Ovulasyon testi

NLGGKN0710

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1
0
1
42
merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım ve bir sorum var.
Biraz uzun olacak ama ekim ayında evlendim,eylül11 de dogumkontrol hapımı bıraktım(yasmin)
Kasıma kadar hep zamanında adet gördüm sonra aralık ayında 22 sinde gördüm oda doktor ilac verdi adet olayım diye.
Şimdi hesabıma göre 14 ve 15 ocakta ovulasyon dönemimdi ,fakat testler hep negatif cıktı.
Artık 5 test var içinde ve bitti dahada almadım moralim bozuldu yaşım 34 ve marta 35 .
Tmm yaşım gecior biran önce cocuk istiorum,tabiki eşimde .şimdi size sormak istediğim şu...ovulasyon testimi yanlış cıkıor yoksa bende bir sorun mu var ovule olmuyormuyum anlamadım,4 cm bir kist var ama doktor gebeliğe engel değil dedi
Birileri bana cevap verirse cok sevinirim,eğer cocuğum olmıyacaksa çalışacam böyle evde oturarak daha kötü oluyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlarım

merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım ve bir sorum var.
Biraz uzun olacak ama ekim ayında evlendim,eylül11 de dogumkontrol hapımı bıraktım(yasmin)
Kasıma kadar hep zamanında adet gördüm sonra aralık ayında 22 sinde gördüm oda doktor ilac verdi adet olayım diye.
Şimdi hesabıma göre 14 ve 15 ocakta ovulasyon dönemimdi ,fakat testler hep negatif cıktı.
Artık 5 test var içinde ve bitti dahada almadım moralim bozuldu yaşım 34 ve marta 35 .
Tmm yaşım gecior biran önce cocuk istiorum,tabiki eşimde .şimdi size sormak istediğim şu...ovulasyon testimi yanlış cıkıor yoksa bende bir sorun mu var ovule olmuyormuyum anlamadım,4 cm bir kist var ama doktor gebeliğe engel değil dedi
Birileri bana cevap verirse cok sevinirim,eğer cocuğum olmıyacaksa çalışacam böyle evde oturarak daha kötü oluyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlarım
Kullandığın haptan dolayı duzensiz olmuştur adet dongun.. GittiGidiyor dan 50 lik innoviata marka ovu testi alıp iki üç ay takip et derim yumurtlamayı saptaman için..t çizgisi c den daha koyu olursa yumurtluyorsun sonrasında t siliklesince pik oluyor yani çatlıyor yumurta demek.
Kist içinde İbrahim Saraçoğlu nun soğan kurunu deneyebilirsin hatta ardından hamilelik için havuç kurunu yapabilirsin.
Yumurtlamayı zaten kasik agrindan anlarsın.30 günde ise dongun 15.gun yumurtluyorsundur.vucudunu da tanımaya bak..
Bir de yumurtan catladigi gün ve saatten sonraki 14.gun aynı saatlerde adet olursun deniliyor öylede not alarak takip edebilirsin.
Yumurtlama günlerinde ilişki deneyip ayaklarını 15-20 dk havada dikerek bekleyebilirsin belli mı olur döllenme olabilir

Merhabalar ovulasyon testine bende basladim 2 haftadr kullaniorm fakat bende cift cizgiyi yakalamis degilim. Ama yinede gun asiri denioruz. Kullananlarn kimisi hep negatif ciktigi halde hamile kalanlar var oyuzden yinede tedbiri elden birakmamak lazim

İyi günler kasımda iki aylık düşük yaptım ve kürtaj oldum altı aydır deniyoruz fakat olmuyor hormon testi yaptırdım hiç bir şwy yok herşey normal dedi dr bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım adetim ikisinde başlamıştı ben biter bitmez yapmaya başladım dün iki çizgi çıktı fakat biri hafif silik bu gün daha koyu iki çizgi ovulasyon testini pek bilmiyorum yardımcı olurmusunuz testler ekte mevcut

Eklentiler

• 20180715_121237.webp
    20180715_121237.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 20180714_151549.webp
    20180714_151549.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 52
İyi günler kasımda iki aylık düşük yaptım ve kürtaj oldum altı aydır deniyoruz fakat olmuyor hormon testi yaptırdım hiç bir şwy yok herşey normal dedi dr bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım adetim ikisinde başlamıştı ben biter bitmez yapmaya başladım dün iki çizgi çıktı fakat biri hafif silik bu gün daha koyu iki çizgi ovulasyon testini pek bilmiyorum yardımcı olurmusunuz testler ekte mevcut
bugün yumurtlarsınız büyük ihtimal bugün yarını değerlendirin

Bayanlar üç gün önce ovulasyon testinde pozitif gördüm bir gün öncesi yumurtlama günü ve ertesi gününü değerlendirdik bu gün tekrar ovulasyon testi yaptım resimdeki gibi çıktı yorumlarmısınız gebe kaldımmı çok mrk ediyorum

Eklentiler

• 1531922325749-978133792.webp
    1531922325749-978133792.webp
    4 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Bayanlar üç gün önce ovulasyon testinde pozitif gördüm bir gün öncesi yumurtlama günü ve ertesi gününü değerlendirdik bu gün tekrar ovulasyon testi yaptım resimdeki gibi çıktı yorumlarmısınız gebe kaldımmı çok mrk ediyorum

ovulasyon günü dışında böyle çıkar zaten. bir sorun yok.

aylardır deniyorduk bu ay tuttu bizim de. en son ovulasyondan önce ultrasona girmiştim. doktor pazartesi, salıyı değerlendir demişti. salı günü 2 koyu çizgi gördüm mesela. son yapılan çalışmalara göre bir gün ilişki yaşayıp, ertesi gün de yaşayınca, son ilişkide hamile kalma ihtimali daha çok oluyomuş. ben üst üste ilişki yaşayınca 2. gün olanda ihtimal azalıyor diye biliyordum. sadece bu ay doktorun dediği gibi yaptık ve oldu.

bir de hamile olduğumu öğrenince denemek için ovulasyon testi de yapacaktım ama unutmuşum. bazıları ovulasyon testiyle gebelik öğreniyor. şu anda yaptım, adetim 5 gün gecikti ve ovulasyondaki gibi anında 2 koyu çizgi çıktı. siz gebelik var mı diye soruyorsanız önce adet günün gelmesi gerek ya da bir kaç gün önce belki anlaşılır diye düşünüyorum. bu kadar erken zor sanırım.

Back
X