- 28 Mayıs 2025
- 760
- 177
- 18
- 25
Ondandir canim normalde sat gununden takip etmen lazim hayirlisi olsun hakkinda
Sat ne demek bilmiyorumOndandir canim normalde sat gununden takip etmen lazim hayirlisi olsun hakkinda
Son adet tarihin canim adetin bittikten sonra baslaniyorSat ne demek bilmiyorum
Bu da bu sabah yaptığım baksanaSon adet tarihin canim adetin bittikten sonra baslaniyor
Pik degil cnm devam et yapmaya bak boyle en alttaki pik olmuş meselaBu da bu sabah yaptığım baksana
Sizde gebelik var mııııPik degil cnm devam et yapmaya bak boyle en alttaki pik olmuş mesela
Valla cnm bekliyorum 5 gun kaldiSizde gebelik var mıııı
Cnm yumurtlamaya baslicak gibisin yarin yaptiginda birdaha at netleşinBenide yorumlar mısınız acaba devam etmem gerekiyor mu test yapmaya
Tamamdır yaptığımda atarım teşekkürlerCnm yumurtlamaya baslicak gibisin yarin yaptiginda birdaha at netleşin
Hadi inşallah hayırlısı olsunValla cnm bekliyorum 5 gun kaldi
Tamamdır yaptığımda atarım teşekkürler
Dayanamadım akşam Bidaha yaptım hemen hemen aynı sabahla sağ kasığım biraz ağrıdı bide akıntım var biraz sizce bugünü değerlendirmeli miyimCnm yumurtlamaya baslicak gibisin yarin yaptiginda birdaha at netleşin
evet cnm bu aralar yumurtluyorsun uc gun denenmeli bence ben oyle yaptimDayanamadım akşam Bidaha yaptım hemen hemen aynı sabahla sağ kasığım biraz ağrıdı bide akıntım var biraz sizce bugünü değerlendirmeli miyim
Tamamdır değerlendireceğim bende birde ilişkiden sonra uzanıyor musunuz kalkamadan ben kalkıyorum çünküevet cnm bu aralar yumurtluyorsun uc gun denenmeli bence ben oyle yaptim
Bir dk fln uzaniyorum cnm bi doktor demisti hemen kalkmayin ne varsa iniyo asagiya biraz izin verin demisti öyle yaptım bu ay bakalim sonuc ne olucak kaldi 4Tamamdır değerlendireceğim bende birde ilişkiden sonra uzanıyor musunuz kalkamadan ben kalkıyorum çünkü
Hayırlısı olsun herkes için Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBir dk fln uzaniyorum cnm bi doktor demisti hemen kalkmayin ne varsa iniyo asagiya biraz izin verin demisti öyle yaptım bu ay bakalim sonuc ne olucak kaldi 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?