- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.361
O zaman beklemekten başka çarem yok anladığım kadarıylaCanım normalde programlar yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet gösteriyor bende geç yumurtladım normalde en son adet 23 kasımda oldum ana program geç yumurtladığım için 30 aralık gösteriyor adet tarihimi
Tabikide hayır canım. Gene polikistik over gözüktü mantar olduğunu tarlusal klomen verdiNe yaptın canım hamile misin?
IInsallah ocakta olur kuzum yaa uzulme vardir herseyde bir hayir. Rabbim kimseyi elvat kokusuna hasret birakmasin bizede nasip etsin tez zamandaCanim hastaneye gittim acile gebelik testide yapıldı gebelik yokk yine hüsran bakalim ocak ayina insallah
Amin insaallah canim bnmIInsallah ocakta olur kuzum yaa uzulme vardir herseyde bir hayir. Rabbim kimseyi elvat kokusuna hasret birakmasin bizede nasip etsin tez zamanda
Gecmis olsun canim daha mi iyiymis peki daha mi kotu.. antibiyotikle mi gececek. Rabbim sifa versin.Kızlar test sonucum çıktı klamidya değil ureaplasma urealytıcum diye bir enfeksiyonum varmış hafta sonu doktora gidicem. Bu enfeksiyon sistit,akıntı,bel ve kasık agrisi gibi belirtilerle ortaya çıkıyormuş.
İnsallah sizlerden bu ay güzel haberler alırız ben sizleri izlemedeyimdualarım sizinle.
Hayirlisi canim ocakta insallah..Amin insaallah canim bnm
Inşallah Allah ım ne isterse olur benim yeğenim var erken doğum aynı haftalar anaokuluna gidiyor şimdi sadece bünyesi zayıf hemen hasta oluyor hayırlısı herkes içinArkadastan haber alamadim henuz iyilerdir insallah yaa Allah razi olsun dualariniz icin...
Dua etmekten baska elimizden gelen bisey yok maalesef
Onun icin kizlar hayirlisini dileyelim.. Rabbim hayirli zamanda saglikli bebisler nasip etsin insallah.
Inşallah Allah ım ne isterse olur benim yeğenim var erken doğum aynı haftalar anaokuluna gidiyor şimdi sadece bünyesi zayıf hemen hasta oluyor hayırlısı herkes için
22 aralık pik gibi canım değerlendirdin inşallah devam et ..
Hatırlamıyorum canım öğrenirim şuan bile minnak bir kız yaşına göre minyon almanyada doğdu belki oda bir şanstı ona 2018 seni çok sevmedim 2019 bize sağlıkla kulaklarımızı doldurarak gelsinmayıs annelerine yazmış orda gördüm, 320gr demiş yaa 500 olsa belki demiş dr..
öyle tabi Allah ne derse o, yaşanmasa iyi ama herkesin ayrı bir sınavı var canım..
yeğenin kaç gr doğmuştu acaba?
Sağol canım,inşallah geçer Allahım daha buyukleriyle sınamasın bizleri.aslinda dra gitmedim eşimde klamidya çıkınca ve tekrarlayınca bana sana da baktirmadim dedi dr disarida bir laboratuvara yönlendirdi orda tüm testleri yaptırdık bu enfeksiyon çıktı işte.Geçmiş olsun canim 1 ayı bulmadan geçer o ilaç tedavisiyle tabi bu durumda tedavi olmadan da boşuna vakit kaydı olur bebek için. Iyiki gitmişsin doktora
Allahım her ikisine de yardım etsin.insllah sağlıklı bir şekilde ikisine evlerine dönerler.Kizlarr @Krmzblk icin duaniza ihtiyac var cok uzgunum... suyu gelmis dogum baslamis daha 21 haftalik....
Amin canım hepimize inşallahCok gecmis olsun canim rabbim once size sifa sonrada bebek nasip etsin
Gecmis olsun canim daha mi iyiymis peki daha mi kotu.. antibiyotikle mi gececek. Rabbim sifa versin.
ben de pek sevmedim ama çoook hızlı geçti hazirandan sonra...neyse ki!Hatırlamıyorum canım öğrenirim şuan bile minnak bir kız yaşına göre minyon almanyada doğdu belki oda bir şanstı ona 2018 seni çok sevmedim 2019 bize sağlıkla kulaklarımızı doldurarak gelsin
aa bak bu ilginçmiş.. özelde test vermen iyi olmuş.. iyi bir yer sanırım.. inşallah kısa sürede atlatırsın... sonra gelsin ovular :)Valla kuzum hiç bilmiyorum ctesi doktora gidicez bakalım ne diyecekler ama internetten baktığım kadarıyla sebepsiz infertilite başlıca nedenlermis.
gebelik testi yok mu 30/12 diyor senin bata vardır inşallah yaa ondandır bu koyulukkBuarada dün yapmadım beyaz koyu akıntı geldi busefer çoktu test çok yap dedim :) 10 cu günden beri sadece birgün 17 ci gun siliklesti gibi oynatcam az kaldıEki Görüntüle 2218641
Eki Görüntüle 2218641
Erken gebelik var hemde cesaret edemiyorum canım yagebelik testi yok mu 30/12 diyor senin bata vardır inşallah yaa ondandır bu koyulukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?