Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O
zman ikinci defa yunurtluyrsn ben artık ona yoruyorum bu iyi bişey diye kendimi ferahlatıyorum yoksa düşün düşün insan kafayı yiyor bütün hormonlar alt üst oluyor

Gayet acik sanki ya iki kere yumrtan catliyor yada baska birsey ama degerlendir derim koyu gordugun her gunu. Bende bu ay ilk kez yapiyorum bende kac kez koyuluk cikacak bakalim

O

zman ikinci defa yunurtluyrsn ben artık ona yoruyorum bu iyi bişey diye kendimi ferahlatıyorum yoksa düşün düşün insan kafayı yiyor bütün hormonlar alt üst oluyor
ikinci defa yumurtlama çok nadir görülen bişeydir diye biliyorum ama degerlendiririm bugünleri de napalım

Gayet acik sanki ya iki kere yumrtan catliyor yada baska birsey ama degerlendir derim koyu gordugun her gunu. Bende bu ay ilk kez yapiyorum bende kac kez koyuluk cikacak bakalim
Aynen öyle ben de nadirdir diye biliyorum allahtan test yapmayı bırakmamışım nasıl olsa çatladı diye yoksa kaçırırmışım bugünü

Kizlar adet bitiminden 10 gun sonra iki gün boyunca kasiklarim feci ağrıyo bu yumurtlama gunlerim mi oluyo acaba

Ya doğumdan sonra değişti ama kac aydır 25 den 25 e kuaföre gidiyorum adet bitiminin ertesi günü

Laboquik marka kullanmıştım onunla hamile kaldım tabi önce Allah ın izniyle
Merhaba bu ay ilk defa bu marka ovulasyon testi kullanıyorum ikinci cizgi koyu ama ince cıktı yani c cizgisi daha kalın t cizgisi daha ince bu geçerlimi yoksa ikisininde kalınmı olması gerekiyor ne yaptımsa görüntü ekleyemedim boyuntundan dolayı uymuyo diye hata veriyor yardımlarınızı bekliyorum lütfeen

Teşekkür ederim yanıtın için peki koyu cıktıgında yine ince cıkarsa oda mı olumsuz olur bir diger sorum yumurtlama yakın demek mi oluyo bu duruma göre
İkisinin de koyu olduğu gün yumurtlama günü oluyor o gün ve ondan sonra ki gün hamilelik için daha şanslı olduğunu zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…