Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik var hemde cesaret edemiyorum canım ya
daha önce idrar testinden öğrendiğin oldu mu canım kimisi 6 7 kala öğreniyor da.. kimisi de sürpriz yapıyor...
elinde varmış madem, 4 kala kullan bence erken gebelik testini hem belirsizliğin gitmiş olur.. sen ne düşünüyorsun? varsa var yoksa da adetin gelir öyle düşün.

Canım ben miyom ameliyatı oldum eylülden beri deniyoruz ekimde ovulasyona basladim ocaktan temmuza kadar dogum kontrol hapi kullandım daha inşallah ilk olcak inşallah vardır ya yarın eşimin doğum günü

Canım ben miyom ameliyatı oldum eylülden beri deniyoruz ekimde ovulasyona basladim ocaktan temmuza kadar dogum kontrol hapi kullandım daha inşallah ilk olcak inşallah vardır ya yarın eşimin doğum günü
kan ver o zaman onda çıkar bak .. Nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun inşallah bebişle de taçlanır canım..

Maria26 senin de epey büyükmüş 26 hafta oğlandan sonra mıydı canım?

bu arada bulantının sağlıklı olmasıyla ilgisi yok canım.

İlk gebeliğimdi benim erkekti canım, 506 gramdı. Kısmet olmadı. 3 ay sonra dış gebelik olmuştu. Bi 3 ay sonra da sağlıklı oğluma hamile kalmıştım. İşte benim aklımda yoktu 2.çocuk aslında eşim çok istiyordu. 26 ay emzirdim bıraktım 1 ay sonra korunmasız tek ilişkiyle hamile kalmıştım geçen nisan ayında. 10.haftafa kalbi durmuştu. İşte sonra da ağustos eylülde kimyasal gebelik oldu üst üste sonra da üstğnde durmadım bir düşünüyorum olsun istiyorum bir istemiyorum. Yine sonuç kötü olursa diyorum. Allahın takdiri diyorum artık çok çok az pıhtılaşma var. Genetik testleri 3 dr gereksiz buldu sağlıklı oğlumuz olduğu için. En son başka bi dr gittim yapalım isterseniz dedi .. biraz daha deneyin olmazsa eğer aşılama yapabiliriz dedi zaten en son öylesi sağlıklıysa öyle olsun dicem ya.

Selam Kızlar var mı kullanan folik asit
Hamilelik öncesi inofolic duydum ama hangisini almam gerekiyor
Ben daha önce folicus plus kullanıyordum

Ben folidoce kullandım her gebeliğimde ama kimyasal dan sonra dr değiştirdi folic1 verdi ama çok ağır geliyo bulantı yapıyor gece yatmadan içiyorum iyi gibi şimdi gerçi ben aylardırçtiğim için sıkıldım artık. Aspirin ve folic1 içiyorum ama şöyle, yumurtlamadan sonda başlıyorum adete kadar içiyorum adet olursam bırakıyorum tekrar yumurtlamada başlıyprum

Folik asidini neden adette bırakıyorsun canım

Folik asidini neden adette bırakıyorsun canım
Maria26
evet bırakmamak gerekiyormuş bende bırakıyordum :)) hergün bir tane diyorlar.. ben de yoksa 8 9 gün 8 9 gün diyordum içmiyordum.. bu adette de öyle oldu bıraktım demir hapını içtim dye devam zaten.. bırakmayacağım bu ay bakalım:)

çok zorr ya Allah yaşatmasın kimseye..
sağlıklısını da tez zamanda nasip etsin bizleree

Ben dr a soemuştum ama sorun yok demişti önemli olan yumurtlamadan sonra demişti sen zaten aylardır içiyosun depo iyi dedi bakmıştı zaten yani bunun aylar sonra hiç içmezsen vücutttan atılırmış. 15 gün içsen de yeterli demişti reglle bırakabilirsn demişti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…