Yok canm ben değerlendiremedim fitil kullanıyorum onu kullandığım zamanlara denk geldi diğer aya artkumarım sende güzel haberlerini alırsın bian once
Elizabeth canım şu an pik olmuş değil mi? Baya bekletti beni ama çatlayacak sanırımYok canm ben değerlendiremedim fitil kullanıyorum onu kullandığım zamanlara denk geldi diğer aya artkumarım sende güzel haberlerini alırsın bian once
Evet canım bu pik değerlendirin mutlaka siliklesene kadarElizabeth canım şu an pik olmuş değil mi? Baya bekletti beni ama çatlayacak sanırım
Çok teşekkür ederim değerlendireceğiz bakalım ilk denememiz çok heyecanlıyımEvet canım bu pik değerlendirin mutlaka siliklesene kadar
Rica ederim bende gecen ay ilk defa kullanmistim sagolsun burdaki kizlar cok yardimci olmustu. Çatlaması için de havuç tüket canımÇok teşekkür ederim değerlendireceğiz bakalım ilk denememiz çok heyecanlıyımçok sağol ilgin için
Bugün tam günüElizabeth canım şu an pik olmuş değil mi? Baya bekletti beni ama çatlayacak sanırım
Yarinda yap eğer siliklesirse çatlama olmuş demektir.Elizabeth canım şu an pik olmuş değil mi? Baya bekletti beni ama çatlayacak sanırım
Canım o biraz geç oluyor sanki çünkü yumurta 24 saat kadar canlı kalabiliyor ama eğer 3 gün öncesine kadar ilişki yaşadıysanız spermler uzun süre yaşadığı için yumurta ve sperm yine de buluşabilirKızlar bir şey sorabilir miyim mesela diyelim bugün çatlama oldu yarın ilişki olmadı sonraki gün ( çatlamadan 2 gün sonra ) hamile kalma şansı var mıdır
Canım o biraz geç oluyor sanki çünkü yumurta 24 saat kadar canlı kalabiliyor ama eğer 3 gün öncesine kadar ilişki yaşadıysanı spermler uzun süre yaşadığı için yumurta ve sperm yine de buluşabilirKızlar bir şey sorabilir miyim mesela diyelim bugün çatlama oldu yarın ilişki olmadı sonraki gün ( çatlamadan 2 gün sonra ) hamile kalma şansı var mıdır
İstersen yine değerlendirin ama o kadar yaşayacağını sanmıyorum yumurtanin zaten yumurtlama ve çatlamayi değerlendirmişsiniz. Umarım güzel haberi alırsınızTeşekkür ederim adetimin 16. 17. Günü yumurtlam 18 i çatlama gördüm. 15 16 18. günleri değerlendirdik 19 u dündü eşim yoktu bugün 20. Gün acaba değerlendirsem mi dedim sanırın gerek kalmıyo :)
Canım tam koyu değil bence kaç günde bir adet oluyorsun? Test yapmaya devam et sonradan koyulaşabilir ama her ihtimale karşı bugünü de değerlendir bence. Benim de böyle çıkıyordu testlerim t daha koyu olmayacak sanmıştım ama geç de olsa olmuştu test yapmayı bıraksam kaçırırdım.Kızlar merhaba sizce 11. Gün yumurtlama olmuş mu? 12. Gün iyice silikleşti bu neden olur ?
Sağol canım cevap İçin bencede pik değil bu. Çünkü daha önceki piklerim bundan koyuydu. Ama giderek koyulaşacağı yerde silik çıkınca o kafamı karıştırdı. Geçen ay 13 ve 14.. gün gördüm yumurtlamayı. Ben yinede bugünü de değerlendirdimCanım tam koyu değil bence kaç günde bir adet oluyorsun? Test yapmaya devam et sonradan koyulaşabilir ama her ihtimale karşı bugünü de değerlendir bence. Benim de böyle çıkıyordu testlerim t daha koyu olmayacak sanmıştım ama geç de olsa olmuştu test yapmayı bıraksam kaçırırdım.
Bazen günden güne biraz daha silik veya koyu olabiliyor, 1-2 güne görürsün o zaman piki canım. Güzel haberler alırsın inşallahSağol canım cevap İçin bencede pik değil bu. Çünkü daha önceki piklerim bundan koyuydu. Ama giderek koyulaşacağı yerde silik çıkınca o kafamı karıştırdı. Geçen ay 13 ve 14.. gün gördüm yumurtlamayı. Ben yinede bugünü de değerlendirdim
Amin inşallah Allah razı olsun canım. Rabbim hepimize nasip eylesin inşallahBazen günden güne biraz daha silik veya koyu olabiliyor, 1-2 güne görürsün o zaman piki canım. Güzel haberler alırsın inşallah
Canım ikinci yumurtlama da gebelik de olabilir. 8 gün kala test yaptim 18 gün geciktim demişsin o kısmı anlamadım. İkinci yumurtlama ise 14gun veya en az 12 gün geçtiğinde gebelik çıkabilir testte daha erken çok zorAdetim çok gecikti Kizlar ilk defa böyle oluyorum arada bel ağrılarımdan dolayı kortizon iğnesi oluyorum.Adetim gecikirdi geçen ayda kortizon vuruldum ama bu kadar hiç gecikmedi.adetim gecikince ovu testi yaptım. Ve şaşırdim 3 gün pik oldu o ara toplamda bir hafta göğüs ucu ağrısı çektim sonrada kayboldu .sadece pik olduğu günü değerlendirdik acaba ikinci yumurtlamamı diye yada yumurtlamam gec mi oldu diye 8 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı kan vermedim yoktur diye ..Şu an 18 gün geciktimEki Görüntüle 3014796 ovu testleri 2 . Çizgi halen belirgin ama kopkoyu değil elimde HCG testi yok sizce durum nedir fikirlerinize ihtiyacim var gebelik belirtilerim yok
Yani tam pik gördüğüm gün erken gebelik testi yaptım negatif o günün üzerinden 8 gün geçti o günde birlikte olduk sadece .ve bugün yine erken gebelik testi yaptım yine negatif demek istediğim adet olmam gereken günden 18 gün geçti .bugün ise pik gördüğüm günün tam 10. Günü ama dediğim gibi negatif acaba o gün tuttuysa bile erkenmiki test için akıntım yok kuruyum kafama takıyorum neden bu kadar gecikti.Canım ikinci yumurtlama da gebelik de olabilir. 8 gün kala test yaptim 18 gün geciktim demişsin o kısmı anlamadım. İkinci yumurtlama ise 14gun veya en az 12 gün geçtiğinde gebelik çıkabilir testte daha erken çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?