- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.461
Ahhh canım yaa çok büyük geçmiş olsunnn aynen benim eşimede öle dedi ama eşim acıkcası öle acı biseyler de yaşamadı blmyrum valla canım buna şükür amaYok canım abartmış o :))) ben sordum dr da yok onlardan değil sen bir şok üzüntü yaşamışsın vücutta birikmiş ve vücut dışarı atmış dedi. E benim gebelik yayıplarım hep içime attım ben yaşadıklarımı. Sonra oğlum 1.5 yaşında kollarımda boğulma tehlikesi atlattı asıl orda koptum ben zaten .. kaybetme korkusu beni 10 yıl yaşlandırdı .. sonra da bu hastalık çıktı yani benim yaşadıklarımla bağlaştırınca çok normal benimki
Kaç günde bir adet oluyorsunuzKızlar 9.gündeyim baya akışkan akımtılarım oldu, ağrılar da var sağlı sollu ben normalde akımtıdan anladığım 10.gün çatladı heralde derdim tek ilişki olurdu işte bakalım ilk kez ovu testlere göre gidicemEki Görüntüle 2218756
26Kaç günde bir adet oluyorsunuz
Nebilim ben ona yordum o kadar idrar testi yaparsak olur diye canmniye yaa ne enfeksiyonu test yapmaktan enfeksiyon mu olurmuş anlamadım :)
Hayır canım kişiden kişiye değişiyor bu akıntıBir sey soracagim yumurtlamam oldu ama o seffaf yumurta akini goremdim olmak zorundami
Ondan olmaz ya..Nebilim ben ona yordum o kadar idrar testi yaparsak olur diye canm
Peki benim ovu testelrini gördün mü canım ya 9.gün biraz koyulaşmaya başladı yarında akşam üstü yapayım test. Bugün 2 kez şeffaf akıntı oldu. Normalde benim 10. Gün akıntı ağrı olurdu sadece o gün ilişki olurdu. Tabi şimdi kırmızı çizgileri bakalım hangi gün göreceğim acaba görecekmiyim :)))Ondan olmaz ya..
Yok gormedim heralde bi bakiyimPeki benim ovu testelrini gördün mü canım ya 9.gün biraz koyulaşmaya başladı yarında akşam üstü yapayım test. Bugün 2 kez şeffaf akıntı oldu. Normalde benim 10. Gün akıntı ağrı olurdu sadece o gün ilişki olurdu. Tabi şimdi kırmızı çizgileri bakalım hangi gün göreceğim acaba görecekmiyim :)))
Merhaba, bu ay ben de göremedim aynen, ama ovulasyon testinde çift çizgi oldu, bence sıkıntı yoktur sizde deBir sey soracagim yumurtlamam oldu ama o seffaf yumurta akini goremdim olmak zorundami
Goremedim cnm paylastiklarina da baktim ama. Tekrar atman mumkun mu?Peki benim ovu testelrini gördün mü canım ya 9.gün biraz koyulaşmaya başladı yarında akşam üstü yapayım test. Bugün 2 kez şeffaf akıntı oldu. Normalde benim 10. Gün akıntı ağrı olurdu sadece o gün ilişki olurdu. Tabi şimdi kırmızı çizgileri bakalım hangi gün göreceğim acaba görecekmiyim :)))
Daha koyulasir sanirim canim.
Canim sence adetten 3 gun once bayaz akinti olmasi ve idrarda beyaz minik birseylerin olmasi bir belirti olabilir miDaha koyulasir sanirim canim.
Bence ayni adetle. benim bu defa da oyle oldu ama gebe degildim. Adetim geldi.Canim sence adetten 3 gun once bayaz akinti olmasi ve idrarda beyaz minik birseylerin olmasi bir belirti olabilir mi
Benim ilk defa oyle oluyor offf bir su cuma gelseydi artik neyin ne oldugunu anlamis olurdum. Tesekkur ederim bu aradaBence ayni adetle. benim bu defa da oyle oldu ama gebe degildim. Adetim geldi.
Hayirlisi bakalim.insallah vardirrBenim ilk defa oyle oluyor offf bir su cuma gelseydi artik neyin ne oldugunu anlamis olurdum. Tesekkur ederim bu arada
IInsallah canim hepimizin olur ya rabbim daha fazla bekletmezHayirlisi bakalim.insallah vardirr
Rica ederim canim.
Daha koyulasmasina3-4 gün var gibi canim
Tamam canım o zaman yarın da akşam üstü yapayım bakalım her gün aynı saatte yapayım.Daha koyulasir sanirim canim.
Çok sağol canım bana da 1 2 güne koyulaşır gibi geliyor ama hiçç belli olmaz. Mesela yapışkan akıntı bugün geldi normalde 1 2 gün gelir durur akıntım. Bende akıntı olduğu zaman sadece ilişki olurdu. Demekki akıntı yumurtlamadan bir kaç gün önce geliyorDaha koyulasmasina3-4 gün var gibi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?