Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bildigim kadariyla t cizgisi koyu ise yumurtlamissin siliklesmeye basladiysa catlamistir. Sen madem ignede yapmissin her turlu degerlendir bence

Ardnlina cevabın için teşekkür ederim. Stresliyim çünkü ovü.test almadım. Ateş ölçümüyle denedim bu ay. Olmazsa önümüzdeki ay alırım ama inşallah olur yoksa ümidim kalmayacak doğal yoldan olacağına. Diğer bir korkum da Yumurtanın çatlamaması doktor bir haftaya gelişir yumurtan demişti bide eşimin işimden dolayı ancak 12.gün itibariyle başladık değerlendirmeye. İnşallah denk gelmiştir yaa.

Adetin duzenliyse canim zaten 13. 14.ve 15.gunler onemli genelde 14. Gun yumurtla oluyor 15. Gunde catlama

Adetim düzenlidir şaşmaz doktorda bir sorun yok dedi ama dört aydır hamile kalamayınca hiç olmayacağı hissi o umutsuzluk hissi beni ele geçirdi
Canim eğer adetin şaşmıyorsa bu senin için avantaj adet olduğun günden 14 gün öne al o zaman yumurtan çatlıyor. Bazen rahim kendini hamilelikte hazırlıyormuş ondan da hemen olmayabiliyormus

Ben de 2 yıldır çocuk istiyordum ama son 2 ay kadar yoğun değil zaten Geçmişe baktığımda hep otomatik olan zamanda ilişkiye girmişim ve tutmamış eğer benim son 2. Ay tekrar tutmazsa kesin doktora gidicem

Adetim düzenlidir şaşmaz doktorda bir sorun yok dedi ama dört aydır hamile kalamayınca hiç olmayacağı hissi o umutsuzluk hissi beni ele geçirdi
Banada doktor bir sorun yok adetin düzenli dedi bende 5 aydır hamile kalamıyorum canım bir takviye kullanıyormusun

4 ayda neden umutsuzluga kapiliyorsun ki biraz sabirli ol yillardir bekleyen insanlar var arkadasim 6 yildi evliydi olmuyordu gecen ay hamile kaldi umudunu sakin yitirme ve cokta stres yapma stresten olacagi varsada olmaz
Adetim düzenlidir şaşmaz doktorda bir sorun yok dedi ama dört aydır hamile kalamayınca hiç olmayacağı hissi o umutsuzluk hissi beni ele geçirdi[/QUl

Günaydın kızlar beta hcg değerim yükselmedi düşüyor.... doktor kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama umudunu kaybetmiyorum hedef 2019 Canlar :)
Öyle tabi canım kimyasaldan sonraki ay hamile kalan çok duydum inşallah bu ay kalırsın . Hepimiz kalırız

Günaydın kızlar beta hcg değerim yükselmedi düşüyor.... doktor kimyasal gebelik dedi çok üzüldüm ama umudunu kaybetmiyorum hedef 2019 Canlar :)

Çok geçmiş olsun. Çok yaygın sanırım kimyasal gebelik. Çok rastlıyorum.
Benim de 21. Günde oldu yumurtlama. 20 21 22 yi değerlendirdim. Yumurtlamadan sonraki 10. Gün bugün. Çok merak ettiğim ancak cevabını bulamadığım bi soru var. Her zaman yumurtlamadan en az 14 gün sonra mı adet başlar ? Ve sadece adetimin yaklaştığını hissediyorum tipik adet öncesi belirtileri yaşıyorum. Olmadı galiba öyle hissediyorum. Adetim normal takvime göre yarın bekleniyor. Ama eğer yumurtlamadan 14 gün sonraysa ileri atacak Pazar günü başlayacak demek oluyor.

Regl tarihin beklenen günde gelmezse kan testi yapabilirsin o zaman çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…