Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen şanslıymılsın canım. O zaman sen hipertiroid değilmiş. Benim değerlerim Tsh 0.0000 t3 ve t4 zaten en önemli değer bunalr benim tavan yapmıştı 14 15 lere çıkmıştı nabzım 100lerdeydi çarpıntı zaten kalbim ağzomdaydı o aylarda. Ayy çok şükür geçti gitti ama ilacı azalttığımız an bile yükselişe geçiyor Allah korusun bırakırsam tekrar o günelri yaşamak şstemem asla. Bende tuz tüketmem haftada mutlaka 1 2 balık yerim. Zaten dr um prof kesinlkle senin hastalığın tuzla alakası yok sadece dikkat et diyor. Aç karnına dereotu falan yedim oo neler yaptım ama yüksek doz ilaçla normale döndü dönmeseydi iyotlu ışın tedavisi olacaktı. Hamile kalmaya asla engel değil önemli olan ilaçları düzenli içmek lazımmış kadın doğum dr u da zaten onayladı içim rahat o yüzden canım

Kızlar kafaya takınca olmuyor ama takmayınca da olmuyor mesela ben daha yeni öğrendim ki geç yunurtluyorum . Yumurta çağlayanlı 2 gün oldu adetim 1 haftaya gelecek hadi diyim düsünmeyim ama vücut sinyal veriyor adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum ayaklarım uyuşuk ha adet oldum ha olucam ne yapılacak bilmiyorum

Geçmiş olsun canim seninki baya farkliymis ilacla duzelmesine sevindim. Allah daha kötüsünden korusun

Geçmiş olsun canim seninki baya farkliymis ilacla duzelmesine sevindim. Allah daha kötüsünden korusun
Amin canım sorma benim tsh 0.100 leri görene kadar bile ben 2 ay ilç kullandım :) oh çok şükür dedik sonra zaten yükseldi yavaş yavaş şu an 2.5 da kaldı gebelik için bu uygun dedi dr 2.5 üstüne de altına da indirmemeye çalılıyoruz her ay kan veriyorum

Ay ne dicem bi tanıdık kızda sigara alkol tüketiyor erkekte ve ilk denemede hamile kaldı bizde hiçbiri yok keciboynuzuyla ugrsyruz

Eşimin 12lerde bizde profesöre gidiyoruz 1hafta sonra tahlil yaptırmıştık 12den 9a düşmüş bile bizede iyotsuz tuz kullan dedi bu arada sen türk kahvesi tüketiyormusun eşim nette okumuş türk kahvesi az tüketmeye basladı

bölümün çok güzel..
değişemesen de görüşme onlarla.. duyma tıka kulaklarını

Ay ne dicem bi tanıdık kızda sigara alkol tüketiyor erkekte ve ilk denemede hamile kaldı bizde hiçbiri yok keciboynuzuyla ugrsyruz
Kesinlkle çevremde çookkk kişi var yaa sigara alkol ne ararsan var patır patır doğurdular gayette sağlıklılar valla amann bizimde sınavımız böyledir canım napalım Allah başka dert vermesin

Aynen canım bende 4 5 tane içerdim günde düşürdüm 1 2 ye şimdi

Kızlar 9.gündeyim baya akışkan akımtılarım oldu, ağrılar da var sağlı sollu ben normalde akımtıdan anladığım 10.gün çatladı heralde derdim tek ilişki olurdu işte bakalım ilk kez ovu testlere göre gidicem

hareketsizlik çok kötü 8 17,30 çalışıyorum sigara da var... akşam da koltukta oluyor gözüm yemekten sonra hemen yatayım istiyorum.. kızın ödevleri sınavları falan öyle geçiyor işte ....

Ay elim günde en fazla 2 içerdi şimdi hafta 1 2 içiyor :) neyse 2 hafta sonra kontrol var sorcam bakalım kafasına göre okuyor okuyor onu yemeyim bunu yemeyim :)
Yok canım abartmış o :))) ben sordum dr da yok onlardan değil sen bir şok üzüntü yaşamışsın vücutta birikmiş ve vücut dışarı atmış dedi. E benim gebelik yayıplarım hep içime attım ben yaşadıklarımı. Sonra oğlum 1.5 yaşında kollarımda boğulma tehlikesi atlattı asıl orda koptum ben zaten .. kaybetme korkusu beni 10 yıl yaşlandırdı .. sonra da bu hastalık çıktı yani benim yaşadıklarımla bağlaştırınca çok normal benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…