- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi Whowiangirl
-
29 günde bir oluyorum canımKac gunde 1 adet oluyorsun canim
Canim bugün yarin olman lazim senin normalde ama doktora gitmimiydin sen hic29 günde bir oluyorum canım
Takvim usulüne göre 15. Gün çıkıyor yumurtlama günüm ama bugün 17. Gün. Doktora gitmedim bir yıl düşünmüyodum gitmeyi. Ama şimdi biraz düşünmeye başladım yaşım 29 bu aradaCanim bugün yarin olman lazim senin normalde ama doktora gitmimiydin sen hic
Anlamistik zaten canim:) 5 subatsa daha var canim inşallah olur bu ayda doktor kapilarinda dolasmazsiniz biz gittik ama esim bikti gibi hemen o yüzden cok şükür bisey cikmadida bende cok kucuk boyutlarda polikistik over var yumurta min buyumesine engel oluyor simdi doktordan.geldim yine boyutu yeterli degil bide gec yumurtlayabilirsin diye persembe yine cagirdi
Aynen oyle canimAmin insallah ya . Allah kimseyi uğraştırmadsn anne baba etsin insallah. Ama bu ayda olmazsa ikimizde bi gider sorun var mi yok mu öğreniriz gec olmadan. Devir cok kötüleşiyor. Yedigimiz ictigimiz hersey bozuldu. Kim derdi 5 aylik evliler cocuk icin dokta gidecek diye. Ama simdi herkeste korku var malesef
Evet haklısın ben önümüzde ki hafta gideyim inşallah.. Alttan muayene de olayım bakalımYani bende 26 yim gec kaliyorum diye aslinda biz neredeyse ilk 1 sene dusunmemeistik düşündüğümüz 3. Ayinda doktora gittim olmayinca biseyler vücutta yerinde gitmiyor diye düşünüyor cunku insan bence simdilik sadece sen.git.esini skmamak icin sendeki duruma göre onu da düşünürsünüz
Çok haklısın canım ya biz üç aydır deniyoruz am bir buçuk yıllık evliyim doktora bir buçuk yıldır deniyoruz diyecem yada bir yıldır.. İnternette araştırdığım kadarıyla kesinlikle bir yıl denemeden bakmıyorlarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Sen gittin mi doktora?Amin insallah ya . Allah kimseyi uğraştırmadsn anne baba etsin insallah. Ama bu ayda olmazsa ikimizde bi gider sorun var mi yok mu öğreniriz gec olmadan. Devir cok kötüleşiyor. Yedigimiz ictigimiz hersey bozuldu. Kim derdi 5 aylik evliler cocuk icin dokta gidecek diye. Ama simdi herkeste korku var malesef
Amin kuzu hepimiz içinde. Sana ne dedi doktor?Hayirlisi olsun hakkinizda canim
Polikistik over canim kistler yumurtanin büyümesini engelliyor galiba bugun doktordan geldim yine boyutu yeterli degildi dongum gec oluyor diye 15.günü yine cagirdi belki gec yumurtluyorsun diye ama zaten ben.takip ediyorum 20.günü felan oluyorum 15 inde gittigimde yine büyüme mis olurAmin kuzu hepimiz içinde. Sana ne dedi doktor?
Söyledin mi doktora 15i erken gibi diye? Gerçi söylesen ne olur o kendi bilgisine güvenip yine 15inde gel diyecekti. Peki kistler için antibiyotik mi kullanıyorsun veya adet düzenleyici gibi bişey?Polikistik over canim kistler yumurtanin büyümesini engelliyor galiba bugun doktordan geldim yine boyutu yeterli degildi dongum gec oluyor diye 15.günü yine cagirdi belki gec yumurtluyorsun diye ama zaten ben.takip ediyorum 20.günü felan oluyorum 15 inde gittigimde yine büyüme mis olur
Ay yazmışsın kuzu şimdi gördüm. Amin canım iyi ki daha fazla beklemeden gitmişsin canım. Klomeni falan çok duyuyorum bu forumda baya yaygın kullanımı herhalde.Biz gecen ay basladik tedaviye inofolic sase kullniyorum 2. Ayda adetin 3. Günü klomen e baslayacaktik ama izinde memlekette oldugum icin baslayamadik ama olmayacak galiba boyle bi daha ki ay klomen e baslayacagiz mecbur dedi Rabbimden hayirlisi o hayirli zamani bilir
Aynen oyle ben cuma dedim saydi yok.sen persembe gel dedi kendi.dediklerini okuyorlar benimki fena inatci ve igneleyici laflari var ilcede olduğum icin mecbur gidiyorum ona baska kadin dogumcu yokSöyledin mi doktora 15i erken gibi diye? Gerçi söylesen ne olur o kendi bilgisine güvenip yine 15inde gel diyecekti. Peki kistler için antibiyotik mi kullanıyorsun veya adet düzenleyici gibi bişey?
Aynen canim gitmek gerekiyor doktora klomen yumurtayi.büyütüyor canim ilk olarak bu yöntem uygulaniyor sonra asilama sonra tüp bebek o yuzden yayginAy yazmışsın kuzu şimdi gördüm. Amin canım iyi ki daha fazla beklemeden gitmişsin canım. Klomeni falan çok duyuyorum bu forumda baya yaygın kullanımı herhalde.
Hangi şehirdesin? Şehir çok mu uzak? İyi bir doktora değer aslındaAynen oyle ben cuma dedim saydi yok.sen persembe gel dedi kendi.dediklerini okuyorlar benimki fena inatci ve igneleyici laflari var ilcede olduğum icin mecbur gidiyorum ona baska kadin dogumcu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?