- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi Whowiangirl
-
Gecmis olsun canim daha yeniymisiniz bizde yeniyiz ama ben hic hamile bile kalmadim sonucta sen.ne.güzel hamile kalabiliyorsun Rabbim en yakin zamanda gönlüne göre versin.canim
Biz de bir buçuk yıllık evliyiz ama 3 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz gerçi eşim hala istemiyor pek ama eskisi kadar karşı değil
Ayni durumdayiz canim ana biz 7 aydir dusunuyoruz 2 aydir doktora gidiyorum ilk zamanlar benim esimde istekliydi ama zaman gectikce o da cok umursamaz oldu gibiBiz de bir buçuk yıllık evliyiz ama 3 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz gerçi eşim hala istemiyor pek ama eskisi kadar karşı değil
Evet erkekler oyle ne yazik ki abarti geliyor bazen anliyor bazen anlamiyor bizimki deAy ne güzel yaa insanın eşiyle paylaşabilmesi benim ki dalga geçiyor benimle nelerle uğraşıyorsun diye sinir oluyorum.
Ay ne güzel yaa insanın eşiyle paylaşabilmesi benim ki dalga geçiyor benimle nelerle uğraşıyorsun diye sinir oluyorum.
Adetin yeni bittiyse o takvime cok takili kalma ama yinede cok.istiyorsaniz 2 gunde bir iliski olsun bende etraftan duydugum tecruberle soyluyorum canimTakvime gore benim dogurgan donemim bugun basladi. Yumurtlama da 5 ocak
Dün 16. Günüydü canım hala çizgi siliktiKacinci günü ydü adetinin canim
Kac gunde 1 adet oluyorsun canimDün 16. Günüydü canım hala çizgi silikti
Anlamistik zaten canim:) 5 subatsa daha var canim inşallah olur bu ayda doktor kapilarinda dolasmazsiniz biz gittik ama esim bikti gibi hemen o yüzden cok şükür bisey cikmadida bende cok kucuk boyutlarda polikistik over var yumurta min buyumesine engel oluyor simdi doktordan.geldim yine boyutu yeterli degil bide gec yumurtlayabilirsin diye persembe yine cagirdiBenim test gene silikti. Ama dediginiz gibi gun yaklasinca gunde 2 test yapayim. Bu arada yumurtlamayi yanlis yazmisim 5 ocak olurmu hic 5 subat ☺ bugunki cizgi de silikti bakalim ne olacak . Ben bu ay da olmazsa doktor randevusu alacagim ikimize de
Hic bi bilgim yok canim bu konudaKızlar aile sağlığı merkezlerinde yumurtlama takibi yapılıyor mu biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?