- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #12.041
Amin Canım benim..Cümlemize inşallah hayırlı evlat...Ayy MaşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
AminnnAmin Canım benim..Cümlemize inşallah hayırlı evlat...
Evet gayet net çizgi var ovulasyonu da atar mısın?Kamerada pek beli olmuyor ama çıplak gözle çift çizgi var tabi testi yaptıktan 5 saat sonraEki Görüntüle 2544373 Eki Görüntüle 2544374
Sizide yordum burda kusura bakmayınEvet gayet net çizgi var ovulasyonu da atar mısın?
Canım umitlendirmek istemem ama bende böyle öğrendim silik cizgi seninki belki daha belli bence kan tahlili ver sen çok bariz çizgi var testin ne markaKamerada pek beli olmuyor ama çıplak gözle çift çizgi var tabi testi yaptıktan 5 saat sonraEki Görüntüle 2544373 Eki Görüntüle 2544374
Testim laboquick. Sizde ikinci çizgiyi h3men mi sonramı gördünüzCanım umitlendirmek istemem ama bende böyle öğrendim silik cizgi seninki belki daha belli bence kan tahlili ver sen çok bariz çizgi var testin ne marka
Yanı hemen değildi 15 dk filan geçmişti çok silikti ben erken gebelik aldım hemen onda daha belirgin ve hemen çıktı aynı gün eczacı kadındı bunu al dedi bunda siliste varsa git kan ver baktım daha pembe gittim kan verdim adete 9 gun vardiTestim laboquick. Sizde ikinci çizgiyi h3men mi sonramı gördünüz
Hayırlı doğumların olsun inşallah canım rabbim inşallah bizde o güzel duyguyu yaşatsın inşallah senin dediğin gibidirYanı hemen değildi 15 dk filan geçmişti çok silikti ben erken gebelik aldım hemen onda daha belirgin ve hemen çıktı aynı gün eczacı kadındı bunu al dedi bunda siliste varsa git kan ver baktım daha pembe gittim kan verdim adete 9 gun vardi
Olur mu öyle şey?Sizide yordum burda kusura bakmayın
Aynen öyle yapacağım teşekkür ederimOlur mu öyle şey?
ama gebelik olsaydı sanki ovulasyonun daha koyu olması gerekiyordu fakat belli de olmaz.
Yarın sabah ilk idrarla tekrar test yap istersen eğer silikte olsa 2. Çizgi ilk 10. Dk içinde çıkarsa hamilesindir ama yine saatler sonra çıkarsa testlerdendir
Canım adetim bir gün geçti tekrar ovülasyon yaptım yine silik acaba silik olduğu halde gebe olan varmıydı acabaOrası belli olmaz hiç
Adeti geçince silik çıkanı görmedim de ama 2 gün falan kala ovulasyon testi yapıp silik çıkan bile hamile olan vardıCanım adetim bir gün geçti tekrar ovülasyon yaptım yine silik acaba silik olduğu halde gebe olan varmıydı acaba
Benim adetim bir gün geçti ama halen çok silik ve ilk defa gecikme yaşadımAdeti geçince silik çıkanı görmedim de ama 2 gün falan kala ovulasyon testi yapıp silik çıkan bile hamile olan vardı
Gebelik testi yapsana canımBenim adetim bir gün geçti ama halen çok silik ve ilk defa gecikme yaşadım
Ne yaptın canım?Aynen öyle yapacağım teşekkür ederim
Bugün başka bi marka gebelik testi yaptım saatler geçmesine ragm3n ikinci çizgi yok. Umudumu bugün yitirdim gelicek ay arıtık 2 yıldır her ay aynı şeylerNe yaptın canım?
Oldun mu canım?Bugün başka bi marka gebelik testi yaptım saatler geçmesine ragm3n ikinci çizgi yok. Umudumu bugün yitirdim gelicek ay arıtık 2 yıldır her ay aynı şeyler
Yok şuan adetime 4 gün var testlere devamOldun mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?