Aminn inşallah yaBenimki ile hemen hemen aynı ne tesadüftabi benim 16.17.günümde pik oldu tam bende çıkmıyor bu çizgi derken şu 3 günü iyi değerlendirelim sonrası nasip. Hayırlısı ile güzel haberler verelim birbirimize
Yumurta çatlamadan öncesini degerlendirmis olmaniz daha iyi bu konuda endişe etmeyin spermin yaşamı süresi daha fazla. Ama testte t çizgisinin cikmamasi enteresan hangi marka test kullandinizMerhaba arkadaşlar. Benim de bir sorum var:
Benim ovulasyon testlerinde sizler gibi silik çizgi hiç çıkmadı. T şeridi tamamen boş. Yani tek C çıktı bir kaç gün. Sonra önceki gün aniden C ve T aynı koyulukta çıktı, ki zaten adete göre de tam 15.günümdü, yumurtlama günü olarak düşünüyordum. 14üncü günü değerlendirmiştik. 15i değerlendirmedik. Ertesi gün silikleşir, çatlamış olur, onu değerlendiririz diye düşünmüştüm... ama 16.gün yani dün yine T şeridi tamamen boştu.. Nasıl oluyor bu? Benim hormon bir anda yükselip bir günde dip mi yapıyorDün kasık ağrım falan vardı. Acaba benimki çatlarken hormon tamamen görünmeyecek kadar mı düşüyor ya.. anlamadım.. Dün de değerlendirdik. Yine de acaba 15. günü de mi değerlendirmeliydik diye üzüldüm. 2 koyu çizgi sonrası hemen çatlamış ve hemen kaçırmış olabilir miyim acaba ya? Aslında dediğim gibi önceki günü de değerlendirmiştik ama.. çok güvenemiyorum. Bu arada 2. çocuk için uğraşıyoruz. İlkinde de 1 sene kadar denemiştik. Kendiliğinden olmuştu. Şimdi o kadar beklemeyiz umarım.. Yaşlar ilerledi. Fazla zamanımız yok..
Beniö bugün yine T cizgisi koyu çıktı akşama tekrar yapıcam ama çatlamış olması gerekmiyor mu, ya da sürekli koyu çıkma durumu var mı çatlamama durumuAminn inşallah yaeveet benim erken oldu sanki pik sandığım 8 gün aslında 12.güne denk geliyor 3 gün geç başladım ben
Demekki uzun sürüyor yumurtlaman normal birşey havuç ye bol bolBeniö bugün yine T cizgisi koyu çıktı akşama tekrar yapıcam ama çatlamış olması gerekmiyor mu, ya da sürekli koyu çıkma durumu var mı çatlamama durumu
Teşekkür ederim cevap için. Ya evet onu biliyorum aslında. Yaşama süresi uzun diyorlar ama ilk çocuğumuz için türlü türlü zamanlarda deneyip ancak 1 sene sonunda kavuştuğumuz için; tecrübelerime göre sanırım o düşük bir ihtimal ya da bize zor denk geldi diyebiliriz.Yumurta çatlamadan öncesini degerlendirmis olmaniz daha iyi bu konuda endişe etmeyin spermin yaşamı süresi daha fazla. Ama testte t çizgisinin cikmamasi enteresan hangi marka test kullandiniz
Bebek için uğraşmadan hamile kalamayanlariz genel olarakTeşekkür ederim cevap için. Ya evet onu biliyorum aslında. Yaşama süresi uzun diyorlar ama ilk çocuğumuz için türlü türlü zamanlarda deneyip ancak 1 sene sonunda kavuştuğumuz için; tecrübelerime göre sanırım o düşük bir ihtimal ya da bize zor denk geldi diyebiliriz.
Test kaset testlerden, laboquick marka. Çok da kullanılan bir marka sanırım aslında. Test için olması gereken bir sınır değer vardır illa ki. Benimki onun da altında oluyor demek ki.. valla ben de anlamadım. O testte hata mı vardır acaba diye emin olmak için akşam bir daha yaptım yine aynıydı... ama koyu çift çizgiyi de gördüm, yani hormonlar da bir sorun yoktur diye düşünüyorum. İnşallah.. Önceki ay doktora gittiğimde de yumurtanız çatlamış demişti.
Aaaa benim testim. Şöle ki Bi sür bekleyin çıkmazsa kapağı kaldırıp mavi mantlı kısıma bastırmanız gerekiyor. Satıcı öle göstermişti bulup burada. Foto yükleyeceğimBebek için uğraşmadan hamile kalamayanlariz genel olarakhormonal bir sorununuz yoktur bence sanmıyorum yani koyu çizgiyi görmüşsünüz önemli olan o bide sıvı alımına dikkat ettiniz mi testleri yaparken belki ondan dolayida gözükmüyordur testte hepsi birden bozuk değildir yani
Teşekkür ederim cevap için. Ya evet onu biliyorum aslında. Yaşama süresi uzun diyorlar ama ilk çocuğumuz için türlü türlü zamanlarda deneyip ancak 1 sene sonunda kavuştuğumuz için; tecrübelerime göre sanırım o düşük bir ihtimal ya da bize zor denk geldi diyebiliriz.
Test kaset testlerden, laboquick marka. Çok da kullanılan bir marka sanırım aslında. Test için olması gereken bir sınır değer vardır illa ki. Benimki onun da altında oluyor demek ki.. valla ben de anlamadım. O testte hata mı vardır acaba diye emin olmak için akşam bir daha yaptım yine aynıydı... ama koyu çift çizgiyi de gördüm, yani hormonlar da bir sorun yoktur diye düşünüyorum. İnşallah.. Önceki ay doktora gittiğimde de yumurtanız çatlamış demişti.
Demekki uzun sürüyor yumurtlaman normal birşey havuç ye bol bol
Anlam veremediğim bir şekilde bugünde t çizgisi çok belirgin 2 gün oldu 2 gün sürer mi yumurtlama kafam
Evet oluyor sürüyor bazenAnlam veremediğim bir şekilde bugünde t çizgisi çok belirgin 2 gün oldu 2 gün sürer mi yumurtlama kafam karıştı
Bir gariplik yok o zaman değil mi, hep 24 saat içinde çatlar diye okudumEvet oluyor sürüyor bazen
Valahi ben ilk defa yapıyorum canım ama cok yorum okudum 2 gün süren var yarin inş çatlarBir gariplik yok o zaman değil mi, hep 24 saat içinde çatlar diye okudum
Bu arada yumurtlama günlerimiz yakın İnş ikimizin duası da kabul olurBir gariplik yok o zaman değil mi, hep 24 saat içinde çatlar diye okudum
Ben hafifte olsa ağrı hissediyorumCanlar bugün 18. Gün pik gördüm. İlk defa yapıyorum şimdi çatyanaa kadar hergün deniyeceşim demi. Bide yumurtlarken kasıklarınız ağrıyor mu?
Benimde 3 gündür koyu çizgi hep ilk defa benimde başıma geliyor anlamadım bende ve acaip agri var yumurtaliklardasabah akşam yapıyorum hep koyu hep koyu hiç Bi silikleşme yok
Evet siliklesme gününü değerlendirseniz bile olur ama tercih sizin tabiki. Benimde 3 gündür koyu yumurtlama ve ağrım varCanlar bugün 18. Gün pik gördüm. İlk defa yapıyorum şimdi çatyanaa kadar hergün deniyeceşim demi. Bide yumurtlarken kasıklarınız ağrıyor mu?
İnşallahBu arada yumurtlama günlerimiz yakın İnş ikimizin duası da kabul olur
Çok kafaya taktım artık, bugün gittim başka bir ovulasyon testi daha aldım. Ben 4 ay önce ilk hamileliğimi yaşadım ama 6 haftalıktı düştü. İlk defa ovulasyon testini kullanıyorum. Az önce tekrar yaptım halen koyu. Forumda okuyorum başına gelenler var mı ya da havuç yemekten başka ne yapabilirim ya da neden çatlamıyor kafamda bir sürü soruBenimde 3 gündür koyu çizgi hep ilk defa benimde başıma geliyor anlamadım bende ve acaip agri var yumurtaliklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?