Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yumurtlamam bu olmamış demekki acaba geç döllenmemi var çatlamış olsa hiç çizgi çıkmaması gerek dimi saol canım cvp için bu arada

Önemli degil ..ne marka kullanıyorsun.. Benim clearblue idi ve her yaptigimda çizgi çıkıyor ama digital olduğu için o yine de ne anlama geldiğini söylüyor başka markadan bilgim yok

Markamız aynı canım ama benim dijital değil bakalım yarın da yapayım koyulaşırsa demekki daha yeni yumurtlucam

İnşallah öyle dir de ayı değerlendirmiş oluruz

Mrb arkadaşlar dün ovulasyon testi yaptım bugün yaptığıma göre silikti bugün ki daha koyu dün ilişkim oldu bugün ilişki ye girmem gerekiyor mu ?
1 gün boş 1 gün dolu diye biliyorum ondan soruyorum testime bakarmısınız

Eklentiler

• 9902AA27-620A-4C83-ABAA-27A31FE97E74.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 34

Evet yumurtlama oluyor gibi sanki baya koyu ckmis.gun asiri diyorlar evet.ama karar sana kalmis

Evet yumurtlama oluyor gibi sanki baya koyu ckmis.gun asiri diyorlar evet.ama karar sana kalmis

Zaten kuzum dün ilişkim oldu saat geçen 11 gibi sperm canlı kalıyor vardır yani şuan bide yarın ilişkim olsa sanki daha garanti olur gibi geldi bana. Sperm kalitesi için de yarın yapmak daha uygun sanırım.
Canım bebişin yeni sanırım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Bana da dua et olurmu:)

Evet kuzum cok yeni daha.cok tsk ederim sanada nasip etsin Rabbim ins.ederim tabiki hep ediyorum herkese cnm

Bu testlerin kesinlikle hikaye olduğunu düşünüyorum.moral bozmaktan başka da yaptıkları yok.hiçbir şekilde yumurtlama dönemimi yakalayamamıştım.doktora gittim doktor kendime gelmemi sağladı.at o testleri tarladaki teyze yumurtlama testiyle mi hamile kalıyor dedi.çok da doğru strese sokmaktan başk bir şey değil.ayrıca genelik testimde de negatif çıkmıştı .15 gün bekledim kanda pozitif çıktı meğerse hamileymişim.şu yumurtlama işini bıraktığım an kafam rahatladı.siz de boşverin arkadaşlar

Kizlar bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanicam adet döngum son aylarda uzadi biraz ama genelde 30 un altina düsmuyor. Adetim biteli 3 gün oldu ne zaman test yapmaya baslamaliyim

Kızlar ben de ovulasyon testi yapıyorum 27 ekimde çift çizgiyi gördüm ve test yapmaya devam ettim silikleşti gün geçtikçe ama bugün yaptığımda böyle koyulaştı yine bu ne demek oluyor o zaman mı çatladı yeni mi çatlayacak ?

Eklentiler

• 3C7668E4-FC88-47BD-88FB-41D54147351D.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 27
Il

Ah. Canm nihayet benle aynı sorunu yaşayan birini buldum benimde aynı bi koyuydu sonra silikleşiti sonra tekrardan kopkoyu olmaya başladı bende anlamadım senin bat ne zaman

Benim geçen ay bat’ım bir hafta gecikti doktora gittim yeni yumurtan çatlıyor dedi söylediği günden iki hafta sonra adet oldum yumurtlamam düzensiz diye ovulasyon testi aldım bu da böyle iki kere koyulaştı ne zaman oldu olacak kestiremiyorum sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…