Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yeniden pik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yine de elindekilerle de yap ablacım takip edelim belki daha yumurtlama olmamıştır bilemeyiz
ay ne zor ne karısık bizim bu bünyeler ablam ya . 3. cüde olmuştu diye tahmin ediorum daha koyuydu ilk yaptıgımda. İdrardan demekki canlılıgı azaldı :) muayenede doktorum bu pazar pazartesi salıya dikkat et demişti ... onun tahmini pazar yumurtlama olmasıydı. neyse yarın bakalım artık ablacım . Nerelisin nerede yaşıyorsun. İçimden bütün doğuramayan kadınları bir araya toplamak gelio bazen :)

iyi fikirmiş ablacım ben Bayburtluyum :) İstanbul’da yaşıyorum:)

Sen nerelisin ? Neredesin ?

Canım bugün yine yaptım. Bu gün t silik çıktı. Yalnız testte farkettim ki iki gün ikiside koyu çıkmıştı. Ama dün t çizgisi çok daha koyuydu. Demekki dün çatladı. Bizde 3-4 günü değerlendirdik. Bakalım hayırlısı

Çatlama hangi testte gerçekleşmiş ki . Erken çatlama sorunum var . Hala silik bi çizgi var sanki son testimde kızlar hepiniz bi bakıp yorumlasanız son testim ilk testim kadar silik değil sanki. Başka test yapmama gerek varmı bu ay ?

Eklentiler

• ov.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 72
  • ovv.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Prowomen kullandığınızda fayda gördünüz mü? Bende kullanmaya başladım bekliyorum

Merhaba yumurtlma günlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? Hergun ilişki oldu mu yok sa gün aşırı mi oldu?
Yumurtlamadan bi gün önce yumurtlama ve çatlama günlerini ard arda değerlendirdik. Onun dışında gün aşırı oldu tuttuğu ay bu şekildeydi. Bi de yumurtlama günü ilişki pozisyonu doggy idi.

Yumurtlamadan bi gün önce yumurtlama ve çatlama günlerini ard arda değerlendirdik. Onun dışında gün aşırı oldu tuttuğu ay bu şekildeydi. Bi de yumurtlama günü ilişki pozisyonu doggy idi.
Bende yumurtlma bir gün öncesi, pik gördüğüm akşamın sabahini degerlendirdim birde yarını degerlendircem inşallah tutar

Prowomen kullandığınızda fayda gördünüz mü? Bende kullanmaya başladım bekliyorum
Canım senin durumun nedir ? Benim okadar sorunlu ki herşeyim. Iyi geliyor diye hissediyorum ama bu sefer hormonlarımda sıkıntı oluyor. Içerisinde çoban çökerten bitkisi var destek olduğuna inanıyorum ben prowomenin

Canım ben bu ay başladım cuma günü yumurtlma gördüm pik oldu ve hala gün aşırı degerlendiriyorum yani sadece 10 gün kullandım ama benim hormonlarim normal sebepsiz infertilite kalamiyorum hamile 1 yıldır sende ne sıkıntı var ? Ne zamandır içiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…