Böyle bir şey için her yerde hamilelik olabilir diyorlar. Hamilelik testiniz varsa yapın bence.Hanımlar pazar günü adet günüm ve ovulasyon testim çift çizgi çıkıyor. Ovulasyon testlerini uzun süredir kullanan biriyim böyle bişeyle hic karşılaşmadım. Her zaman adetin 14. 15. Günü yumurtlama ve çatlama olur biter. Günü gelincede adet olurdum. Neden çift çizgi olabilir ya. Bilen birileri cevaplasın
3 gün önce yapmıştım negatifti. Adetim geçmeden yapıp umutlanmak istemiorum açıkçasıBöyle bir şey için her yerde hamilelik olabilir diyorlar. Hamilelik testiniz varsa yapın bence.
Yukleyemiorum ki. Dosya ekle diyorum olmuyor sebebini biliyomusun düzelteyim formla alakalıdır belki.Fotoğraf yüklersen bakalım
Google üzerinden giriiş yapmalısınYukleyemiorum ki. Dosya ekle diyorum olmuyor sebebini biliyomusun düzelteyim formla alakalıdır belki.
Google üzerinden giriiş yapmalısın
Evet gebelik testi. Dün sabah da yaptım oda hafif silik çizgi idi. Gebe olsam bugun daha köyü olmazmiydi? Adet olucak gibi hafif kasik ağrısı var adet olucam diye baya baya korkuyorum şuan. Sanırım bu gece telaştan uyuyamayacagim.Bu gebelik testi ise, baya baya genesiniz. Yarin kan verin. Tebrikler
Gebelik belirtisimi bilmiyorum ama adet belirtilerim hafiften var gibi. Miğde bulantısı göğüs şişmesi kararması halsizlik baş dönmesi hic birisi yok. Sadece kasiklarimda inceden bir sizi var. Onuda adete yoruyorum yada gebeliğe yormaya korkuyorum diyelimGebelik belirtileriniz var mıydı
Yavaş yavaş yükseliyor hcg, adetimiz 3 4 gün geçince baya baya koyu çıkıyor. Bende gebeligimde adet olacakmışım sanmistim adet gibi belirtileri.. Güzel düşünün yarın da kan verin, ve bize de bilgi verin ❤Evet gebelik testi. Dün sabah da yaptım oda hafif silik çizgi idi. Gebe olsam bugun daha köyü olmazmiydi? Adet olucak gibi hafif kasik ağrısı var adet olucam diye baya baya korkuyorum şuan. Sanırım bu gece telaştan uyuyamayacagim.
canım selam kistte hcg yükselmez yani pozitif çıkmaz. baya baya hamilesin sen:) derin derin nefes al hiç panik yapma yarın git kan ver bakalım. hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alAcaba kist falan varsada böyle çift çizgi çıkarmı başına gelen oldumu
Sanki daha çok kişiden duydukça emin olacağım gibi geliyorcanım selam kistte hcg yükselmez yani pozitif çıkmaz. baya baya hamilesin sen:) derin derin nefes al hiç panik yapma yarın git kan ver bakalım. hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?