Ovulasyon testi yapacaklar birlikte başlayalım mı?

Öyle canim bide aslinda biz evlendigimizden beri duzenli korunamadik esim gorevliydi zaten 2 ayda bir gorustuk neredeyse yaklasik.8 ay o ay suresince korunduk sayilir ilk ay korunmadik bile yani toplasan 6 ay korunduk cok karışık dedik biduzenimiz olsun o zaman iste 7 aydir duzenimiz oturdu düşünüyoruz Rabbim ne zaman nasip ederse raziyiz

Bizde öyle gibi iki ay ilaç kullandım onun dışında korunmadık ama günlere falan dikkat ettik işte. Şimdi özellikle bu haftalarda birlikte oluyoruz üç aydır bu dört olacak bakalım ya hayırlısı inşallah çok aratmadan nasip eder bebeklerimizi Allah

Kızlar birşey soracağım, şimdi test yaptım hiç çizgi yoktu ne demek bu biliyor musunuz? Dün akşam kopkoyu değildi ama normal çizgi vardı o diğer çizgi kadar bile koyu değildi ama bu akşam hiç yok dün mü yumurtlamış oldum yani?

Yani canim koyuluk azalinca oyle oluyor bence koyulugun az olmasi ya test bozuk oluyor bazen yada yumurtlamanda sknti var en iyisi doktora gitmek

Tamamen çizginin kaybolmasına şaşırdım azalır silikleşir sanıyordum peki sence bu geceyi boş geçirmeyelim mi ay cümle de kuramıyorum. Yani sence yapalım mı bu gece?

Tamamen çizginin kaybolmasına şaşırdım azalır silikleşir sanıyordum peki sence bu geceyi boş geçirmeyelim mi ay cümle de kuramıyorum. Yani sence yapalım mı bu gece?
Kuzum siz bilirsiniz degerlendirmekten bi zarar gelmez belli olmaz çünkü

Tamam canım ancak önümüzde ki hafta görünebilirim şehir dışındayız. Eşimi de götürsem mi ne dersin? Yoksa şimdiden boğmayım mı onu?

Tamam canım ancak önümüzde ki hafta görünebilirim şehir dışındayız. Eşimi de götürsem mi ne dersin? Yoksa şimdiden boğmayım mı onu?
Istersen sen adetini bekle gecikirse git senin durumuna göre esinde gider tabi.en iyisini kendin bilir imkanlariniz nasilsa ona göre hareket edersin

Yok canim daha bizde gitmedik biz agustosta evlendik daha cok yeni bir dusuk oldu ardi arkasi yok 3 adet donemi gecti. Bu ay da olamzsa gidecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…