Ovulasyon testi yardım

çok heyecanlı test yapmak ama sırf o günü değerlendirmek için eşime regl bitmedi dedim anlamasın istiyorum
Güzel taktik benim kocam biliyor ne zaman bittiğini o yüzden saklama şansım yok zaten aylardır deniyoruz olmuyor o yüzden umutlanmaz benimki ben bu aydan çok umutluyum açıkçası önceden yumurtama zamanlarım belirtim olmazdı lekelenme akıntı vs bu ay hepsini yaşadım inşAllah güzel haber verebiliriz

Hadi inşallah ne zaman test yapıcaksın bir de sen hangi marka ovulasyon u kullandın

Hadi inşallah ne zaman test yapıcaksın bir de sen hangi marka ovulasyon u kullandın
Valla erken gebelik testi aldım baya hassasmış 6 gün öncesine kadar gösteriyormuş eğer sabredebilirsem adet gecikmesini beklicem ama sabredemeceğim için büyük ihtimalle adete 3 4 gün kala yaparım ovulasyon olarak da artımet kullanmıştım bundan önecelerinde herkes doğru göstermiyor diyince öneri üzerine laboquik aldım çoklu olandan onu yapıyorum memnunum yakaladığımı düşünüyorum yumurtlamayı

Belirtin oldu mu peki hiç bariz farkettiğin

Belirtin oldu mu peki hiç bariz farkettiğin
Aşırı akıntım vardı yumurtalama günü o gündü kesin eminim yani bide sildiğimde minicik bir kan geldi peçeteye açık pembe sağ kasıkta ağrı oldu mide bulantısı ara sıra bi uğradı bu şekilde ilk defa belirti yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…