- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
ay ne zor ne karısık bizim bu bünyeler ablam ya . 3. cüde olmuştu diye tahmin ediorum daha koyuydu ilk yaptıgımda. İdrardan demekki canlılıgı azaldı :) muayenede doktorum bu pazar pazartesi salıya dikkat et demişti ... onun tahmini pazar yumurtlama olmasıydı. neyse yarın bakalım artık ablacım . Nerelisin nerede yaşıyorsun. İçimden bütün doğuramayan kadınları bir araya toplamak gelio bazen :)Sen yine de elindekilerle de yap ablacım takip edelim belki daha yumurtlama olmamıştır bilemeyiz
ay ne zor ne karısık bizim bu bünyeler ablam ya . 3. cüde olmuştu diye tahmin ediorum daha koyuydu ilk yaptıgımda. İdrardan demekki canlılıgı azaldı :) muayenede doktorum bu pazar pazartesi salıya dikkat et demişti ... onun tahmini pazar yumurtlama olmasıydı. neyse yarın bakalım artık ablacım . Nerelisin nerede yaşıyorsun. İçimden bütün doğuramayan kadınları bir araya toplamak gelio bazen :)
Sen nerelisin ? Neredesin ?ay ne zor ne karısık bizim bu bünyeler ablam ya . 3. cüde olmuştu diye tahmin ediorum daha koyuydu ilk yaptıgımda. İdrardan demekki canlılıgı azaldı :) muayenede doktorum bu pazar pazartesi salıya dikkat et demişti ... onun tahmini pazar yumurtlama olmasıydı. neyse yarın bakalım artık ablacım . Nerelisin nerede yaşıyorsun. İçimden bütün doğuramayan kadınları bir araya toplamak gelio bazen :)
Bizde sorun kimde ya da sorun var mı bilmiyorum ab
Kuşadasındayım bende memnun oldum ablam :)iyi fikirmiş ablacım ben Bayburtluyum :) İstanbul’da yaşıyorum:)
Ben de memnun oldum ablacım :) özelden yazmayı biliyorsan ordan da konuşabiliriz :) ben genelde aktifim :)Kuşadasındayım bende memnun oldum ablam :)
deniyeyim bende cok anlamıyorum bu sayfadana ablam :)Ben de memnun oldum ablacım :) özelden yazmayı biliyorsan ordan da konuşabiliriz :) ben genelde aktifim :)
Kan testi sonucun ne çıktı canım?Allah razı olsun canım benim kan verdim iki üç saati bulur anca
2018 den beri uğraşıyorum canım ya. halen tedavide görüyorum inan sabrım kalmadısakin ol canım işte sen iki günde bir ilişkiye devam et ..stres herşeye zarar olacağı varsa olmaz allah korusun lütfen rahat olun
Canım bugün yine yaptım. Bu gün t silik çıktı. Yalnız testte farkettim ki iki gün ikiside koyu çıkmıştı. Ama dün t çizgisi çok daha koyuydu. Demekki dün çatladı. Bizde 3-4 günü değerlendirdik. Bakalım hayırlısıcanım selam aynı durum bende de var merak etme . Benimde kafam cok karıstı bat 19 mayıs aplicationda cumartesi gösteriyordu ama pazar pazartesi ve bugün pik. Bende cumartesi pazartesini ve yarını değerlendireceğim inşallah umarım olur
Çok şükürKuzum 101 çıktı
Ayyyy canim benim cok sevindimmmmmÇok şükürben de dün kan testi yaptım. 377 çıktı. Çok mutluyum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba yumurtlma günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Hergun ilişki oldu mu yok sa gün aşırı mi oldu?Ben gebeliğimi bu şekilde öğrendim. Hamile olma ihtimalin yüksek
Prowomen kullandığınızda fayda gördünüz mü? Bende kullanmaya başladım bekliyorumAblam ben 2018 den beri tüp bebekle uğraşıyorum . Yumurtalık rezervim az . ilk denememde rahim duvarı kalınlaşmadı cok ugraştım. Kimyasal gebelik oldu. 1,5 sene ara verdim keşke vermeseydim diye düşünüyorum .Nisan ayında tekrar basladım .İlk ay 1 yumurtam vardı. Kürleri araştırdım. Çoban çökerten Hayıt tohumu Keten tohumu teştere dişli aslan pençesi civan perçemi ne bulduysam kullandım. 4 yumurtam olustu :) NE YAPIYORSANIZ AYNEN DEVAM EDİN DEDİ OTLARDAN ÖRNEK İSTEDİ GÖTÜRDÜM DOKTORUMA. Eeee hep onlarmı reçete yazacak :) geçen ay iğnelere başladık yumurta toplama olacaktı. Erken çatlamışlar . Kaybettik yumurtaları .5000 tl çöpe gitti. ayın 17 sinde yada 20 sinde tekrar bakıcak bu ay kac yumurta oluşacaksa artık .Ama erken çatlamalarını ben otlara bağlıyorum. İğnelere basladıgımda kesmeliymişim belkide.
Spermde az bizde . Ama doktor gözlerine inanamadı eşimin durumuna da geçen ay. Sperminiz az ise eşine mutlaka ve mutlaka çoban çökerten içirmelisin .
Bunların dısında biosteron dhea .. prowomem.. d3 damla .. qenzim q10 kullanıyorum .. Her akşam ev yogurdu yiyorum keten tohumuyla ..
Resmen iş edindim bu işi günün 24 saati uykuyu saymazsak bu işin üstündeyim ne zaman dogru kullanılır ne yapılır .. neler hormonları düzeltir ne zaman içmeliyim .. Ben biraz beynimi yaktım galiba ama durmak yok yola devam :)
YUMURTANIN CATLADIGINI GÖSTEREN Bİ TEST GÖRÜNTÜSÜ VARMI ELİNDE BUGÜNKÜNÜ ONUNLA DEGERLENDİRSEK. MERAKTA EDİYORUM
Yumurtlamadan bi gün önce yumurtlama ve çatlama günlerini ard arda değerlendirdik. Onun dışında gün aşırı oldu tuttuğu ay bu şekildeydi. Bi de yumurtlama günü ilişki pozisyonu doggy idi.Merhaba yumurtlma günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Hergun ilişki oldu mu yok sa gün aşırı mi oldu?
Bende yumurtlma bir gün öncesi, pik gördüğüm akşamın sabahini degerlendirdim birde yarını degerlendircem inşallah tutarYumurtlamadan bi gün önce yumurtlama ve çatlama günlerini ard arda değerlendirdik. Onun dışında gün aşırı oldu tuttuğu ay bu şekildeydi. Bi de yumurtlama günü ilişki pozisyonu doggy idi.
İnşaallahBende yumurtlma bir gün öncesi, pik gördüğüm akşamın sabahini degerlendirdim birde yarını degerlendircem inşallah tutar
Canım senin durumun nedir ? Benim okadar sorunlu ki herşeyim. Iyi geliyor diye hissediyorum ama bu sefer hormonlarımda sıkıntı oluyor. Içerisinde çoban çökerten bitkisi var destek olduğuna inanıyorum ben prowomeninProwomen kullandığınızda fayda gördünüz mü? Bende kullanmaya başladım bekliyorum
Canım ben bu ay başladım cuma günü yumurtlma gördüm pik oldu ve hala gün aşırı degerlendiriyorum yani sadece 10 gün kullandım ama benim hormonlarim normal sebepsiz infertilite kalamiyorum hamile 1 yıldırCanım senin durumun nedir ? Benim okadar sorunlu ki herşeyim. Iyi geliyor diye hissediyorum ama bu sefer hormonlarımda sıkıntı oluyor. Içerisinde çoban çökerten bitkisi var destek olduğuna inanıyorum ben prowomenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?