Ovulasyon testi yapacaklar birlikte başlayalım mı?

Canım ne yapmalıyım sence? Başka doktora da gideyim mi? Özeli düşünüyordum aslında ama bugün yeterli geldi bana sence gideyim mi?

Yumurtaya da bakılıyor kuzum cevirince. Ben hamileyken bakmisti yumurtalara sorun yok dedi vajinalde bakarken. Su memorial ankara hastanesine gittik iyi olsun dusmesin diye 250 tl verdik bi girise ama olmadi gitti. Devlete 4 defa gittim hepsinde bi azarlanma bi ilgisizlik. Kan testi istiyorum diyorum ben istemezsem olmaz diyor. Gel beni yol diyo kadın. Sen icini rahat tut bu ayda deneyin olmazsa esini tut kolundan o da aklasin kendini. :)

Bende 24 subata randevu aldim. Her türlü uyuyor. Hamileysem kontrol olur degilsem tedavi. Esime de alacağım simdi. Su ovulasyon testinin pozitif cikmasi beni cok sasirtti

Bata kaç gün kaldı senin? Eşe de ayrıca randevu alınıyor mu? Eşim gelmez eminim bu bir yıl olayı onun işine geldi zaten bana şart koşmuştu üç yıl çocuk yok diye şimdi ikna ettim korunmuyoruz o da üç yıl mevzusunu bıraktı baktı zaten hemen olmuyor son derece keyifli kendisi Allahımm milletin adamı çocuk diye tutturur benim ki istemiyor... Neyse canım bikaç ay daha deneyim olmazsa bu sefer benimkine diyeceğim bak bende bir sorun yokmuş sana baktıralım artık diye. Mecbur kabul edecek

Erkege urolog bakıyor galiba tatlim o yuzden ona urolijiden randevu alacahiz. Esim sagolsun bi aydir istersen gidelim diyor hep cok anlayisli o konuda hakkini yiyemem. Esim bayana muayene olmaz beni de erkege ettirmez :)) mecbur ayri ayri doktor seciyoruz ama ayni hastane.

Bat 19 Şubat. Ovulasyon testleri pozitif bi tane gebelik yaptim negatif . Vucut kafayı yedi sanirim

Bende öyleyim eşimde göndermez erkek doktora bende gitmem zaten. Mecbursam o ayrı tabi. yumurtlama günün hangi gündü tam olarak? Yine pozitif çıktığına göre yumurtlama mı oluyor acaba?

bu da bugunun sonucu. Dün 3 litre su ictim herhalde yatmadan once idrar bile bembeyazdi. Dunki gibi cikmamis. Bu aydan bende yok galiba

Ama çizgi var yine de?? Bence bikaç gün yine dene veya bikaç gün sonra tekrar dene. Bana şüpheli geldi. Inşallah benim düşündüğüm gibidir kuzucum

Ama çizgi var yine de?? Bence bikaç gün yine dene veya bikaç gün sonra tekrar dene. Bana şüpheli geldi. Inşallah benim düşündüğüm gibidir kuzucum

Hayatim cizgi hep olurmus. Yumurtlama oncesi de çıkmıştı. İnşallah güzel dusuncelerin gercektir. Belim kasiklarim kopacak ağrıdan bugün iyice artti hem akinti hem agri

Bu ay da olmadi galiba. Bu ay da koca evde iki kişiyiz. Bu yumurta dollenmeden atildi herhalde yani gebelik yok. Hayirlisi insallah ama cok üzülüyorum Allahim. Şükür mu eksik sabir mi eksik günah mi cok bilemiyorum. Hatamiz varsa affet Allahim. Bu ay büyük umutla takip etmistim. Esimin ailesinin yanina gidecegiz martta. Orada ultrasona girerim onlarda görür diye hayaller kurdum. Yoktan var vardan yok eden Allahim bize ve tum isteyenlere hayirli sağlıklı sihhatli evlatlar nasip eyle. Bükme boynumuzu yarabbim

Aminn canım Allah daha güzel zamanlar için bekletiyordur belki de.. Bşzşm bilmediğimiz onun bildiği ne durumlar var... Inşallah çok daha güzel ortamlarda açıklamayı nasip etsin Allah, her şey o kadar yerinde ve güzel olsun ki iyi ki şimdi olmuş diyelim inşallah. Allah sabrımızı, şükrümüzü eksik etmesin. Sen elinden geldiğince kendini kasma kafanı oyala ki vücudun kasların kasılmasın
. Söylemesi kolay ama hamileliği direkt engelleyebilen birşey bu stres, bence elimizden geleni yapmalıyız. Allah çok bekletmesin inşallah tez vakitte hayırla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza aldırsın. Kasmıyoruz, kafamızı dağıtıyoruz, Allaha sırtımızı dayıyoruz ve O bana verecek en güzel zamanda diyoruz.. Ayrıca gıdalarımıza ve ilişkilerimize dikkat ediyoruz ve uzun da sürse pozitif oluyoruz her an olabildiğince...  Söylemesi kolay yapması zor ama bebek için bir şekilde kendimizi rahatlatmalıyı. Ve Dua, dua, dua..

Haklisin tatlim. Allahim dualarimizi kabul etsin insallah. Üzüyor insani bu negatif ler. Yoruluyoruz hsr gecen gün

Haklısın canım, bak ben daha yeni giriyorum bu işlere diyorum ama şimdiden hevesim arttı, merak istek herşey arttı. Yıllardır uğraşıyor insanlar ne kadar zor..

Haklısın canım, bak ben daha yeni giriyorum bu işlere diyorum ama şimdiden hevesim arttı, merak istek herşey arttı. Yıllardır uğraşıyor insanlar ne kadar zor..

Ben 5 bucuk aylik evliyim ekimde dusuk yaptim zaten kanama kasimda bitti 4 adet geçirdim temiz yani 4 defadir deniyorum

Kızlar dün adet olmam gerekiyordu olmadım. Bugün test yaptım negatif çıktı. Migrenine kadar tüm adet belirtilerini yaşadım. Hala %99 adet olucam diyorum çünkü ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım ve takvim usulu hesaplamaya göre bikaç gün geç yumurtlama oldu diye sanıyorum. O yüzden geç adet olucam sanırım

Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim.

Hemen gidin doktora canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…