Bakalım bende ne zaman olucakAşırı akıntım vardı yumurtalama günü o gündü kesin eminim yani bide sildiğimde minicik bir kan geldi peçeteye açık pembe sağ kasıkta ağrı oldu mide bulantısı ara sıra bi uğradı bu şekilde ilk defa belirti yaşadım
Hayırlısı olsun hakkımızdaBakalım bende ne zaman olucak
İlk idrarla lh testi yapılmaz. İdrarda çok birikir anlamazsınız. Gün içinde 2 saat önceden sıvı alımını kesip öyle yapmalısınızEvet duydum ben laboquik almistim onu kullandım bu ay şu an adetime altı gün kaldı değerlendirdim yumurtlama gününü öyle söylüyorlar sıvı alımı falan filan ama ben sabahları yapmayı tercih ettim ilk idrarla örnek olarak sana atabilirim
Aynen bende öyle biliyorum ilk idrardan sonra su içip 2 3 saat yeme içmeyi bırakıp öyle yapıyordum daha doğru sonuç aldım geçtiğimiz aylarda hep ilk idrarla yapıyordum yumurtlamayı yakalayamadım hiçİlk idrarla lh testi yapılmaz. İdrarda çok birikir anlamazsınız. Gün içinde 2 saat önceden sıvı alımını kesip öyle yapmalısınız
Evett doğru yapıyosun. Hemşehriyiz galibaAynen bende öyle biliyorum ilk idrardan sonra su içip 2 3 saat yeme içmeyi bırakıp öyle yapıyordum daha doğru sonuç aldım geçtiğimiz aylarda hep ilk idrarla yapıyordum yumurtlamayı yakalayamadım hiç
Cnm bizde biliyoruz yapilmicani ama cok su tukettigim icin ilk idrarla yapiyorum herkes kendine gore yapsin ben kendim oyle yapiyorum ztn kullanimi yaziyor ustundeİlk idrarla lh testi yapılmaz. İdrarda çok birikir anlamazsınız. Gün içinde 2 saat önceden sıvı alımını kesip öyle yapmalısınız
Bilemem olabilirEvett doğru yapıyosun. Hemşehriyiz galiba
Aminnn inşallahHayırlısı olsun hakkımızda
Bu pik miiiiiiHayırlısı olsun hakkımızda
Ayy bilemedim yaa sanki 1 günü daha var gibi eşit koyulukta değiller gibi siz yinede değerlendirin günleriBu pik miiiiii
Valla satın aldığım yere yazdım değerlendir dedi heyecanlandımAyy bilemedim yaa sanki 1 günü daha var gibi eşit koyulukta değiller gibi siz yinede değerlendirin günleri
Evet muhtemelen bugün yarın çatlama olur inşAllah gönlünüze göre olur herşey bende bekliyorum işte 8 gün var adetime düşünmeden yapamıyorum çok zor beklemekValla satın aldığım yere yazdım değerlendir dedi heyecanlandım
Bak sımdı test yaptım böyle çıktı akşamda yapılan amaEvet muhtemelen bugün yarın çatlama olur inşAllah gönlünüze göre olur herşey bende bekliyorum işte 8 gün var adetime düşünmeden yapamıyorum çok zor beklemek
Çok zor beklemek bakalım ınsallah güzel haberlerini alırım ya çok merak ediyorumEvet muhtemelen bugün yarın çatlama olur inşAllah gönlünüze göre olur herşey bende bekliyorum işte 8 gün var adetime düşünmeden yapamıyorum çok zor beklemek
İnşAllah canımÇok zor beklemek bakalım ınsallah güzel haberlerini alırım ya çok merak ediyorumbende
Bu şimdi yaptığın mı ilk idrarla mı yaptın en koyulaşma çok olmamış çatlama gerçekleşmiş sanırımBak sımdı test yaptım böyle çıktı akşamda yapılan
Yok 2. İdrar buBu şimdi yaptığın mı ilk idrarla mı yaptın en koyulaşma çok olmamış çatlama gerçekleşmiş sanırım
silik çıkmış çatlama dün olmuş canım ama sen bugünü de değerlendir garanti olsunYok 2. İdrar bu
Kızlar ilk defa ovulasyon testi yapıyorum bu pil değil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?