Ben testlere pek güvenmem nadir markalar hariç hepsi bana kazık attı dedim ya geçen ay bu tarz oldu lekelenme diye kırmızıydı testler bildiğin o kadar çok yalancı pozitif golü yedim ki. Ha bana oldu diye sanada olacak diye bişey yok. İçine sinmiyorsa git kan ver negatif çıkarsa gecikme de yine verirsin. Regl kanaması olmadığı sürece umut vardırBir gebenin günlüğü olan test pembeye çalıyor Allahim ya noluyo anlamadim
Regl kanaması gibi ama taze kana da benzemiyor açık parlak değil rengi pıhtı da yokBen testlere pek güvenmem nadir markalar hariç hepsi bana kazık attı dedim ya geçen ay bu tarz oldu lekelenme diye kırmızıydı testler bildiğin o kadar çok yalancı pozitif golü yedim ki. Ha bana oldu diye sanada olacak diye bişey yok. İçine sinmiyorsa git kan ver negatif çıkarsa gecikme de yine verirsin. Regl kanaması olmadığı sürece umut vardır
Yani işte bilemiyorum benimde öyleydi hatta uçuk pembe pıhtısız hani yerleşme olmama ihtimali yok gibiydi ama değilmiş. O yüzden sana hiç bişey diyemem anca dediklerim kan verirsinRegl kanaması gibi ama taze kana da benzemiyor açık parlak değil rengi pıhtı da yok
Gebelik istiyoruz diye vücudumuz resmen bize oyun oynuyorYani işte bilemiyorum benimde öyleydi hatta uçuk pembe pıhtısız hani yerleşme olmama ihtimali yok gibiydi ama değilmiş. O yüzden sana hiç bişey diyemem anca dediklerim kan verirsin
Ay evet düzenli döngüsü olan insandım denemeye başladığımızdan beri saçma sapan hal aldıGebelik istiyoruz diye vücudumuz resmen bize oyun oynuyor
Şaka gibi 3 gün erken regl oldum ve kac aydır ağrı cekmezdim şuan regl ağrısı çekiyorumAy evet düzenli döngüsü olan insandım denemeye başladığımızdan beri saçma sapan hal aldı
Benim 1 hafta erken olmuşluğum var şu hamilelik isteme durumu çok acayip etkiliyor vücuduŞaka gibi 3 gün erken regl oldum ve kac aydır ağrı cekmezdim şuan regl ağrısı çekiyorum
Allah bize sabır versin bacimBenim 1 hafta erken olmuşluğum var şu hamilelik isteme durumu çok acayip etkiliyor vücudu
AmiiiinAllah bize sabır versin bacimnaptin yumurtlama oldumu
Güzelim henüz kan vermeye gidemedim iki gün sonra ki testler bu biri sabah ilk idrar diğeri öğleden sonraAmiiiinbu ay test yaptım işte dedim mi bilmiyorum testle takip ettim geç döllenme oldu normalde 26 sı olacakken 1 ve 2 Mayıs'ta pik oldu 3 Mayıs'ta çatlama değerlendirdim baya bakalım inşallah olmuştur
Ayyy inşallah tutar aşkımAmiiiinbu ay test yaptım işte dedim mi bilmiyorum testle takip ettim geç döllenme oldu normalde 26 sı olacakken 1 ve 2 Mayıs'ta pik oldu 3 Mayıs'ta çatlama değerlendirdim baya bakalım inşallah olmuştur
Alttakinde silik gördüm gibi. Kan vermeden belli olmayacak bu yaGüzelim henüz kan vermeye gidemedim iki gün sonra ki testler bu biri sabah ilk idrar diğeri öğleden sonra
Eki Görüntüle 3588662
Geçen ay bende erken oldum ve dehşet sancılıydı uzun zamandır öyle ağrı çekmiyordum bu ay hamileyim. Güzel düşünün belki bu bir hazırlıktır böyle yazılar gördümŞaka gibi 3 gün erken regl oldum ve kac aydır ağrı cekmezdim şuan regl ağrısı çekiyorum
Ayyy ciddi misin Bayadır ağrı cekmiyordum ben ama şuan kasiklarim ve belim sökülecek gibi tahmini catlamam 27si ayın 25 26 koyu çıktı ama diğerleri gibi aşırı koyu değildi buraya atılan ovu testleri gibi değildi ama 27de silindi ve bi daha da koyulasmadi zaten silindikten sonra goguslerim hassasiyeti hassaslasinca 14 gün sonra regl olurdum ama bugün 11. Gün falan regl oldum bayada ağrısı var böyle mi olmuştu sizindeGeçen ay bende erken oldum ve dehşet sancılıydı uzun zamandır öyle ağrı çekmiyordum bu ay hamileyim. Güzel düşünün belki bu bir hazırlıktır böyle yazılar gördümDiğer ay çok güzel haberler alın inşallah. Görünce yazmadan geçemedim
Benim geçen ay uygulamaya göre 7 ya da 8 gün önce geldi çünkü ramazanda benim adetim hep gecikir döngüm 36 olmuştu ama 10nisanda geldi. O kadar ağrım oldu ki 3-4 ay dediğiniz gibi hiç ağrı çekmiyordum parolla geçiyordu ama işte bu sefer iğneyle zor geçmişti ağrım. Sonra işte hemen ovülasyon testine başladım adet bitince bu ay bilinçli gittiğimiz için tuttu şükür tabi takipteyiz yine de :)Ayyy ciddi misin Bayadır ağrı cekmiyordum ben ama şuan kasiklarim ve belim sökülecek gibi tahmini catlamam 27si ayın 25 26 koyu çıktı ama diğerleri gibi aşırı koyu değildi buraya atılan ovu testleri gibi değildi ama 27de silindi ve bi daha da koyulasmadi zaten silindikten sonra goguslerim hassasiyeti hassaslasinca 14 gün sonra regl olurdum ama bugün 11. Gün falan regl oldum bayada ağrısı var böyle mi olmuştu sizinde
Ayy hayırlı olsun darısı başımaBenim geçen ay uygulamaya göre 7 ya da 8 gün önce geldi çünkü ramazanda benim adetim hep gecikir döngüm 36 olmuştu ama 10nisanda geldi. O kadar ağrım oldu ki 3-4 ay dediğiniz gibi hiç ağrı çekmiyordum parolla geçiyordu ama işte bu sefer iğneyle zor geçmişti ağrım. Sonra işte hemen ovülasyon testine başladım adet bitince bu ay bilinçli gittiğimiz için tuttu şükür tabi takipteyiz yine de :)
Amin inşallah teşekkür ederimAyy hayırlı olsun darısı başıma
merhaba sonucunuz nedirSon bir ovulasyon testim kaldı malesef onu da yarın yapacağım bakalım ne oluyir
Ben lekelenme şeklinde adet oldum canım doktor da söktürücü verdi malesefmerhaba sonucunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?