Ovulasyon testi yardım

Bakalım bende ne zaman olucak

İlk idrarla lh testi yapılmaz. İdrarda çok birikir anlamazsınız. Gün içinde 2 saat önceden sıvı alımını kesip öyle yapmalısınız

İlk idrarla lh testi yapılmaz. İdrarda çok birikir anlamazsınız. Gün içinde 2 saat önceden sıvı alımını kesip öyle yapmalısınız
Aynen bende öyle biliyorum ilk idrardan sonra su içip 2 3 saat yeme içmeyi bırakıp öyle yapıyordum daha doğru sonuç aldım geçtiğimiz aylarda hep ilk idrarla yapıyordum yumurtlamayı yakalayamadım hiç

Cnm bizde biliyoruz yapilmicani ama cok su tukettigim icin ilk idrarla yapiyorum herkes kendine gore yapsin ben kendim oyle yapiyorum ztn kullanimi yaziyor ustunde

Evet muhtemelen bugün yarın çatlama olur inşAllah gönlünüze göre olur herşey bende bekliyorum işte 8 gün var adetime düşünmeden yapamıyorum çok zor beklemek
Bak sımdı test yaptım böyle çıktı akşamda yapılan ama

Eklentiler

• IMG_1285.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 19
Evet muhtemelen bugün yarın çatlama olur inşAllah gönlünüze göre olur herşey bende bekliyorum işte 8 gün var adetime düşünmeden yapamıyorum çok zor beklemek
Çok zor beklemek bakalım ınsallah güzel haberlerini alırım ya çok merak ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…