- Konu Sahibi Whowiangirl
-
İnşallah öyle yapacam darısı size inşallahHemen gidin doktora canim
Insallah canim teste göre hamilesin ama doktordan sonrada haberlerini bekliyoruz Rabbim hayitli evlatlar versin bize de dua edersen sevinirizİnşallah öyle yapacam darısı size inşallah
canım inşallah haber verecemInsallah canim teste göre hamilesin ama doktordan sonrada haberlerini bekliyoruz Rabbim hayitli evlatlar versin bize de dua edersen seviniriz
Gebelik testi yaptin mi canim sen
Gebelik testi yaptin mi canim sen
Bazen kanda lh degeri azda olsa bulunmaya devam ediyor ovulasyon a gore emin olmak zor kanda hayirlisyla pozitif cikar ins ben adetimj bekliyorum suan bisey yok canimOvulasyon pozitif gebelik negatif. Ama erken gösteren test degil bu. Yarindan sonra kan verecegim bakalim varsa cikar Allah in izniyle sizin durumlar nedir. ?Eki Görüntüle 1953176 Eki Görüntüle 1953176ValentinusNF S srplmtmtk
Bazen kanda lh degeri azda olsa bulunmaya devam ediyor ovulasyon a gore emin olmak zor kanda hayirlisyla pozitif cikar ins ben adetimj bekliyorum suan bisey yok canim
Bazen kanda lh degeri azda olsa bulunmaya devam ediyor ovulasyon a gore emin olmak zor kanda hayirlisyla pozitif cikar ins ben adetimj bekliyorum suan bisey yok canim
Hayirlisi olur canm hakkindaYarin sabah 10 30 da randevum. Sonuclar 12 gibi cikar buraya yazacagim insallah
Hayirlisi olur canm hakkinda
Belli olmaz canim muayene ol hayirlisini dileİnşallah canım umudum kırıldı gene idrar rengi degisik degil gogusler normal ve ovulasyom dünden daha silik
Belli olmaz canim muayene ol hayirlisini dile
Amin canim inşallahInsallah kuzum Allah nasip etsin sana da bana da tum isteyenlere
Whowiangirl canım ne yaptın yaptırdın mı kan tahlili?
Hayirlisi canim canini sikma güzel düşün bu arada bende sivas dayim:)Yaptırmadım kuzum . Sabah normal idrar testi yaptim negatif cikti koskoca tek cizgi moralim bozuldu gitmedim randevuma. Yarinda sabah 7 de sivasa gidecegiz. Oburgun donecegiz artık dönünce adet olmazsam giderim 4 gun var 19 subat bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?