Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik değil canım henüz ama yakın pike bi kaç güne olur gibi

Kimse yok sanırım
Benim dün ovulasyon günümde ama ovulasyon testim pik olmadı, bugünkü testim de böyle sizce yarına olur mu?

Yarın olur gibi kaçıncı gün? Eskilere göre gün tesbit edemedinmi?
Yok canım ya ben zaten son 3 aydır adet oluyorum tam düzeldi dedim ama inşaAllah bozulmaz tekrar.
Ben normalde aylarca adet olmazdım, sonra söktürücü kullanır öyle olurdum. sonra kilo verdim soğan suyu içtim, çörek otu bal tarçın falan yaptım son 3 ayın özeti şöyle;
1. Ay 35. Günde ( yanlış hatırlamıyorsam)
2. Ay 25-26. Günlerdi sanırım
3. Ay 21. Günde oldum
Normalde 21 de 7-8 gündü bekarken düzenim.
Tamam dedim Allah’ın izniyle döndüm eski halime ama yine olmadı galiba
Bugün adetin bitiminden sonraki 10. Günüm

Pikolusun sanırım peki doktor ne diyor neden oluyor ilaç vs tedavi vermedimi ayrıca çocuğunda var böyle düzende iken kaldin gebe evlat sahibi oldun doğrumu? Yoksa çocuktan sonramı değişti..Ya güzel arkadaşım iyi bir doktor bunu çözer eminim araştırsan iyi bir uzmana gitsen.Bu ay bu attığın teste göre 1 veya 2 güne pik olur gibi ama unutma ben pik olmadan gebe kaldım şu anda teste göre yumurtan var ve degerlendir..Ya Nasip ya kısmet Allahım inşallah müjdeni alırım insallahhhh

Kizlar benimkinide yorumlarmisiniz.kahverengi zemindeki olan 20 ekime ait
Beyaz zemindeki düne ait.
Bugun daha yapmadim.saat 4 de yapiyorum

Eklentiler

• 20191020_162342.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 20191021_170629.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 41
Canıııım Allah razı olsun
gitmedik doktor bırakmadım normal olabileceğini söylediler. Hormonlar normal olduğu içinde hiç ilaç vermediler.

Pazartesi bu ayın ilk testini yaptığımda c çizgisi koyuydu tek 1 test kalmıştı elimde. Onu yaptım. Pazartesiden beri kasık ağrım var. Adetten sonra çörekotu bal tarçın yedim 10 gün.

Pazartesi bu ayın ilk testini yaptığımda c çizgisi koyuydu tek 1 test kalmıştı elimde. Onu yaptım. Pazartesiden beri kasık ağrım var. Adetten sonra çörekotu bal tarçın yedim 10 gün.
Çörek otu bal tam bir mucize
Ben bu ay yemedim hala yumurtlama yok

Bu testler niye böyle oluyor anlayabilmiş değilim
Acaba kist falan mı oluştu?
ilk başlarda çizgi zar zor görülüyordu sonra koyulaşmaya başladı ama böyle kaldı iki üç gündür bu şekilde çıkıyor testlerim.
Lütfen bi akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…