Erkek İnfertilitesi Ovulasyon testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Elem01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2017
109
14
98
35
Hanımlar pazar günü adet günüm ve ovulasyon testim çift çizgi çıkıyor. Ovulasyon testlerini uzun süredir kullanan biriyim böyle bişeyle hic karşılaşmadım. Her zaman adetin 14. 15. Günü yumurtlama ve çatlama olur biter. Günü gelincede adet olurdum. Neden çift çizgi olabilir ya. Bilen birileri cevaplasın

Böyle bir şey için her yerde hamilelik olabilir diyorlar. Hamilelik testiniz varsa yapın bence.

Hanımlar bu gebelik testi. Yani inanasim gelmiyor. Gerçekten çok çok zor dediler. Acaba adet günümdü bugün ondanmi böyle çıktı. Hormonlarmi karistiki. Yada kimyasal olabilirmi?

Ovulasyon testi yapıyorum oda iki çizgi koyu çıkıyor aynı koyulukta hatta. Vallahi konduramiyorum pek yani sevilmekten korkuyorum

Bu gebelik testi ise, baya baya genesiniz. Yarin kan verin. Tebrikler

Bu gebelik testi ise, baya baya genesiniz. Yarin kan verin. Tebrikler
Evet gebelik testi. Dün sabah da yaptım oda hafif silik çizgi idi. Gebe olsam bugun daha köyü olmazmiydi? Adet olucak gibi hafif kasik ağrısı var adet olucam diye baya baya korkuyorum şuan. Sanırım bu gece telaştan uyuyamayacagim.

Kanda çıkmaz hemen diye dusunuyorum olumsuz bisey duymak istemediğimden biraz daha beklemek gerekmezmi hanimlar

Gebelik belirtileriniz var mıydı
Gebelik belirtisimi bilmiyorum ama adet belirtilerim hafiften var gibi. Miğde bulantısı göğüs şişmesi kararması halsizlik baş dönmesi hic birisi yok. Sadece kasiklarimda inceden bir sizi var. Onuda adete yoruyorum yada gebeliğe yormaya korkuyorum diyelim

Yavaş yavaş yükseliyor hcg, adetimiz 3 4 gün geçince baya baya koyu çıkıyor. Bende gebeligimde adet olacakmışım sanmistim adet gibi belirtileri.. Güzel düşünün yarın da kan verin, ve bize de bilgi verin ❤

Sevincime ortak olduğunuz için teşekkür ederim. Inşallah dediginiz gibi olur ve kimyasal çıkmaz. Öyle imkansız geliyorduki hala inanamiyorum

Acaba kist falan varsada böyle çift çizgi çıkarmı başına gelen oldumu

Acaba kist falan varsada böyle çift çizgi çıkarmı başına gelen oldumu
canım selam kistte hcg yükselmez yani pozitif çıkmaz. baya baya hamilesin sen:) derin derin nefes al hiç panik yapma yarın git kan ver bakalım. hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al

canım selam kistte hcg yükselmez yani pozitif çıkmaz. baya baya hamilesin sen:) derin derin nefes al hiç panik yapma yarın git kan ver bakalım. hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al
Sanki daha çok kişiden duydukça emin olacağım gibi geliyor testi aldigim bayan eğer kistin yoksa hamilesin dedi bana. Demek bir alakası var ki öyle dedi diyordum. Geçen ay doktor tüp bebek baskada olmaz bekleme dedi. Ondan inanamamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…