Ovülasyon testi yardım

Merhaba arkadaşlar bugün 16.gün ve ilk defa bu kadar belirgin çıktı yumurtlama mıdır sizce
Evet pik günün kuzum bugünü değerlendir ve çatlaması için havuç ye ovülasyon testinide tekrarla silikleşmeye başlayınca o günüde de muhakkak değerlendir

Birde eğer
Evet pik günün kuzum bugünü değerlendir ve çatlaması için havuç ye ovülasyon testinide tekrarla silikleşmeye başlayınca o günüde de muhakkak değerlendir
Çok teşekkür ederim, nugüni
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aslında testi yapmadan 1 2 saat önce değerlendirmiştim sabah yani, gece de değerlendireyim mi yoksa 1 gün geçsin mi sizce ve havucu direk yemesem kavurup yoğurtla yesem olur mu :) son soru ne zaman yememi tavsiye edersiniz. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum

Bir gün geçsin çünkü sperm kalitesi düşüyor havucu da öldürmeden çiğ şekilde yemeniz daha iyi olurdu ama fark etmez önemli olan havuç yemeniz bugün pik bugünde yiyebilirsiniz yarında :) 3 gün üst üstte değerlendirin ama

Çok teşekkür ederim. Bugünden itibaren havucu da çiğ yerim artık sonucu size bildireceğim

Gunde iki kez yapmak en iyisiymis. Biri mesela 10 gibi digeri 6 gibi. O arada catlamis olursa o ani yakalayip degerlendirebilirsiniz. Daha garanti oluyor

Gunde iki kez yapmak en iyisiymis. Biri mesela 10 gibi digeri 6 gibi. O arada catlamis olursa o ani yakalayip degerlendirebilirsiniz. Daha garanti oluyor
Yani sabah değerlendirdim gecede değerlendirsem daha mı iyi olur. Yarın tekrar yapacağım ovulasyon testini silikleşmeye başlayana kadar değerlendirme devam sanırım, hatta silikleştiği gün çatlama oluyormuş tam o gün ve ondan sonraki 2 gün bile önemli diyorlar

Yok, demek istedigim testleri gunde 2 kez yaparsan nezaman degerlendirmen gerektigini daha iyi bilirsin. Gunde en fazla 1 kere yeter yoksa sperm kalitesi dusuyor

Benim esas pik günü bugünmüş az önce yaptım test c den bile belirgin çıktı, en alttaki az önce yaptığım
Benimde öyle çıktı canım bugünmüş pik günüm hiç fark etmez yumurta öncesi ve sonrası ilişki daha iyi bugünü değerlendir ve 2 günü havuçta yemeyi unutma

Afiyet olsun canım benimm inşallah hayırlı haberini alıcaz

Aminn inşallahhh bu ay umutluyum pik günüm dedim ama 12yi bekliyorum kasık ağrım var çünkü sizede atarım tekrar birlikte yorumlarız
Benim testlerim bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20220705_124037_com.android.gallery3d.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…