zman ikinci defa yunurtluyrsn ben artık ona yoruyorum bu iyi bişey diye kendimi ferahlatıyorum yoksa düşün düşün insan kafayı yiyor bütün hormonlar alt üst oluyorBenim geçen ay bat’ım bir hafta gecikti doktora gittim yeni yumurtan çatlıyor dedi söylediği günden iki hafta sonra adet oldum yumurtlamam düzensiz diye ovulasyon testi aldım bu da böyle iki kere koyulaştı ne zaman oldu olacak kestiremiyorum sinir oldum
Gayet acik sanki ya iki kere yumrtan catliyor yada baska birsey ama degerlendir derim koyu gordugun her gunu. Bende bu ay ilk kez yapiyorum bende kac kez koyuluk cikacak bakalimBenim geçen ay bat’ım bir hafta gecikti doktora gittim yeni yumurtan çatlıyor dedi söylediği günden iki hafta sonra adet oldum yumurtlamam düzensiz diye ovulasyon testi aldım bu da böyle iki kere koyulaştı ne zaman oldu olacak kestiremiyorum sinir oldum
ikinci defa yumurtlama çok nadir görülen bişeydir diye biliyorum ama degerlendiririm bugünleri de napalımO
zman ikinci defa yunurtluyrsn ben artık ona yoruyorum bu iyi bişey diye kendimi ferahlatıyorum yoksa düşün düşün insan kafayı yiyor bütün hormonlar alt üst oluyor
Aynen öyle ben de nadirdir diye biliyorum allahtan test yapmayı bırakmamışım nasıl olsa çatladı diye yoksa kaçırırmışım bugünüGayet acik sanki ya iki kere yumrtan catliyor yada baska birsey ama degerlendir derim koyu gordugun her gunu. Bende bu ay ilk kez yapiyorum bende kac kez koyuluk cikacak bakalim
Evet kaç günde bir adet oluyorsunKizlar adet bitiminden 10 gun sonra iki gün boyunca kasiklarim feci ağrıyo bu yumurtlama gunlerim mi oluyo acaba
Merhaba bu ay ilk defa bu marka ovulasyon testi kullanıyorum ikinci cizgi koyu ama ince cıktı yani c cizgisi daha kalın t cizgisi daha ince bu geçerlimi yoksa ikisininde kalınmı olması gerekiyor ne yaptımsa görüntü ekleyemedim boyuntundan dolayı uymuyo diye hata veriyor yardımlarınızı bekliyorum lütfeenLaboquik marka kullanmıştım onunla hamile kaldım tabi önce Allah ın izniyle
Test bu sekilde yardımcı olabilir misiniz lütfenLaboquik marka kullanmıştım onunla hamile kaldım tabi önce Allah ın izniyle
Testinin pozitif değil ikisininde kopkoyu olması lazımTest bu sekilde yardımcı olabilir misiniz lütfen
Teşekkür ederim yanıtın için peki koyu cıktıgında yine ince cıkarsa oda mı olumsuz olur bir diger sorum yumurtlama yakın demek mi oluyo bu duruma göreTestinin pozitif değil ikisininde kopkoyu olması lazım
İkisinin de koyu olduğu gün yumurtlama günü oluyor o gün ve ondan sonra ki gün hamilelik için daha şanslı olduğunu zamandırTeşekkür ederim yanıtın için peki koyu cıktıgında yine ince cıkarsa oda mı olumsuz olur bir diger sorum yumurtlama yakın demek mi oluyo bu duruma göre
Teşekkür ederim testi yapmaya devam ozamanİkisinin de koyu olduğu gün yumurtlama günü oluyor o gün ve ondan sonra ki gün hamilelik için daha şanslı olduğunu zamandır
Amiin canım amiin cümlemizin gönlüne göre olsun inşallahEvet Rabbim gönlüne göre versin canım
Teste devam et Cnm daha var yumurtlamanaTest bu sekilde yardımcı olabilir misiniz lütfen
Simdi yaptım bi tane en son 2 gibi sıvı almıstım yani 3 saat gecti üzerinden bu sefer kalın ama daha silik cıktıTeste devam et Cnm daha var yumurtlamana
Aynı koyulukta çıkması lazım yumurtlaman için yapmaya devam et testleriSimdi yaptım bi tane en son 2 gibi sıvı almıstım yani 3 saat gecti üzerinden bu sefer kalın ama daha silik cıktı
Peki bu hali yaklastıgını mı gösteriyor sence cünki akıntım 2-3 gün önce başladıAynı koyulukta çıkması lazım yumurtlaman için yapmaya devam et testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?