Daha yumurtlamam bu olmamış demekki acaba geç döllenmemi var çatlamış olsa hiç çizgi çıkmaması gerek dimi saol canım cvp için bu arada
İnşallah öyle dir de ayı değerlendirmiş oluruz
Mrb arkadaşlar dün ovulasyon testi yaptım bugün yaptığıma göre silikti bugün ki daha koyu dün ilişkim oldu bugün ilişki ye girmem gerekiyor mu ?
1 gün boş 1 gün dolu diye biliyorum ondan soruyorum testime bakarmısınız
Mrb arkadaşlar dün ovulasyon testi yaptım bugün yaptığıma göre silikti bugün ki daha koyu dün ilişkim oldu bugün ilişki ye girmem gerekiyor mu ?
Zaten kuzum dün ilişkim oldu saat geçen 11 gibi sperm canlı kalıyor vardır yani şuan bide yarın ilişkim olsa sanki daha garanti olur gibi geldi bana. Sperm kalitesi için de yarın yapmak daha uygun sanırım.Evet yumurtlama oluyor gibi sanki baya koyu ckmis.gun asiri diyorlar evet.ama karar sana kalmis
Zaten kuzum dün ilişkim oldu saat geçen 11 gibi sperm canlı kalıyor vardır yani şuan bide yarın ilişkim olsa sanki daha garanti olur gibi geldi bana. Sperm kalitesi için de yarın yapmak daha uygun sanırım.
Canım bebişin yeni sanırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bana da dua et olurmu:)
Amin balım Allah razı olsunEvet kuzum cok yeni daha.cok tsk ederim sanada nasip etsin Rabbim ins.ederim tabiki hep ediyorum herkese cnm
Kızlar ben de ovulasyon testi yapıyorum 27 ekimde çift çizgiyi gördüm ve test yapmaya devam ettim silikleşti gün geçtikçe ama bugün yaptığımda böyle koyulaştı yine bu ne demek oluyor o zaman mı çatladı yeni mi çatlayacak ?[/QUOTIl ikinci bir yumurta olabilirmi acaba?
Bilmiyorum ki kafam çok karıştı
Ah. Canm nihayet benle aynı sorunu yaşayan birini buldum benimde aynı bi koyuydu sonra silikleşiti sonra tekrardan kopkoyu olmaya başladı bende anlamadım senin bat ne zamanKızlar ben de ovulasyon testi yapıyorum 27 ekimde çift çizgiyi gördüm ve test yapmaya devam ettim silikleşti gün geçtikçe ama bugün yaptığımda böyle koyulaştı yine bu ne demek oluyor o zaman mı çatladı yeni mi çatlayacak ?
Bat 14 kasımAh. Canm nihayet benle aynı sorunu yaşayan birini buldum benimde aynı bi koyuydu sonra silikleşiti sonra tekrardan kopkoyu olmaya başladı bende anlamadım senin bat ne zaman
mde 11 12 13 kasım arası bişey bu testlerde bilmiyorum bu ay bunu kullanayım dedim saçma sapan olmaya başladı kafamı almak bullak ettiBat 14 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?