- 23 Aralık 2018
- 326
- 409
- 18
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.481
Ben daha yeni yeni akıntıdan anlamaya başladım tabiiki ovulasyon test takibiyle mesela bu ay benim 1 hafta azar azar şeffaf beyaz akıntı oldu çift çizgiyi 3 gün gördüm o zaman akıntı arttı 3.gun gecesi çift çizgide azalma vardı akıntı daha uzadı bugün negatifte 2.gun ama az siliklesti hala sanki ıslak ve biraz akıntı var gibi tabi ben geç çift çizgiyi gördüm.bence ovulasyon testine göre bu ay benim gibi akıntını kontrol et ama bu akıntı değişiyor sürekli testte çift çizgiyi görünce ve ardındaki çift çizgi dahil 3 gün ilişkiye gör bir de öyle dene. Ben geçen ay çift çizgi 2 gündü bir de diğer günü değerlendirdik ama gebelik olması bu ay da mesela senin test üzerinden soyleyim 2 günde bir ilişkiye baslabaşka boşluk olmasın belki ise yarar.ben henüz adet olmadım ama sana anlattığım gibi uyguladım ben de gorucem bakalim.tabi üst işte ilişki yoruyor ama napem umut kapisiTamam canım o zaman yarın da akşam üstü yapayım bakalım her gün aynı saatte yapayım.
Çok sağol canım bana da 1 2 güne koyulaşır gibi geliyor ama hiçç belli olmaz. Mesela yapışkan akıntı bugün geldi normalde 1 2 gün gelir durur akıntım. Bende akıntı olduğu zaman sadece ilişki olurdu. Demekki akıntı yumurtlamadan bir kaç gün önce geliyor
Ben daha yeni yeni akıntıdan anlamaya başladım tabiiki ovulasyon test takibiyle mesela bu ay benim 1 hafta azar azar şeffaf beyaz akıntı oldu çift çizgiyi 3 gün gördüm o zaman akıntı arttı 3.gun gecesi çift çizgide azalma vardı akıntı daha uzadı bugün negatifte 2.gun ama az siliklesti hala sanki ıslak ve biraz akıntı var gibi tabi ben geç çift çizgiyi gördüm.bence ovulasyon testine göre bu ay benim gibi akıntını kontrol et ama bu akıntı değişiyor sürekli testte çift çizgiyi görünce ve ardındaki çift çizgi dahil 3 gün ilişkiye gör bir de öyle dene. Ben geçen ay çift çizgi 2 gündü bir de diğer günü değerlendirdik ama gebelik olması bu ay da mesela senin test üzerinden soyleyim 2 günde bir ilişkiye baslabaşka boşluk olmasın belki ise yarar.ben henüz adet olmadım ama sana anlattığım gibi uyguladım ben de gorucem bakalim.tabi üst işte ilişki yoruyor ama napem umut kapisi
Benimde oldu canım bugün9.gün ama ovu test silik .. bakalım benim kesin 10. 11. en geç 12.gün çatlayacakKızlar az önce akıntım oldu bugün adetten sonra 12.günüm yumurta beyaz kıvamında açık beyaz ve koyu kıvamlı yani
Canim ben de ilk ay yaptigimda bilinçsiz yaptim. Çift çizgiyi bile görememiştim. Bir de internetten de değil eczaneden salak gibi 5 lisi 27.90 tl olan miratech aldım tek marka vardı. Hem de kac kutu. O kadar bilinsizim yani. Sonra internetten baktım hep en uygun saatler için 12:00 -16 :00 arası diyorlar ben 15:30 da yaptim hep çünkü bu sıra tatilde olunca biraz geç kalkıyorum. Son 1 saat 1.5 saat corba çay kahve su hiç birşey içmedim. Çok net gösterdi test. Gitti gidiyordan laboquick marka test aldım 30 lu 2 gebelik testi ve 1 erken gebelik testi zaten çoğu arkadaşımız ondan kullanıyor.Ayyyy canım o kadar güzel anlatmışsın ki :) çok teşekkür ederim msj ın için ben ilk kez yapıyorum çünkü hiçç anlamıyordum. Önceki gebeliklerim de hep günaşırı olmuştu zaten 1 oğlum var 2.çocuk için deniyoruz unutuyoruz bazı şeyleri :)))) çok çok açıklayıcı olmuş yazın çok sağol tatlım :)) dediğin gibi yapacağım son sorum peki hangi saatlerde yapıyorsun sen testi ben hiç dikkat etmiyorum bir de ya sadece 1 saat sıvı almayıp yapıyorum. Sence saat kaçta yapayım?
Canim koyulasinca bariz belli oluyor henüz değil bak resmini yollayimEki Görüntüle 2218863
Agrim vardi bi deneyim dedim.. sizce nasil. Koyulasmis mi?
Canim 13. Gunum bugun zaten pik dediginizde de cok koyu yakalayamiyorum ben rezerv azligi soz konusu...Canim koyulasinca bariz belli oluyor henüz değil bak resmini yollayim
O zaman bence degerlendir canim kacirmaCanim 13. Gunum bugun zaten pik dediginizde de cok koyu yakalayamiyorum ben rezerv azligi soz konusu...
Bende şu içtim içmesem test yapıcsktım 1 saat sonra denicem test bakalmBenimde oldu canım bugün9.gün ama ovu test silik .. bakalım benim kesin 10. 11. en geç 12.gün çatlayacak
Bende ondan aldım canım 10 ovu 5 gebelik testi aldımCanim ben de ilk ay yaptigimda bilinçsiz yaptim. Çift çizgiyi bile görememiştim. Bir de internetten de değil eczaneden salak gibi 5 lisi 27.90 tl olan miratech aldım tek marka vardı. Hem de kac kutu. O kadar bilinsizim yani. Sonra internetten baktım hep en uygun saatler için 12:00 -16 :00 arası diyorlar ben 15:30 da yaptim hep çünkü bu sıra tatilde olunca biraz geç kalkıyorum. Son 1 saat 1.5 saat corba çay kahve su hiç birşey içmedim. Çok net gösterdi test. Gitti gidiyordan laboquick marka test aldım 30 lu 2 gebelik testi ve 1 erken gebelik testi zaten çoğu arkadaşımız ondan kullanıyor.
Yaptın mı canımBende şu içtim içmesem test yapıcsktım 1 saat sonra denicem test bakalm
Silik cıktı kuzumYaptın mı canım
Benden once mi olmustun canim?Silik cıktı kuzum
Senin de geç yumurtlama oluyordu sanırım dimi canimSilik cıktı kuzum
Evet canım geçen au 19 20.gün gibi yumurtladım ama bu ay inofolic kullanıyorum acaba erken mi olcak dedm akıntım şeffaf koyu kıvamdaSenin de geç yumurtlama oluyordu sanırım dimi canim
Merhaba ne kdrdır bebek için deniyorsunuz siz mi teklif ettiniz catlatma iğnesiMerhaba kızlar bende bu ay ovu testiyle bakıyodum doktor yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yaptı ondan sonra testler hep ikiside koyu çizgi çatladımı çatlamadımı anlamadım ilacın etkisimi artık kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?