Erkek İnfertilitesi Ovulasyon testi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sanki daha çok kişiden duydukça emin olacağım gibi geliyor 😄 testi aldigim bayan eğer kistin yoksa hamilesin dedi bana. Demek bir alakası var ki öyle dedi diyordum. Geçen ay doktor tüp bebek baskada olmaz bekleme dedi. Ondan inanamamam
canım burda o kadar çok hikaye okudum ki tüb bebek yapcam ne olsa diyip rahatlayıp ertesi ay hamile kalan... rabbim ol derse olur hiçbir engel tanımaz. hcg hamileliğe özgü bir hormondur ve kist varlığında pozitif vermez. sen yarın git bi baktır kanından 1 hafta sonrasına da keseyi görmek için doktorundan randevu al:) 🥰

Peki canm. Teşekkür ederim. Kanda erken olmazmi peki.önce kanda sonra idrarda
canım önce kanda sonra idrarda çıkar yani idrarda pozitifse kanda hayli hayli pozitiftir. ama kandaki hcg miktarına göre gebeliğin gidişatı hakkında yorum yapılabilir, ondan kan ver diye tavsiye ediyorum :)

Gebelik belirtisimi bilmiyorum ama adet belirtilerim hafiften var gibi. Miğde bulantısı göğüs şişmesi kararması halsizlik baş dönmesi hic birisi yok. Sadece kasiklarimda inceden bir sizi var. Onuda adete yoruyorum yada gebeliğe yormaya korkuyorum diyelim
Yaaa hayırlı olsun hamilesin bayağı çizgi koyu çünkü Rabbim hayırlısı ile kucağını almayı nasip etsin bizlere de dua et inşaAllah 😊

Amin 🙏 inşallah sizlerde yaşarsınız görürsünüz rabbim en en yakın zamanda nasip etsin

Siz ce çatlıyor mu?

Eklentiler

• IMG_20201122_175813.webp
    IMG_20201122_175813.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 87
Evet çatlamış bugünü de yarını da değerlendir
Ama günlerim bitti. Cumartesi ve pazarı değerlendirdim. Dördüncü gün testim yeni yaptım. Yarın randevum var. Sağ da 17 18 ve 19 mm solda 23 ve 10 mm yumurta vardı. Hâlâ çatlamıyor mu? Ben bu işlemi anlamıyorum. Ovulasyon bitince de iki çizgi çıkar mı ya da çatlayınca tek çizgi çıkmaz diyorlar ama bu çıkmaması ovüla döneminin bittiğini göstermez mi? Kafam da bir ton soru😑

Dün silik çıkan bugün net çıktı. 🥺🥺

Eklentiler

• IMG_20201123_153221.webp
    IMG_20201123_153221.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 128

Eklentiler

• 1DE5E08B-8A18-441E-83F2-6AF22A27BDDF.webp
    1DE5E08B-8A18-441E-83F2-6AF22A27BDDF.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 74
Hanımefendi kendinize konu acsaniz da orada sorsanız. Yukarda kalıyor benim sorum ve gorunmuyor

Hanımefendi kendinize konu acsaniz da orada sorsanız. Yukarda kalıyor benim sorum ve gorunmuyor
Evet kesinlikle var yarın için en yakın kadın doğum uzmanına gözükmeniz gerekiyor ek takviye verebilirler çünkü anladığım kadarıyla 4-5 haftalık hamişsiniz sanırım Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bizede nasip etsin bu duyguyu inşallah bende bekliyorum reglime 1 hafta var ama duramıyorum sabırsızımm 🥰🥰

Ya kizlar birsey soracağım..ovulasyon testi yapiyorum ya 5 ve 6 gun once kıpkırmızı 2 cizgi vardi sonrasında 1 kez daha test yaptim tek cizgi vardi...bugun gene yaptim koyu 2 cizgi cikmis adet gunum aslinda bugun cok vitamin kullanıyorum onların etkisi olabilir mi ki yoksa gene mi yumurta çatlıyor ama adet gunum anlamadim birsey

Back
X