Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testim laboquick. Sizde ikinci çizgiyi h3men mi sonramı gördünüz
Yanı hemen değildi 15 dk filan geçmişti çok silikti ben erken gebelik aldım hemen onda daha belirgin ve hemen çıktı aynı gün eczacı kadındı bunu al dedi bunda siliste varsa git kan ver baktım daha pembe gittim kan verdim adete 9 gun vardi

Hayırlı doğumların olsun inşallah canım rabbim inşallah bizde o güzel duyguyu yaşatsın inşallah senin dediğin gibidir

Sizide yordum burda kusura bakmayın
Olur mu öyle şey?
ama gebelik olsaydı sanki ovulasyonun daha koyu olması gerekiyordu fakat belli de olmaz.
Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yap istersen eğer silikte olsa 2. Çizgi ilk 10. Dk içinde çıkarsa hamilesindir ama yine saatler sonra çıkarsa testlerdendir

Aynen öyle yapacağım teşekkür ederim

Oldun mu canım?
Yok şuan adetime 4 gün var testlere devam hcg negatif ovulasyon testi her gün dahada koyulaşıyor sağ kasığımda batma var rahatsız edici ve göğüslerim çok hassas ama akıntı hiç yok kupkuruyum 4 gün sonra kırmızılar gelecek sanırım

kızlar bana da fikir verir misiniz? Ilk defa bu ay ovulasyon testi yapıyorum adet bitiminin 3.günü başladım ve ilk testim sizce pik mi yoksa günlük hormonların değişimiyle mi alakalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…