Ovulasyon testi yapacaklar birlikte başlayalım mı?

Bazen kanda lh degeri azda olsa bulunmaya devam ediyor ovulasyon a gore emin olmak zor kanda hayirlisyla pozitif cikar ins ben adetimj bekliyorum suan bisey yok canim

Kuzum bu az filan degil bildigin kopkoyu çıkıyor sende gördün benim ovulasyon günü de boyleydi

Bazen kanda lh degeri azda olsa bulunmaya devam ediyor ovulasyon a gore emin olmak zor kanda hayirlisyla pozitif cikar ins ben adetimj bekliyorum suan bisey yok canim

Insallah bu ay ikimizde aliriz hayirli haberi bi umut etmeyi bırakıyorum tamam diyorum. Baktim testler çıktı koliden yaoayim dedim sonuc bu

Yarin sabah 10 30 da randevum. Sonuclar 12 gibi cikar buraya yazacagim insallah

Kızlar ben dün regl oldum tahmin ettiğim gibi. Sizden naber ? Bu ay kısmetse hiç ovulasyon testi yapmadan 2 günde bir ilişkiye girmek istiyorum ama bu da çok mümkün değil gibi 2 günde bir.. Ne yapıcam yine test mi yapsam...

Whowiangirl canım ne yaptın yaptırdın mı kan tahlili?

Yaptırmadım kuzum . Sabah normal idrar testi yaptim negatif cikti koskoca tek cizgi moralim bozuldu gitmedim randevuma. Yarinda sabah 7 de sivasa gidecegiz. Oburgun donecegiz artık dönünce adet olmazsam giderim 4 gun var 19 subat bat

Yaptırmadım kuzum . Sabah normal idrar testi yaptim negatif cikti koskoca tek cizgi moralim bozuldu gitmedim randevuma. Yarinda sabah 7 de sivasa gidecegiz. Oburgun donecegiz artık dönünce adet olmazsam giderim 4 gun var 19 subat bat
Hayirlisi canim canini sikma güzel düşün bu arada bende sivas dayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…