Ovulasyon testi yardim kizlarr

Olma ihtimali var kan verin yarın en sağlıklısı
Canım selam 27 de catlamisti reglime 4 gü var tahmini az önce kasiklarima ve belime aşırı ağrı geldi beyazimsi bir akıntı geldi sicaklandim böyle resmen sonra geçti ama böyle çok değişik bir akintiydi resim aramıyorum burda kimse igrenmesin diye

10 gün falan olmuş hamileysen şayet bu belirtiler çok normal yani bekleyebilirsin gecikme bekle dayanamazsan iki gün sonra falan test yap bence ya

10 gün falan olmuş hamileysen şayet bu belirtiler çok normal yani bekleyebilirsin gecikme bekle dayanamazsan iki gün sonra falan test yap bence ya
Az önce lavobaya gittim bugün sürekli lavobaya gidesim geliyor zaten kahverengi leke geldi

Yerleşme olabilir mi acaba ya
Bilmiyorum ki ben çatlama gördükten ertesi günü değerlendirdim yani 28i bide 24ü bu ay olmaz gözüyle bakıyorum ama şaşırdım şuan ağrım yok lavaboya gittiğimde biraz kahve biraz sarı leke geldi ama suanda yok bakalım yarın olacak mı kesilecek mi ayy Bilmiyorum ki saskinim

Yani ortalama 10 gün geçmiş ilişki üstünde regle az kalmış ihtimal var yani yerleşme durumu için ama tabi emin olamıyoruz reglini beklemekten başka çare yok malesef

Yani ortalama 10 gün geçmiş ilişki üstünde regle az kalmış ihtimal var yani yerleşme durumu için ama tabi emin olamıyoruz reglini beklemekten başka çare yok malesef
Regli olucam canim büyük ihtimalle sabahta geldi leke akşam kesilmişti

Regli olucam canim büyük ihtimalle sabahta geldi leke akşam kesilmişti
Benim mart ayinda reglim bildiğin lekelenme gibi oldu az geldi bitti böyle 3 gün sürdü kısaydı bide hamileyim sandım ama negatifti. Belki sanada bu tarz bişey oluyor olabilir

Az on
Benim mart ayinda reglim bildiğin lekelenme gibi oldu az geldi bitti böyle 3 gün sürdü kısaydı bide hamileyim sandım ama negatifti. Belki sanada bu tarz bişey oluyor olabilir
önce baya baya kan geldi ama test yaptım ikisinde de silik çizgi var biri bir gebenin günlüğü bir iki dk sürmeden çıktı böyle kan gelince diğerine bakmadım şimdi onada baktım onda da var anlamadim ben bisi

Biraz gözlemle bir kaç gün artacak mı kesilecek mi ne olacak eğer biterse test yap bitmezse ama uzarsa yine test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…