Her ay bi umut
Aynen sanki ne yaparsan yap negatif cıkcak gibi
Aynen ya o belirtiler kendimizi dinlediğimiz için oluyo ama benim ilk gebeliğimde ğöğsüm acayip şişmişti ve ağrı sızı coktu yine hamilelik olsa ben ordan anlarım . O yüzden her ay eşime bu ayda olmadı diyorum çünkü anlıyorum kendimi
Yok valla olmadı malesef eşim hep yorgun geldi işten bi 10 unda oldu bide 16 sında asıl günleri malesef kacırdık
Ben yanlıs anladım sorunu ya tarihe göre söyledim .. yumurtlama günüm 14 üydü biz 10 la 16 sı ilişkiye girmiş olduk yani bos :)
Keske risk olsa :) sen naptın
Ben takvim hesaplamadım ya bu ay müsait oldukça girdik misafirim vardı 10 gündür..en son bugün girdim hesapladım adetime 11 gün kalmış diyor bitti mi acaba yumurtlama günleri..belirtiler devam ediyor göğüs hassasiyeti falan. Ne zaman oldu hala anlayamadım dönemlerini. Benim de geçen hamileliğimde hiç bir belirti olmaması idi ..her zaman ağrıyan göğsüm ağrımadı sivilcelerim çıkmadi. Beyaz akıntılarım başladı..bende bakıyorum göğsüm ağrıyor umudu kesiyorum
Zeynepmi
Kızlar merhaba adetim 15gün geçti geçen ayda tam bir ay geçti doktora gittim hapla oldum testim negatif bugün ovu testi almıştım meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yumurtlama dönemim gelmemiş mi çok kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?