- 20 Mart 2011
- 13.932
- 32.536
- 798
Benim de filmim temiz çıktı ve ondan sonra inanılmaz derecede azaldı. Filmden önce doktora söylemiştim bunu filmin temiz çıkarsa yumurtlamaya bakalım belki gerçekleşmedigi için oluyordur dedi. Sen progesteron ölçtürdün mü hiç kaç çıktı? ilacı doktora danissaydin keşke canımYok bulamadm canm bnde rahim flmi cektrdm inanilmaz agriliydi resmen dogum yapms gbydi ama acikti tuplerm ultrasona da soktu yok birsey diyor. Burda o ilaci okudum aldm smdi de sagli sollu basladibatiyor su anda tam agri degil batma yumurtlama donemi ve sonrasi belli olur
Progestrerona gidemesm bu gdebilirsem gidecegim ama ov testi kullandgm icin catlama gorunuyor bu ay da gdemicem herhalde bilemedm hc bakilmadi progesteronaBenim de filmim temiz çıktı ve ondan sonra inanılmaz derecede azaldı. Filmden önce doktora söylemiştim bunu filmin temiz çıkarsa yumurtlamaya bakalım belki gerçekleşmedigi için oluyordur dedi. Sen progesteron ölçtürdün mü hiç kaç çıktı? ilacı doktora danissaydin keşke canım
Canım çatlama olsa bile değer de önemli çünkü kalitesini gösteriyor. 21. gün git lütfen sakın aksatmaProgestrerona gidemesm bu gdebilirsem gidecegim ama ov testi kullandgm icin catlama gorunuyor bu ay da gdemicem herhalde bilemedm hc bakilmadi progesterona
Sıvı alimina dikkat ettiniz mi? Döngünuz Kaç gün siz şuan kaçıncı gundesiniz. Testlere fazla idrar damlatmayin ve akşam 20.00-22.00 gündüz 12-16 arası test yapın. Bunların dışında fotoğrafa göre test geçersiz olabilir dağılmış ama bariz bir koyuluk da var üçüncü testte. pik olmuş bugünü değerlendirin yarın da tekrar test yapın. Ama eğer yukaridakilere dikkat etmediyseniz gecersizdirKızlar bana yardımcı olur musunuz? Birer gün arayla yaptığım ovulasyon testleri ve 3.yü az önce yaptım degerlendirmeliyim değil mi bugün ve yarını?Eki Görüntüle 2299307 Eki Görüntüle 2299307 Eki Görüntüle 2299307
Bugünü değerlendir mutlakaKızlar bana yardımcı olur musunuz? Birer gün arayla yaptığım ovulasyon testleri ve 3.yü az önce yaptım degerlendirmeliyim değil mi bugün ve yarını?Eki Görüntüle 2299307 Eki Görüntüle 2299307 Eki Görüntüle 2299307
Sıvı alimim çok iyi gün içerisinde. 30 günde bir regl oluyorum ve bugün 13.günüm. Eşim teğmen olduğu için hafta sonları görüşebiliyoruz şimdilik :/ öyle bir sıkıntımız var. Testi tekrar etsem doğru sonuç alır mıyım peki bugün yatmadan önce? Yoksa yarın sabahtan mi tekrarlasam?Sıvı alimina dikkat ettiniz mi? Döngünuz Kaç gün siz şuan kaçıncı gundesiniz. Testlere fazla idrar damlatmayin ve akşam 20.00-22.00 gündüz 12-16 arası test yapın. Bunların dışında fotoğrafa göre test geçersiz olabilir dağılmış ama bariz bir koyuluk da var üçüncü testte. pik olmuş bugünü değerlendirin yarın da tekrar test yapın. Ama eğer yukaridakilere dikkat etmediyseniz gecersizdir
Canım testten en az bir buçuk iki saat önce sıvı alımını bırakman lazım. Yarın bu dediklerime dikkat ederek 12-16 arası test yapabilir misin ve fazla idrar damlatma Son testinde fazla damlatmissinSıvı alimim çok iyi gün içerisinde. 30 günde bir regl oluyorum ve bugün 13.günüm. Eşim teğmen olduğu için hafta sonları görüşebiliyoruz şimdilik :/ öyle bir sıkıntımız var. Testi tekrar etsem doğru sonuç alır mıyım peki bugün yatmadan önce? Yoksa yarın sabahtan mi tekrarlasam?
Yarın da haftasonuSıvı alimim çok iyi gün içerisinde. 30 günde bir regl oluyorum ve bugün 13.günüm. Eşim teğmen olduğu için hafta sonları görüşebiliyoruz şimdilik :/ öyle bir sıkıntımız var. Testi tekrar etsem doğru sonuç alır mıyım peki bugün yatmadan önce? Yoksa yarın sabahtan mi tekrarlasam?
Yaa inşallah Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinYarın da haftasonuİnşAllah çatlar canım
Insallah gidecegimmCanım çatlama olsa bile değer de önemli çünkü kalitesini gösteriyor. 21. gün git lütfen sakın aksatma
Rabbim yüzümüzü güldürsün tez vakitteInsallah gidecegimm
Amiin hepimizin insallah ❤Rabbim yüzümüzü güldürsün tez vakitte
Inşallah aminÇok doğru bir karar canım. Kırk gün sonra test vermiştik çok çok cüzi bir gelişme vardı. Üç ay kullandı ve üç ay sonraki değerlerimiz çok çok iyi Allah'ın izniyle sizinde öyle olacak
Bana mı sordunuz bilmiyorum ama ben internetten aldım. N11denOvulasyon testini nerden aldınız acaba
Fark etmez cnm ne kadara aldınız acabaBana mı sordunuz bilmiyorum ama ben internetten aldım. N11den
Ve içinde kaçtan vardı cnmBana mı sordunuz bilmiyorum ama ben internetten aldım. N11den
Ben 30 ovulasyon 1 ultra gebelik 2 normal gebelik testine 40 TL ödedimFark etmez cnm ne kadara aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?