- 15 Mayıs 2017
- 188
- 73
- 98
- 34
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #12.001
Gebelik testi negatif ovülasyon testi yine pozitif çıktıYarında ovulasyon testin böyle çıkarsa tekrarla istersen gebelik testini her ihtimale karşı da bu günleri değerlendirin canım
Atar mısın iki testinin de fotoğrafınıGebelik testi negatif ovülasyon testi yine pozitif çıktı
Evet ortadaki pik olmuş değerlendirmeye devam et canımEki Görüntüle 2539109 arkadaşlar sizce bu ay olmuş mu reglim cuma bitti pazar testlere başladım.hergunu değerlendirdik..bugün ve daha iki gün mu degerlendirelim? Test yapmama gerek var mı yarin da? Geçen ay çok karışmıştı hatirlarsaniz..erken yumurtluyorum demek ki..
Teşekkürler hayırlısı bakalım inşallah..Evet ortadaki pik olmuş değerlendirmeye devam et canım
Alttaki şeritler hcgAtar mısın iki testinin de fotoğrafını
Canım adete 9 gun varsa git bir tane kaset hcg testi al 5 lira filan bu kağıt testler hiç belli olmuyorAlttaki şeritler hcg
Kasetti onlar zaten de çıkardımCanım adete 9 gun varsa git bir tane kaset hcg testi al 5 lira filan bu kağıt testler hiç belli olmuyor
Kaset testti onlar zaten de ben açtım yaptıktan sonra. Dün kan verdim zaten 2.37 çıktı bu ayda fos çıktıCanım adete 9 gun varsa git bir tane kaset hcg testi al 5 lira filan bu kağıt testler hiç belli olmuyor
canım hiç yokmu silikte olsa gölge çizgi fotoda belli olmuyor bu gün bir tane daha yap öyle kaseti açma bekle 5 dkKasetti onlar zaten de çıkardım
Adetin geçtikten sonramı kan testi verndz bende bekliyorum pkoyum ama ne bilim çok sabrsızmKasetti onlar zaten de çıkardım
Yok canım adetime var daha aslında dayanamadım varsa belli olur diye deAdetin geçtikten sonramı kan testi verndz bende bekliyorum pkoyum ama ne bilim çok sabrsızm
Peki onuniçin normal idrar testi mi aldnz benım daha çok var adetime ama bende çok merak ediyorum hangi testi alırsam net sonuç verir adet olmadım bakabilcem bi test varmıYok canım adetime var daha aslında dayanamadım varsa belli olur diye de
Erken gebelik testleri var 6 gün kalaya kadar gösterdiğini söylüyorlar ben direk kan verdimPeki onuniçin normal idrar testi mi aldnz benım daha çok var adetime ama bende çok merak ediyorum hangi testi alırsam net sonuç verir adet olmadım bakabilcem bi test varmı
Anladm saolun ben daha bekleyecem iyice takıntı haline getrdmErken gebelik testleri var 6 gün kalaya kadar gösterdiğini söylüyorlar ben direk kan verdim
Canım ne yaptın adet oldun mu? Testlere devam ediyor musun?Erken gebelik testleri var 6 gün kalaya kadar gösterdiğini söylüyorlar ben direk kan verdim
Tam silik değil bence bu günleride degerlendir bak çatlak görünüyor teste göreBenim ovulasyondan sonraki 7 günüm ovulasyon testim böyle umutlar bir dahaki aya artık
Eki Görüntüle 2540252
Canım sağol ben zaten piki ve çatlamayı gördüm 7 gün geçti üzerinden gebeliği gösteriyor diye yaptım ama koyu çıkmadıTam silik değil bence bu günleride degerlendir bak çatlak görünüyor teste göre
Adete kaç gün varki? O test negatif değil evet pik değil ama hala yumurta var vücudun ovulasyon bitirmemiş bak ben test böyleyken hamile kaldım bil ve sana tavsiyem 2 günde bir devam et ilişkiye adete 9 gun kalana kadarCanım sağol ben zaten piki ve çatlamayı gördüm 7 gün geçti üzerinden gebeliği gösteriyor diye yaptım ama koyu çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?