Evet calısıyorum canım istanbuldayımBugünde test aldım ucuzlardan ama yapmadım ..2 gün geçsin de bir umut bir daha yapayım. Çalışıyor musun ?
Sen napıyonEvet calısıyorum canım istanbuldayım
Evet calısıyorum canım istanbuldayım
Aynen doğru bende evde oldugumda arastırmadıgım sey kalmıyo aklıma geliyo yani bildiğim seyleri arastırıyorum yorumlara bakıyorum bin defa okuyorum falan ama eskisi gibi değilim artık senide cok iyi anlıyorum ama kafaya takımcada olmuyo takmayıncada gecen ay hiç bişe düşünmedim balmadım arastırmadım yine olmadı demekki dedim bizim elimizde olan bile değil aşlah verirde alırsa biz araştırsakta baska seylerde yapsak bi zamanı var belliki kendime süre koydum eğer ocaga kadar olmazsa yüne doktora gitcem bu arada 2 ay önce gittiğim doktor stres yapma olur dedi bi problem yok dedi elbet olur kadana takma dedi
Yok ya bişey kullanmana gerek yok dedi ama gebelik oldugu an içcem coraspin sana ne diyolar
eczanede cok pahalı zaten internette daha ucuz bide hediye gebelik testi geldi bana onun ovulasyon testinin yanında inan hiç kullanmadım 5 tane duruyo :) sana tavsiyem adetin 3 4 gün gecsin öyke test yap ben biliyorum kendimi cok kasıyıdum aman bu ay kesin oldu diye adet olamıyodum test yapıyodum somucu cıkmamdan adet oluyodum psikolojik yaniBu ay bende o markaya gececem eczaneden test almaya utanıyorum resmen
eczanede cok pahalı zaten internette daha ucuz bide hediye gebelik testi geldi bana onun ovulasyon testinin yanında inan hiç kullanmadım 5 tane duruyo :) sana tavsiyem adetin 3 4 gün gecsin öyke test yap ben biliyorum kendimi cok kasıyıdum aman bu ay kesin oldu diye adet olamıyodum test yapıyodum somucu cıkmamdan adet oluyodum psikolojik yani
Yok gerek yok ya sen testi yaptıgında hamike kalmıyonki olmussa zaten cıkar bende aynıydım bu arada ama ben kan testi yaptırıyodum ay ortasında bide sonunda garanti yöntem Şimdi bıraktım şükür baktım ben ne kadar yapsamda istediğim sonuc olmuyo hayırlısı diyorum yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?