Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yeniden pik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım selam aynı durum bende de var merak etme . Benimde kafam cok karıstı bat 19 mayıs aplicationda cumartesi gösteriyordu ama pazar pazartesi ve bugün pik. Bende cumartesi pazartesini ve yarını değerlendireceğim inşallah umarım olur

İnşaAllah ablacım cümlemizin Bebek için ne zamandır uğraşıyorsun ? Ekstra yaptığın bir şey takviye felan var mı ?
Ablam ben 2018 den beri tüp bebekle uğraşıyorum . Yumurtalık rezervim az . ilk denememde rahim duvarı kalınlaşmadı cok ugraştım. Kimyasal gebelik oldu. 1,5 sene ara verdim keşke vermeseydim diye düşünüyorum .Nisan ayında tekrar basladım .İlk ay 1 yumurtam vardı. Kürleri araştırdım. Çoban çökerten Hayıt tohumu Keten tohumu teştere dişli aslan pençesi civan perçemi ne bulduysam kullandım. 4 yumurtam olustu :) NE YAPIYORSANIZ AYNEN DEVAM EDİN DEDİ OTLARDAN ÖRNEK İSTEDİ GÖTÜRDÜM DOKTORUMA. Eeee hep onlarmı reçete yazacak :) geçen ay iğnelere başladık yumurta toplama olacaktı. Erken çatlamışlar . Kaybettik yumurtaları .5000 tl çöpe gitti. ayın 17 sinde yada 20 sinde tekrar bakıcak bu ay kac yumurta oluşacaksa artık .Ama erken çatlamalarını ben otlara bağlıyorum. İğnelere basladıgımda kesmeliymişim belkide.
Spermde az bizde . Ama doktor gözlerine inanamadı eşimin durumuna da geçen ay. Sperminiz az ise eşine mutlaka ve mutlaka çoban çökerten içirmelisin .
Bunların dısında biosteron dhea .. prowomem.. d3 damla .. qenzim q10 kullanıyorum .. Her akşam ev yogurdu yiyorum keten tohumuyla ..
Resmen iş edindim bu işi günün 24 saati uykuyu saymazsak bu işin üstündeyim ne zaman dogru kullanılır ne yapılır .. neler hormonları düzeltir ne zaman içmeliyim .. Ben biraz beynimi yaktım galiba ama durmak yok yola devam :)
YUMURTANIN CATLADIGINI GÖSTEREN Bİ TEST GÖRÜNTÜSÜ VARMI ELİNDE BUGÜNKÜNÜ ONUNLA DEGERLENDİRSEK. MERAKTA EDİYORUM

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun ablacım harikasın İnsan kendinin doktoru olmalı tabi İnşaAllah en kısa sürede bebeğine kavuşursun

2.si çatlama olan ovülasyon testim

Eklentiler

• 279A7F2E-C5A3-44F1-991C-9C288BDBFF4E.webp
    24 KB · Görüntüleme: 78
SENİN DURUMUN NEDİR CANIM GİTTİNMİ HİÇ DOKTORA.AMİN ABLAM ALLAH UMUTLARIMIZA YARDIM ETSİN İNŞALLAH <3
İnşaAllah ablacım Ben 8 aydır istiyorum henüz olmadı 31 yaşındayım. Eşim doktora gitmiyor zamanım yok diyor ben kendim burdan ne duyduysam onu deniyorum. Hormonlarım normal test yaptırdım. Yumurtlama da güzel dedi. Cuma günü hsg çektiricem bebek olmasını kolaylaştırsın diye. Geçen aylarda buradan clife macun duydum denedim 2 ay adet düzenimi bozdu. Şimdi de naturallen macun deniyorum eşime ayrı bana ayrı aldım İnşaAllah bu ay olur.

benimki hangisi çatlama yarın mı belli olur artık ki .. erken mi çatladı ne oldu onu takip etmek istiodum offf
Ablacım sen idrarı 3 damla damlatarak takip et bu şekilde yumurtlama olmuş mu belli olmuyor testlerde idrarı fazla damlattığın için

Çoban çökerteni deneyin derim ablam. 20 gün kullanıp 10 gün ara verin . 25 günde sperm hızını acaip hızlandırdı ..yumurtaları cogalttı.. internetten oku araştır bak. Çatlama olduysa ben yarın adetime kadar içmeye baslıycam yine

bugün adetimin 11 ci günü günlerini bari dogru yapyorumdur insallah :)
Günü herkeste değişiklik gösteriyor ablacım şu gün diyemeyiz. Adet bittiği günden itibaren yapmaya başlamak lazım. Ben bazen bir ayda iki kere yumurtlama görüyorum ona rağmen bebeğim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…