- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.401
niye iki canım dr mu öyle tavsiye etti.Bende günde 2 tane içiyorum bi kutu 10 günde bitiyor
Ben günde 2 tane miyositol positive içiyordum canım oda içinde folik asit ve inositol var ama her eczanede bulamıyordum sonra bitince ben doktora gitmedim direk telefonla aradım dedm böl÷ böle zor buluyorum başka önerir misiniz oda inofolic al dedi peki diğeriyle aynı mi kullancam dedm evet günde 2 tane kullan dediniye iki canım dr mu öyle tavsiye etti.
Canim tiroid ten korkma ben de 7 yıldır var sürekli aç karnına içiyorum 6 ayda bir kontrol benim yavaş çalışıyor o yüzden aç karnına. Tiroid hormonlari eger düzenli kullanırsan hemen düzene giriyor ama bırakmamak kaydıyla ve hamile kalamam an için bir sorun teşkil etmiyorAy benim eşimde de tiroid cıktı senin hızlı mi yavaş mı
Zaten çoğu hamilece çıkıyormuş canım aynenCanim tiroid ten korkma ben de 7 yıldır var sürekli aç karnına içiyorum 6 ayda bir kontrol benim yavaş çalışıyor o yüzden aç karnına. Tiroid hormonlari eger düzenli kullanırsan hemen düzene giriyor ama bırakmamak kaydıyla ve hamile kalamam an için bir sorun teşkil etmiyor
Canim bende bundan sonra akisina birakicam ozele gidicem muayne olucam cunku 2sene olucak onceki tedavim birdaha gostericem kendimi ve esimi eger problem yoksa akisina birakicamKızlar bu ay benim neden umudum bitti bu ay 5. Ay olcak ve ben çok çabuk pes ettimovülasyon testimi bile yapasım yok o durumdayım
umut vardır içinde yine şevkin kırılmış olabilir 5 ay ne ki kuzum.. bak senelerce uğraşan var..Kızlar bu ay benim neden umudum bitti bu ay 5. Ay olcak ve ben çok çabuk pes ettimovülasyon testimi bile yapasım yok o durumdayım
Bu ayda olmazsa bende gidicem valla canım ben zaten özele gidiyordum ama özel deyipte ilgileniyorlar sanma yaniCanim bende bundan sonra akisina birakicam ozele gidicem muayne olucam cunku 2sene olucak onceki tedavim birdaha gostericem kendimi ve esimi eger problem yoksa akisina birakicam
Bilmiyorum canım yaa valla aslında okulum. Var ders çalışmam lazım ona bile çalışmıyorum o derece biktim sanki herşeydenumut vardır içinde yine şevkin kırılmış olabilir 5 ay ne ki kuzum.. bak senelerce uğraşan var..
bi silkelen kendine gel... ama bu ovuları yapmak zorunda değilsin.. dura dursun kenarda, başka şeylerle ilgilen kendini iyi hissettirecek şeyler yap...
sen sanıyor musun ki herkesin her şeyi güllük gülistanlık insanlar neler yaşıyor bilemiyoruz...Bilmiyorum canım yaa valla aslında okulum. Var ders çalışmam lazım ona bile çalışmıyorum o derece biktim sanki herşeyden
Canim ben devlette o ilgisizligi cok gordum yumurtam büyümüş mu dedigimde kac cm dedigim de aciklama yapmiyolar ben odadayken bin kisi girip cikiyo ilgi alaka yok oyuzden ilk ozele gidisim olucakBu ayda olmazsa bende gidicem valla canım ben zaten özele gidiyordum ama özel deyipte ilgileniyorlar sanma yani
Ama seninki inofolic galiba dimi o tedavi amaçlı ben bu foliği de sormuştum içsem mi diye folic1 i yazmıştı bana sdece. İnofolic tedavi amaçlı yumurtlama sorunu olanlar geç yumurtlayanlar çatlayanlar için demişti. Benim erken oluyor zatenBende günde 2 tane içiyorum bi kutu 10 günde bitiyor
Canim ben 6senedir ugrasiyorum 2017 senesinde ilk oldu tedavi ile ama 16gun kaldi karnimda kismet olmadi sabirlaaaa bekliyorum evet bende sıkıldım ama rabbimin takdiri diyip susuyorumumut vardır içinde yine şevkin kırılmış olabilir 5 ay ne ki kuzum.. bak senelerce uğraşan var..
bi silkelen kendine gel... ama bu ovuları yapmak zorunda değilsin.. dura dursun kenarda, başka şeylerle ilgilen kendini iyi hissettirecek şeyler yap...
Ah canım yaa elbette benm ki suan hiçbişey değil sadece 5 aydır uğraşıyoruz uğraşmak bile değil nedir ki ama şu çevre yok mu hemencik hamile kalanlar bebekleri gözümün önünde büyüyenler hadi sıra sizde sıranız geçti bile diyenler inana hiçbi yere gitmek istmyrmsen sanıyor musun ki herkesin her şeyi güllük gülistanlık insanlar neler yaşıyor bilemiyoruz...
şu an öleceksin deseler peki derim o kadar yani.. ama nedir yaşıyoruz bir şeyler için mücadele ediyoruz.. ayakta kalmaya çalışıyoruz..
trigliserid kolesterol karaciğer yağlanması d vit eksikliği demir eksikliği mevcut bunlar da beni yerden kaldırmıyor..
nedir iyi düşünmeye çalışıyorum..
günlük yarım saat yürüme işini de çözmek istiyorum... o hem psikolojiye hem vücuda çok yararlı...
hadi bakimm ayaklan... keşke birileri de beni gazlasa :))
Aynen Git canım git her doktor aynı değil sonuçtaCanim ben devlette o ilgisizligi cok gordum yumurtam büyümüş mu dedigimde kac cm dedigim de aciklama yapmiyolar ben odadayken bin kisi girip cikiyo ilgi alaka yok oyuzden ilk ozele gidisim olucak
Hızlı canım yaa hipertiroid hastsıyım son düşükle ortaya çıktı. 7 8 aydır ilaçla dengelendi ama ilacı azaltınca tekrar hızlanıyor. O yüzden gebelik için uygun ilacı verdi dr böyle hamile kalabilirsin sorun yok doğuma kadR içiceksin ama dedi ..Ay benim eşimde de tiroid cıktı senin hızlı mi yavaş mı
yanii bak 6 sene diyorsun.. kuzum ya zor Rabbim nasip eder tabi ki zamanını bekliyor işte..Canim ben 6senedir ugrasiyorum 2017 senesinde ilk oldu tedavi ile ama 16gun kaldi karnimda kismet olmadi sabirlaaaa bekliyorum evet bende sıkıldım ama rabbimin takdiri diyip susuyorum
Aslında doktor Bana sorun yok demişti canım tedavi amaclı olduğunu blmyrdum öğrendiğim iyi oldu evet ben geçen ay ilk ovülasyonumu yapmıştım Doktorun tabi haberi yok gerçekten geç yumurtlayıp zor çatlamıştı o zaman inofolic vermesi isabet olmuş inşallah bu ay faydasını görürüm 10 gün olcak kullanalı haftaya da büyük ihtimal yumurtlama günüm yani 15 gündür kullanıyor olcam yumurtlama zamanıAma seninki inofolic galiba dimi o tedavi amaçlı ben bu foliği de sormuştum içsem mi diye folic1 i yazmıştı bana sdece. İnofolic tedavi amaçlı yumurtlama sorunu olanlar geç yumurtlayanlar çatlayanlar için demişti. Benim erken oluyor zaten
Çok geçmiş olsun canım benim eliminde hızlı bakalım allah herkese şifa versin canım bunlar bişey değilHızlı canım yaa hipertiroid hastsıyım son düşükle ortaya çıktı. 7 8 aydır ilaçla dengelendi ama ilacı azaltınca tekrar hızlanıyor. O yüzden gebelik için uygun ilacı verdi dr böyle hamile kalabilirsin sorun yok doğuma kadR içiceksin ama dedi ..
Bende yürüyüş yapıyorum ama soğukalrda malum oğlumu da bırkacak yer olmayınca çıkamıyoruz artık, evde zumba pilates yapıyorum hergün yoksa bu tiroid ilaçalrı kg yapıyor zaten zor verdim kiloları geri almaya hiç niyetim yok :) alacaksam gebelikte alayım diyorum :)))sen sanıyor musun ki herkesin her şeyi güllük gülistanlık insanlar neler yaşıyor bilemiyoruz...
şu an öleceksin deseler peki derim o kadar yani.. ama nedir yaşıyoruz bir şeyler için mücadele ediyoruz.. ayakta kalmaya çalışıyoruz..
trigliserid kolesterol karaciğer yağlanması d vit eksikliği demir eksikliği mevcut bunlar da beni yerden kaldırmıyor..
nedir iyi düşünmeye çalışıyorum..
günlük yarım saat yürüme işini de çözmek istiyorum... o hem psikolojiye hem vücuda çok yararlı...
hadi bakimm ayaklan... keşke birileri de beni gazlasa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?