Ovulasyon testi yapacaklar birlikte başlayalım mı?

Biz de bir buçuk yıllık evliyiz ama 3 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz gerçi eşim hala istemiyor pek ama eskisi kadar karşı değil

Gecmis olsun canim daha yeniymisiniz bizde yeniyiz ama ben hic hamile bile kalmadim sonucta sen.ne.güzel hamile kalabiliyorsun Rabbim en yakin zamanda gönlüne göre versin.canim

İnşallah canim Allah razı olsun. Hepimize yasatsin rabbim tum isteyenlere . Doktor hicbir sorun yok dedi ama 3 adet dönemi gecti olmadi tekrar bakalim bu ay ne olacak
Allah nasip etsin insallah artik tum isteyenlere

Biz de bir buçuk yıllık evliyiz ama 3 aydır çocuk yapmaya çalışıyoruz gerçi eşim hala istemiyor pek ama eskisi kadar karşı değil

Benim esim hevesli sagolsun. Az once test silik çıktı emin olamadim diye kalkti birde o yaptı. Birde heyecanla bekledi. ☺ tabi onun da silik çıktı. Meger o negatif demekmis

Ayni durumdayiz canim ana biz 7 aydir dusunuyoruz 2 aydir doktora gidiyorum ilk zamanlar benim esimde istekliydi ama zaman gectikce o da cok umursamaz oldu gibi

Kızlar biraz önce yine yaptım test dün akşam ki gibi yarı koyu çıktı şimdide yarın akşam çıkacak görüntüyü merak ediyorum

Takvime gore benim dogurgan donemim bugun basladi. Yumurtlama da 5 ocak
Adetin yeni bittiyse o takvime cok takili kalma ama yinede cok.istiyorsaniz 2 gunde bir iliski olsun bende etraftan duydugum tecruberle soyluyorum canim

Benim ne yumurtlama ne adet sasmaz maşallah. Bu takvimi 3 yildir kullanıyorum oda kullaniciyi tanidikca ayarliyor kendini. Ama bu aypek takvimle alakamiz yok ikimizde testleti sevdik hergun birer tane yapacagiz galiba

Canim yani guvenilir değil emin olmak icin test yapmak lazim en guvenilir bide.doktor takibi ama senin yumurtanda sknti yoksa.ovulasyon testi.de yeterli.olur bide ben yumurtlamama daha var sa 2 gun de bir yaklastigini hissediyorsam gunde bir yumurtlama gununde 2 tane yapiyorum cok kullanmıyorum boyle ayda 5 yada 6 test

Benim test gene silikti. Ama dediginiz gibi gun yaklasinca gunde 2 test yapayim. Bu arada yumurtlamayi yanlis yazmisim 5 ocak olurmu hic 5 subat ☺ bugunki cizgi de silikti bakalim ne olacak . Ben bu ay da olmazsa doktor randevusu alacagim ikimize de

Anlamistik zaten canim:) 5 subatsa daha var canim inşallah olur bu ayda doktor kapilarinda dolasmazsiniz biz gittik ama esim bikti gibi hemen o yüzden cok şükür bisey cikmadida bende cok kucuk boyutlarda polikistik over var yumurta min buyumesine engel oluyor simdi doktordan.geldim yine boyutu yeterli degil bide gec yumurtlayabilirsin diye persembe yine cagirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…