- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
-
- #1.501
Canim bildigim kadariyla t cizgisi koyu ise yumurtlamissin siliklesmeye basladiysa catlamistir. Sen madem ignede yapmissin her turlu degerlendir benceMerhaba kızlar bende bu ay ovu testiyle bakıyodum doktor yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yaptı ondan sonra testler hep ikiside koyu çizgi çatladımı çatlamadımı anlamadım ilacın etkisimi artık kafam karıştı
Benden once mi olmustun canim?
Merhaba hanımlar adet döngüme göre yumurtlama günlerim haftasonuna denk geliyordu ateş ölçme yöntemiyle de takip ettim hatta cumartesi ateşim 37.2 çıktı. Akıntı olur ya yumurtlama günlerinde bende hiç olmadı oldu da ben mi anlamadım diyorum baş belam vajinit yüzünden. Nolur bilenler yazabilir mi yumurtladım mı ben? Adetimden bikaç gün sonra muayene oldum doktor sağda 4 solda 1 yumurtan var değerlendir demişti. Ama ben yumurtladım mı bilmiyorumkusura bakmayın bikaç yere yazdım cevap bulmam lazım.[/QUOTE/]
Canim dr sana yumurta var demis zaten bu kadar niye stres yapiyorsun ki sen testlerle takibe devam et cift cizgiyi yakalayacaksin insallah. Dr bana yumurta var dedikte 4 gun sonra yakaladim cift cizgiyi gun asiri degerlendir ve takibe devam et
1 yıl oldu deneyeli ben teklif etmedim önceki aylar klomen kullandırttı doktor ama iğne yapmadı olmayınca iğne yapalım dedi ilk defa iğne oldum kalçadan yapıldıMerhaba ne kdrdır bebek için deniyorsunuz siz mi teklif ettiniz catlatma iğnesi
Değerlendirdim canım hayırlısı bakalım artıkCanim bildigim kadariyla t cizgisi koyu ise yumurtlamissin siliklesmeye basladiysa catlamistir. Sen madem ignede yapmissin her turlu degerlendir bence
Adetin duzenliyse canim zaten 13. 14.ve 15.gunler onemli genelde 14. Gun yumurtla oluyor 15. Gunde catlamaArdnlina cevabın için teşekkür ederim. Stresliyim çünkü ovü.test almadım. Ateş ölçümüyle denedim bu ay. Olmazsa önümüzdeki ay alırım ama inşallah olur yoksa ümidim kalmayacak doğal yoldan olacağına. Diğer bir korkum da Yumurtanın çatlamaması doktor bir haftaya gelişir yumurtan demişti bide eşimin işimden dolayı ancak 12.gün itibariyle başladık değerlendirmeye. İnşallah denk gelmiştir yaa.
Insallah hayirlisiyla kucagina alirsinDeğerlendirdim canım hayırlısı bakalım artık
İnşallah canım aminInsallah hayirlisiyla kucagina alirsin
Benimde 5 ay oldu deneyeli bende acaba dedim.biz istesek yaparmı die1 yıl oldu deneyeli ben teklif etmedim önceki aylar klomen kullandırttı doktor ama iğne yapmadı olmayınca iğne yapalım dedi ilk defa iğne oldum kalçadan yapıldı
Adetim düzenlidir şaşmaz doktorda bir sorun yok dedi ama dört aydır hamile kalamayınca hiç olmayacağı hissi o umutsuzluk hissi beni ele geçirdiAdetin duzenliyse canim zaten 13. 14.ve 15.gunler onemli genelde 14. Gun yumurtla oluyor 15. Gunde catlama
Canim eğer adetin şaşmıyorsa bu senin için avantaj adet olduğun günden 14 gün öne al o zaman yumurtan çatlıyor. Bazen rahim kendini hamilelikte hazırlıyormuş ondan da hemen olmayabiliyormusAdetim düzenlidir şaşmaz doktorda bir sorun yok dedi ama dört aydır hamile kalamayınca hiç olmayacağı hissi o umutsuzluk hissi beni ele geçirdi
Ardnlina cevabın için teşekkür ederim. Stresliyim çünkü ovü.test almadım. Ateş ölçümüyle denedim bu ay. Olmazsa önümüzdeki ay alırım ama inşallah olur yoksa ümidim kalmayacak doğal yoldan olacağına. Diğer bir korkum da Yumurtanın çatlamaması doktor bir haftaya gelişir yumurtan demişti bide
Banada doktor bir sorun yok adetin düzenli dedi bende 5 aydır hamile kalamıyorum canım bir takviye kullanıyormusunAdetim düzenlidir şaşmaz doktorda bir sorun yok dedi ama dört aydır hamile kalamayınca hiç olmayacağı hissi o umutsuzluk hissi beni ele geçirdi
Adetim düzenlidir şaşmaz doktorda bir sorun yok dedi ama dört aydır hamile kalamayınca hiç olmayacağı hissi o umutsuzluk hissi beni ele geçirdi[/QUl
Öyle tabi canım kimyasaldan sonraki ay hamile kalan çok duydum inşallah bu ay kalırsın . Hepimiz kalırızGünaydın kızlar beta hcg değerim yükselmedi düşüyor.... doktor kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama umudunu kaybetmiyorum hedef 2019 Canlar :)
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz içinÖyle tabi canım kimyasaldan sonraki ay hamile kalan çok duydum inşallah bu ay kalırsın . Hepimiz kalırız
Günaydın kızlar beta hcg değerim yükselmedi düşüyor.... doktor kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama umudunu kaybetmiyorum hedef 2019 Canlar :)
Regl tarihin beklenen günde gelmezse kan testi yapabilirsin o zaman çıkar canımÇok geçmiş olsun. Çok yaygın sanırım kimyasal gebelik. Çok rastlıyorum.
Benim de 21. Günde oldu yumurtlama. 20 21 22 yi değerlendirdim. Yumurtlamadan sonraki 10. Gün bugün. Çok merak ettiğim ancak cevabını bulamadığım bi soru var. Her zaman yumurtlamadan en az 14 gün sonra mı adet başlar ? Ve sadece adetimin yaklaştığını hissediyorum tipik adet öncesi belirtileri yaşıyorum. Olmadı galiba öyle hissediyorum. Adetim normal takvime göre yarın bekleniyor. Ama eğer yumurtlamadan 14 gün sonraysa ileri atacak Pazar günü başlayacak demek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?