Ovulasyon testi yapacaklar birlikte başlayalım mı?

Yaptırmadım kuzum . Sabah normal idrar testi yaptim negatif cikti koskoca tek cizgi moralim bozuldu gitmedim randevuma. Yarinda sabah 7 de sivasa gidecegiz. Oburgun donecegiz artık dönünce adet olmazsam giderim 4 gun var 19 subat bat
Tamam kuzu bence de adeti beklemek en mantıklısı, insan ekstra strese girmiyor

Tamam kuzu bence de adeti beklemek en mantıklısı, insan ekstra strese girmiyor

Erken gebelik testi yaptim negatif. Bu test benim olan gebeligimi 6 gun once tespit ederim yazdigi halde edememisti. Hatirasi iyi degil bende ama bu sefer 4 gun var. Ve apacik negatif. Esim urolojiden randevu aldi sonrada ben kadin doguma gitcem

Hayirlisi canim canini sikma güzel düşün bu arada bende sivas dayim:)

:) aa cidden mi. Bak universiteye giden tanidik varsa söyle de seminere katilsinlar :)) yarin ucagimiz cok soguk olmaz insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Iste hayallerin yıkılma resmi

Eklentiler

• 20170215_210751.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bende bugün doktora gideceğim hayırlısı olsun inşallah bekleyen tüm arkadaşlar sabırla en güzel sonucu alır inşallah haber veririm doktordan sonra

Eklentiler

• image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bende bugün doktora gideceğim hayırlısı olsun inşallah bekleyen tüm arkadaşlar sabırla en güzel sonucu alır inşallah haber veririm doktordan sonra

Sunu goremedim ben iste. Demek ki olsa görünür tezim dogruymus. Gözünüz qydin olsun rabbim tamamini gostersin

Kuzum ayni testte yaptim bende dün. Koskocaman tek cizgi çıktı. Bak senin cikmis olsa benimde çıkardı
Bende ayni testte gorunce tamam yok dedim aksamina hasta oldum cok iyi anlayabiliyorum bu ay hic beklentisiz bekliyorum ki doktoum da adetini bekleyecegiz 3.günü ilaca baslayacagiz dedi ve ben bu ay 2 kilo aldim galiba kilo aldigimda vermek icin bile bisey yapamiyorum aman cocuk vardir yada aman ilac tedavime bi zarari dokunur elim kolum bagli gibiyim oyle akisina gidiyor hersey Rabbim bu mubarek gunde bize hayirli hidayet ve hayirli evlatlar versin

Amin kuzum inşallah. Benim bu adette gelirse 4. Karavana? 2 gun var dun bi agridi ki karnim heh dedim üzüntüden erken geldi yok. Bu sabah uyandim kan kokusu geldi baktim yok. Stresten gecikmse bari

Amin kuzum inşallah. Benim bu adette gelirse 4. Karavana? 2 gun var dun bi agridi ki karnim heh dedim üzüntüden erken geldi yok. Bu sabah uyandim kan kokusu geldi baktim yok. Stresten gecikmse bari
Bende 2 aydir gecikiyor bu ay adet bitince 1 hafta incur kuru yaptim bakalim bende merakla bekliyorum ne zamn olacagim

Kür olaylarına bende girecegim doktor sorun yok derse. Insallah hayırlısı olsun ikimiz icinde hepimiz icin
Insallah canim ben kurleri yapiyorumda eksik gun 15 gunse 10 gun felan anca calsiiyorum aksiyor illaki faydasini suan goremedim de ileride goruurm diye düşünüyorum

Arkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim

Ama senin teste baya baya 2.cizgi vardi bence kan testine belli olacak hamileligin kitlede bazen gebelikle atiliyor yada gebelikten sonra ilac tedavisiyle yada ameliyatla alirlar kan sonucun ne zaman belli olacak canim

Bugün adet gunu idi ve olmadi. Test aldim 4 saat cisimi tutup yaosam okur mu acaba. Yoklugundan emin olayim iyice ki gecikme icin doktora giderim hic degilse

Bu konuyu acarken herşeyi yazacağım kimse cevap vermese bile hatira kalacak diye düşünerek basladim. Bugun de yazıyorum sabah kan vermeye gideceğim buyuk ihtimal gene 0.1 çıkacak ve onu görünce de adetim gelecek. Ama yonede ayin 28 inde pelvik usg cekilcem ve 2 hafta sonra doktoruma tekrar gidip smear testi sonucunu alacağım. Birgun bu yazilari hamile iken ve bebegim kucağımda iken okuyup bu gunleri hatirlarim umarim. Allah gonlumuzden geceni bizlere nasip etsin

Bende ayni dusuncelerdeyim canim 20 adet test soyledim onlarin gelmesini bekliyorum gecen ay gibi yine gecikti 3 gun dedigin gibi test yapinca adet oluruz hayirlisi hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…