- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
yarın 3 damlayla yapim :) komple silikse çatlamıştır galiba canım . Bu ay geçti desene :)çok falza idrar damlattığın için çizgiler çok net değil ama sen yumurtlama olduğunu düşünüyorsan son testin silik yani çatlamıştır:)
3 damla damlatırsan daha rahat anlayabilirizyarın 3 damlayla yapim :) komple silikse çatlamıştır galiba canım . Bu ay geçti desene :)
3 damla damlatırsan daha rahat anlayabiliriz
İnşaAllah ablacım cümlemizinEki Görüntüle 2862179 yarın aynı saatte yapıcam canım bakalım .Allahımda senin işini rast getirsin ablacım
canım selam aynı durum bende de var merak etme . Benimde kafam cok karıstı bat 19 mayıs aplicationda cumartesi gösteriyordu ama pazar pazartesi ve bugün pik. Bende cumartesi pazartesini ve yarını değerlendireceğim inşallah umarım olurKızlar merhabalar.
Sat 18 mayıs, normalde dün yumurtlama günü gösteriyordu takvimde, bende adet bitiminden beri ovülasyon testi yapıyorum. Ama cumartesi, pazar ve bugün test hep iki koyu çizgi. Yumurtlama 3 gün sürüyor mu ki? Kafam karıştı. Adetten sonraki ilk gün yoktu gideren koyulaştı. Başına böyle gelen var mı?
Ablam ben 2018 den beri tüp bebekle uğraşıyorum . Yumurtalık rezervim az . ilk denememde rahim duvarı kalınlaşmadı cok ugraştım. Kimyasal gebelik oldu. 1,5 sene ara verdim keşke vermeseydim diye düşünüyorum .Nisan ayında tekrar basladım .İlk ay 1 yumurtam vardı. Kürleri araştırdım. Çoban çökerten Hayıt tohumu Keten tohumu teştere dişli aslan pençesi civan perçemi ne bulduysam kullandım. 4 yumurtam olustu :) NE YAPIYORSANIZ AYNEN DEVAM EDİN DEDİ OTLARDAN ÖRNEK İSTEDİ GÖTÜRDÜM DOKTORUMA. Eeee hep onlarmı reçete yazacak :) geçen ay iğnelere başladık yumurta toplama olacaktı. Erken çatlamışlar . Kaybettik yumurtaları .5000 tl çöpe gitti. ayın 17 sinde yada 20 sinde tekrar bakıcak bu ay kac yumurta oluşacaksa artık .Ama erken çatlamalarını ben otlara bağlıyorum. İğnelere basladıgımda kesmeliymişim belkide.İnşaAllah ablacım cümlemizinBebek için ne zamandır uğraşıyorsun ? Ekstra yaptığın bir şey takviye felan var mı ?
Allah yardımcın olsun ablacım harikasınAblam ben 2018 den beri tüp bebekle uğraşıyorum . Yumurtalık rezervim az . ilk denememde rahim duvarı kalınlaşmadı cok ugraştım. Kimyasal gebelik oldu. 1,5 sene ara verdim keşke vermeseydim diye düşünüyorum .Nisan ayında tekrar basladım .İlk ay 1 yumurtam vardı. Kürleri araştırdım. Çoban çökerten Hayıt tohumu Keten tohumu teştere dişli aslan pençesi civan perçemi ne bulduysam kullandım. 4 yumurtam olustu :) NE YAPIYORSANIZ AYNEN DEVAM EDİN DEDİ OTLARDAN ÖRNEK İSTEDİ GÖTÜRDÜM DOKTORUMA. Eeee hep onlarmı reçete yazacak :) geçen ay iğnelere başladık yumurta toplama olacaktı. Erken çatlamışlar . Kaybettik yumurtaları .5000 tl çöpe gitti. ayın 17 sinde yada 20 sinde tekrar bakıcak bu ay kac yumurta oluşacaksa artık .Ama erken çatlamalarını ben otlara bağlıyorum. İğnelere basladıgımda kesmeliymişim belkide.
Spermde az bizde . Ama doktor gözlerine inanamadı eşimin durumuna da geçen ay. Sperminiz az ise eşine mutlaka ve mutlaka çoban çökerten içirmelisin .
Bunların dısında biosteron dhea .. prowomem.. d3 damla .. qenzim q10 kullanıyorum .. Her akşam ev yogurdu yiyorum keten tohumuyla ..
Resmen iş edindim bu işi günün 24 saati uykuyu saymazsak bu işin üstündeyim ne zaman dogru kullanılır ne yapılır .. neler hormonları düzeltir ne zaman içmeliyim .. Ben biraz beynimi yaktım galiba ama durmak yok yola devam :)
YUMURTANIN CATLADIGINI GÖSTEREN Bİ TEST GÖRÜNTÜSÜ VARMI ELİNDE BUGÜNKÜNÜ ONUNLA DEGERLENDİRSEK. MERAKTA EDİYORUM
2.si çatlama olan ovülasyon testimAblam ben 2018 den beri tüp bebekle uğraşıyorum . Yumurtalık rezervim az . ilk denememde rahim duvarı kalınlaşmadı cok ugraştım. Kimyasal gebelik oldu. 1,5 sene ara verdim keşke vermeseydim diye düşünüyorum .Nisan ayında tekrar basladım .İlk ay 1 yumurtam vardı. Kürleri araştırdım. Çoban çökerten Hayıt tohumu Keten tohumu teştere dişli aslan pençesi civan perçemi ne bulduysam kullandım. 4 yumurtam olustu :) NE YAPIYORSANIZ AYNEN DEVAM EDİN DEDİ OTLARDAN ÖRNEK İSTEDİ GÖTÜRDÜM DOKTORUMA. Eeee hep onlarmı reçete yazacak :) geçen ay iğnelere başladık yumurta toplama olacaktı. Erken çatlamışlar . Kaybettik yumurtaları .5000 tl çöpe gitti. ayın 17 sinde yada 20 sinde tekrar bakıcak bu ay kac yumurta oluşacaksa artık .Ama erken çatlamalarını ben otlara bağlıyorum. İğnelere basladıgımda kesmeliymişim belkide.
Spermde az bizde . Ama doktor gözlerine inanamadı eşimin durumuna da geçen ay. Sperminiz az ise eşine mutlaka ve mutlaka çoban çökerten içirmelisin .
Bunların dısında biosteron dhea .. prowomem.. d3 damla .. qenzim q10 kullanıyorum .. Her akşam ev yogurdu yiyorum keten tohumuyla ..
Resmen iş edindim bu işi günün 24 saati uykuyu saymazsak bu işin üstündeyim ne zaman dogru kullanılır ne yapılır .. neler hormonları düzeltir ne zaman içmeliyim .. Ben biraz beynimi yaktım galiba ama durmak yok yola devam :)
YUMURTANIN CATLADIGINI GÖSTEREN Bİ TEST GÖRÜNTÜSÜ VARMI ELİNDE BUGÜNKÜNÜ ONUNLA DEGERLENDİRSEK. MERAKTA EDİYORUM
SENİN DURUMUN NEDİR CANIM GİTTİNMİ HİÇ DOKTORA.AMİN ABLAM ALLAH UMUTLARIMIZA YARDIM ETSİN İNŞALLAH <3Allah yardımcın olsun ablacım harikasınİnsan kendinin doktoru olmalı tabi İnşaAllah en kısa sürede bebeğine kavuşursun
benimki hangisi çatlama yarın mı belli olur artık ki .. erken mi çatladı ne oldu onu takip etmek istiodum offf2.si çatlama olan ovülasyon testim
İnşaAllah ablacımSENİN DURUMUN NEDİR CANIM GİTTİNMİ HİÇ DOKTORA.AMİN ABLAM ALLAH UMUTLARIMIZA YARDIM ETSİN İNŞALLAH <3
Ablacım sen idrarı 3 damla damlatarak takip et bu şekilde yumurtlama olmuş mu belli olmuyor testlerde idrarı fazla damlattığın içinbenimki hangisi çatlama yarın mı belli olur artık ki .. erken mi çatladı ne oldu onu takip etmek istiodum offf
Çoban çökerteni deneyin derim ablam. 20 gün kullanıp 10 gün ara verin . 25 günde sperm hızını acaip hızlandırdı ..yumurtaları cogalttı.. internetten oku araştır bak. Çatlama olduysa ben yarın adetime kadar içmeye baslıycam yineİnşaAllah ablacımBen 8 aydır istiyorum henüz olmadı 31 yaşındayım. Eşim doktora gitmiyor zamanım yok diyor ben kendim burdan ne duyduysam onu deniyorum. Hormonlarım normal test yaptırdım. Yumurtlama da güzel dedi. Cuma günü hsg çektiricem bebek olmasını kolaylaştırsın diye. Geçen aylarda buradan clife macun duydum denedim 2 ay adet düzenimi bozdu. Şimdi de naturallen macun deniyorum eşime ayrı bana ayrı aldım İnşaAllah bu ay olur.
3 tane daha test var elimde onları da yapayım ablam yarından itibaren. 1 saat sıvı almıyorum testten önce yeterlimi acaba ablamAblacım sen idrarı 3 damla damlatarak takip et bu şekilde yumurtlama olmuş mu belli olmuyor testlerde idrarı fazla damlattığın için
bugün adetimin 11 ci günü günlerini bari dogru yapyorumdur insallah :)Ablacım sen idrarı 3 damla damlatarak takip et bu şekilde yumurtlama olmuş mu belli olmuyor testlerde idrarı fazla damlattığın için
İki saat almamak lazım ablacım3 tane daha test var elimde onları da yapayım ablam yarından itibaren. 1 saat sıvı almıyorum testten önce yeterlimi acaba ablam
bu ay testler kafa karıstırıyo o zaman kuzum :)İki saat almamak lazım ablacım
Günü herkeste değişiklik gösteriyor ablacım şu gün diyemeyiz. Adet bittiği günden itibaren yapmaya başlamak lazım. Ben bazen bir ayda iki kere yumurtlama görüyorum ona rağmen bebeğim yokbugün adetimin 11 ci günü günlerini bari dogru yapyorumdur insallah :)
Sen yine de elindekilerle de yap ablacım takip edelim belki daha yumurtlama olmamıştır bilemeyizbu ay testler kafa karıstırıyo o zaman kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?