Ovulasyon testi yardim kizlarr

Çok yakın bir zamanmış sana o silik çıkaran testler yalancı pozitiftir muhtemelen yada kurumadır çünkü progestorunun da düşük hamilelik olsa yüksek olması lazim. Bebeğin rahime tutunmasi rahimin kalınlaşması için salgılanan bir hormon o

Tekrar test yaptım aynı silik çıktı

Eklentiler

• 1746527984031.webp
    81 KB · Görüntüleme: 17
Tekrar test yaptım aynı silik çıktı
Testin markasından ne canım hayal meyal bir çizgi var. Dediklerim progesteron değerin falan var ortada ama bence içine sinmiyorsa git bir kan tahlili ver bence. Çünkü ben kıpkırmızı çizgilerle kaç kere negatif aldım bu tarz çizgilerle hiç ihtimal veremiyorum o yüzden net çözüm kan

Progesteron bı kaç ay önceki testim de prodoctor kaç seferdir hep silik çizgi çıkıyor ilk iki üç dk içerisinde

Progesteron bı kaç ay önceki testim de prodoctor kaç seferdir hep silik çizgi çıkıyor ilk iki üç dk içerisinde

Eklentiler

• Snapchat-440816699.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 17
Öyle desene progesteron değişir ki duruma göre onu baz alamayız.
Çok silik olduğu için burada kalite düşüyor bide fotoğraf atınca tam anlaşılmıyor prodoctor bu dönem yarı yarıya kimisine yalancı çıkarıyor kimisine doğru geçen ay farklı günlerde 3 tane yaptım silik çıktı kan verdim negatif aldım yani bende yalancı çıkardıklarındanım. Şimdi kan vermek istemiyorsan iki gün daha bekle yine test yap çizgi görürsen kan ver bence

Çok teşekkür ederim

Sizin testlerin resimleri var mı

Sizin testlerin resimleri var mı
Malesef klasöre baktım ama silmişim onları belirgindi ama bide öyle söyleyeyim size. Ama tabi bende oldu diye sizde olacak diye bir durum yoktur. Belki siz hamilesinizdir o da anca kan ile çözülür

Malesef klasöre baktım ama silmişim onları belirgindi ama bide öyle söyleyeyim size. Ama tabi bende oldu diye sizde olacak diye bir durum yoktur. Belki siz hamilesinizdir o da anca kan ile çözülür
İnşallah ya kan vericm bı kaç güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…