Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç ümidim kalmadi

Canım çok mu stres yapıyorsun? Çok zor biliyorum ama biraz kafanı rahatlatabilsen keşke oyalanacak şeyler bulsan kendine örgü el işi falan bile olur. Ovulasyondan sonra hiç düşünme Allah a dua edip akışına bırakabilsen .. çünkü döllenip tutunabilme aşamasında stres o kadar kötüymüş ki uzmanlar diyor yani döllense bile tutunamıyormuş stres hormonu maalesef çok kötü etkiliyor bizleri. Şöyle düşün Allahtan hayırlısı böyleymiş bu ay demekki. Kendine hedef koy ama bu 1 2 ay içinde olsun deme uzun vade koy. 4 5 6 ay içinde olırsa olur olmazda dr a giderim de kafandan çıkarmaya çalış akışına bırak biraz bir de bu testlerden uzak durabilsek keşke ..

Kızlar test sonucum çıktı klamidya değil ureaplasma urealytıcum diye bir enfeksiyonum varmış hafta sonu doktora gidicem. Bu enfeksiyon sistit,akıntı,bel ve kasık agrisi gibi belirtilerle ortaya çıkıyormuş.

İnsallah sizlerden bu ay güzel haberler alırız ben sizleri izlemedeyim dualarım sizinle.

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canim 1 ayı bulmadan geçer o ilaç tedavisiyle tabi bu durumda tedavi olmadan da boşuna vakit kaydı olur bebek için. Iyiki gitmişsin doktora

Kızlar bu ay ovulasyon testinde 3 gün ard arda çift çizgi çıktı dün gece 2. De biraz silindi bugün de öyle tabi 26-27-28 günü cuft cizgu oldugundan bu at da ne zaman adet olacağını bilmiyorum. Ovulasyon testi haricinde adet tarihin hep değiştir için de yumurtlamadı takip edemiyorum. Bu şekilde geç yumurtlayan var mi ne zaman adet oldular.

Cok gecmis olsun canim rabbim once size sifa sonrada bebek nasip etsin

Canım normalde programlar yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet gösteriyor bende geç yumurtladım normalde en son adet 23 kasımda oldum ana program geç yumurtladığım için 30 aralık gösteriyor adet tarihimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…