- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Whowiangirl
-
Kuzum siz bilirsiniz degerlendirmekten bi zarar gelmez belli olmaz çünküTamamen çizginin kaybolmasına şaşırdım azalır silikleşir sanıyordum peki sence bu geceyi boş geçirmeyelim mi ay cümle de kuramıyorum. Yani sence yapalım mı bu gece?
Hayirlisi hakkinizda canim ama bu ay ki durumunuza gore bi doktora gorunun insallahDegerlendirdik
Istersen sen adetini bekle gecikirse git senin durumuna göre esinde gider tabi.en iyisini kendin bilir imkanlariniz nasilsa ona göre hareket edersinTamam canım ancak önümüzde ki hafta görünebilirim şehir dışındayız. Eşimi de götürsem mi ne dersin? Yoksa şimdiden boğmayım mı onu?
Çok haklısın canım ya biz üç aydır deniyoruz am bir buçuk yıllık evliyim doktora bir buçuk yıldır deniyoruz diyecem yada bir yıldır.. İnternette araştırdığım kadarıyla kesinlikle bir yıl denemeden bakmıyorlarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Sen gittin mi doktora?
Kacinci gunun senin canim adet dongun kac gunYok canim daha bizde gitmedik biz agustosta evlendik daha cok yeni bir dusuk oldu ardi arkasi yok 3 adet donemi gecti. Bu ay da olamzsa gidecegiz
Kacinci gunun senin canim adet dongun kac gun
12. Gununde felan yumurtluyorsun galiba sen canim o zamanAdet döngüm 26 gün
6 gun sürüyor
Bugün 8. Gun canım
Sen ovulayon testlerine her gun.devam et 11. Gunu dikkat et kacirma sabah aksma yap istersen 11. Gunun geceside belki koyulasirAdet döngüm 26 gün
6 gun sürüyor
Bugün 8. Gun canım
Kuzu bu hangi marka test? En sağdaki yeşil çizgiye kadar mı idrara batırıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?