Ovülasyon testi yapanlar buraya??? Pik mi

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
910
270
53
Selam kızlar ovülasyon testi yapanlar pik gördünüz mü son adet tarihim 25 Haziran bugün pik oldu sanırım . İlişki bugün eşim evde yarın yok sonraki gün evde ancak böyle olacak ne diyorsunuz . Üst üste olmak zorunda mı ilişki

Eklentiler

• FC402F6F-6FA6-451B-B70C-1F0BE34265BF.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba benim de 25 haziran pikti o gün ilişki oldu sonra da 27 haziranda ilişki oldu. Henüz kan vermedim fakat, yaptığım 4 gebelik testi de pozitif.

Merhaba benim de 25 haziran pikti o gün ilişki oldu sonra da 27 haziranda ilişki oldu. Henüz kan vermedim fakat, yaptığım 4 gebelik testi de pozitif.
14 gün geçmiş yani bugün adet tarihiniz olması lazım. Testiniz pozitifse hamşlesiniz sağlıkla gelsin nasıl değerlendirdiniz peki hangi günleri

Hayir zaten hergun olmasi onerilmiyor
Bugun olur yarin olmaz diger gun de degerlendirilir pikten sonra catlama olacak zaten o gunler de onemli

14 gün geçmiş yani bugün adet tarihiniz olması lazım. Testiniz pozitifse hamşlesiniz sağlıkla gelsin nasıl değerlendirdiniz peki hangi günleri
Çok teşekkürler inşallah. 10 temmuz adet günüm bekliyorum o yüzden. Dediğim gibi 25i yani ovulasyon testi pik olan günü ve 27 sini değerlendirdik. Ondan önce de 22sini değerlendirmiştik

Kızlar ilk iki test 6 temmuza ait 5temmuzu 6 temmuza bağlayan gece 1.30-2 gibi ilişkimiz oldu sonra 6 temmuz akşamı 23.00 da bi ilişkimiz daha oldu 7 temmuzda da pikti ortadaki 2 test 7 temmuza ait 7 temmuzu 8 temmuza bağlayan gece 12.30 gibi bi ilişkimiz daha oldu 8 temmuz sabah ilişkimiz oldu en alttaki test de 8 temmuza ait ve 8 temmuzu 9 temmuza bağlayan gece 12den sonra bi ilişkimiz daha oldu 9 Temmuz yani bugün sabah test yaptığım da silikleşmişti çatlamış yani yumurtam ilişki olmalı mı sizce 4 gün üst üste ilişki oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…