- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.341
Artar inşallah27si bat
Hiç ümidim kalmadiArtar inşallah
Hiç ümidim kalmadi
Geçmiş olsun canımKızlar test sonucum çıktı klamidya değil ureaplasma urealytıcum diye bir enfeksiyonum varmış hafta sonu doktora gidicem. Bu enfeksiyon sistit,akıntı,bel ve kasık agrisi gibi belirtilerle ortaya çıkıyormuş.
İnsallah sizlerden bu ay güzel haberler alırız ben sizleri izlemedeyimdualarım sizinle.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canim 1 ayı bulmadan geçer o ilaç tedavisiyle tabi bu durumda tedavi olmadan da boşuna vakit kaydı olur bebek için. Iyiki gitmişsin doktoraKızlar test sonucum çıktı klamidya değil ureaplasma urealytıcum diye bir enfeksiyonum varmış hafta sonu doktora gidicem. Bu enfeksiyon sistit,akıntı,bel ve kasık agrisi gibi belirtilerle ortaya çıkıyormuş.
İnsallah sizlerden bu ay güzel haberler alırız ben sizleri izlemedeyimdualarım sizinle.
Rabbim sifqsini versin ikisinede sag saglim bi avazda dogursun insaallh rabbim yardimcisi olsunKizlarr @Krmzblk icin duaniza ihtiyac var cok uzgunum... suyu gelmis dogum baslamis daha 21 haftalik....
Dr gittimiz mi o zaman gec yumurtlama oluyordurBenim de bazen düzensiz oluyo 3gun var ama 35gunde oluyorum bazen 40a kadar cikiyo
Cok gecmis olsun canim rabbim once size sifa sonrada bebek nasip etsinKızlar test sonucum çıktı klamidya değil ureaplasma urealytıcum diye bir enfeksiyonum varmış hafta sonu doktora gidicem. Bu enfeksiyon sistit,akıntı,bel ve kasık agrisi gibi belirtilerle ortaya çıkıyormuş.
Çok zorr çok üzüldümKizlarr @Krmzblk icin duaniza ihtiyac var cok uzgunum... suyu gelmis dogum baslamis daha 21 haftalik....
Ayy inşallah ikiside saglikli olarak cikarlar hastaneden Allah yardimcilari olsunKizlarr @Krmzblk icin duaniza ihtiyac var cok uzgunum... suyu gelmis dogum baslamis daha 21 haftalik....
Canım normalde programlar yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet gösteriyor bende geç yumurtladım normalde en son adet 23 kasımda oldum ana program geç yumurtladığım için 30 aralık gösteriyor adet tarihimiKızlar bu ay ovulasyon testinde 3 gün ard arda çift çizgi çıktı dün gece 2. De biraz silindi bugün de öyle tabi 26-27-28 günü cuft cizgu oldugundan bu at da ne zaman adet olacağını bilmiyorum. Ovulasyon testi haricinde adet tarihin hep değiştir için de yumurtlamadı takip edemiyorum. Bu şekilde geç yumurtlayan var mi ne zaman adet oldular.
Kist cikiyo canim bende 4sene once ameliyat oldum patlamisti ic kanama geçirerek gittim hastaneye o gun bu gundur adetlerim duzensiz oldu kistten dolayiDr gittimiz mi o zaman gec yumurtlama oluyordur
Canim hastaneye gittim acile gebelik testide yapıldı gebelik yokk yine hüsran bakalim ocak ayina insallahCok gecmis olsun canim rabbim once size sifa sonrada bebek nasip etsin
Merhaba canım benide bi tanıdık hamile görmüş rüyasında sonra 1 yada 2 ay sonra o hamile kaldı bende tık yok demek öleymiş rüyanın yorumu bakAynen canım
Rüyamda bi akrabamızı hamile görmüştüm herkes sen hamile olacaksın falan dedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?