- 11 Şubat 2018
- 273
- 57
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
Aynen öyle ben ilk aylar pek takmazdım ama 3 aydır çok istiyoru
Hiç belli olmuyo ya bazen ilk aydan bazen yıllarca olmuyo biz malesef ilk aydan hamile kalan şanslı insanlardan değiliz ama bunada şükürki bi sağlık problemimiz yokKorunmayı bırakıp ilk aydan kalan çok insan var çevremde ilk bıraktığım zaman derlerdi 7 8 ay olmuyo ama benim Mart'ta artık bir sene olucak o yüzden her aydan umut ediyorum bakalım inşallah bu ay olur
Evet çok şükür halimizeHiç belli olmuyo ya bazen ilk aydan bazen yıllarca olmuyo biz malesef ilk aydan hamile kalan şanslı insanlardan değiliz ama bunada şükürki bi sağlık problemimiz yok
Bence sabaha doğru değerlendir. Sperm sabahları daha kaliteli oluyormuş. Uykudan feragat ediverinTesti aldığım kadın bugün pas geç dedi dun ilişki olduysa ama çatlama olucaksa bugünü de değerlendirmem gerekmiyo mu
Yorumunu anca gördüm bugün tekrar değerlendirdim bakalım artık yarın ne cikicak testte çatlama olur diye dusunuyorum umarım artık gebelik haberimi alırımBence sabaha doğru değerlendir. Sperm sabahları daha kaliteli oluyormuş. Uykudan feragat ediverin
Canım bugün de böyle neden hala çatlama olmadikiNasip kısmet tamamen beklicez napalıminşallah canım Allah isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Kaçıncı günün kuzumCanım bugün de böyle neden hala çatlama olmadiki
3. Gün hala yumurtlama gosteriyoKaçıncı günün kuzum
Ben acaba benim yumurtam catlamadigi için mi acaba gebelik elde edemiyorum diye düşünmeye başladım normal mi 3 4 gün yumurtlama görmekCanım
Eki Görüntüle 3013031
Canım bak bunlarda benim testler bende 3 gün pik gördüm 22sinde çatlama gördüm bekledikçe bozuldu testler belli olmuyo ama hepside en alttaki gibi pikti
Çatlama olmazsa peki adet goruluyo mu havuç yedim bakalım çatlamasına yardımcı olsun diyeYok canım 3 güne kadar normal yarın çatlama görürsün muhtemelen ben 2 kez farklı doktorlarda muayene gördüm yumurtlamamda veya çatlamada herhangi bi problem olmadığını söylediler normal yani
Görülüyo tabi çatlamayan foliküllerde adetle atılıyo. 3 tane havuç ye bugün çatlama olur yarın yine test yapıp haber verirsin banadaÇatlama olmazsa peki adet goruluyo mu havuç yedim bakalım çatlamasına yardımcı olsun diye
Baksana kuzum sanki idrarı emdikçe siliklestiGörülüyo tabi çatlamayan foliküllerde adetle atılıyo. 3 tane havuç ye bugün çatlama olur yarın yine test yapıp haber verirsin banada
5 dakikadan sonra çok dikkate alınmamalı deniyo ama sen bence bu gece yada yarın çatlamayı görürsünBaksana kuzum sanki idrarı emdikçe siliklesti
O kadar çok istiyorum ki gebelik elde etmeyi arkadaş çevrem çatır çatır kaliyo hamile bizimde zamanımız geldi artık eşim hele çok istiyo bebeği olan arkadaşlarının bebeğini sevmeye gitmek istiyo o zaman çok üzülüyorum5 dakikadan sonra çok dikkate alınmamalı deniyo ama sen bence bu gece yada yarın çatlamayı görürsün
İnşallah bu ay Allah nasip eder kuzum herşeyde bi hayır vardır bunu aklına getir hep gönlünü ferah tut en doğru zamanda alırız kucağımıza inşallah Allah isteyen hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın evet istediğimiz için her ay stres yaşıyoruz heleki yumurtlamadan sonra batı beklediğimiz tarihte kafayıda yiyoruz bazenO kadar çok istiyorum ki gebelik elde etmeyi arkadaş çevrem çatır çatır kaliyo hamile bizimde zamanımız geldi artık eşim hele çok istiyo bebeği olan arkadaşlarının bebeğini sevmeye gitmek istiyo o zaman çok üzülüyorum
Evet doğru söylüyosun Allahım inşallah sana da nasip ederİnşallah bu ay Allah nasip eder kuzum herşeyde bi hayır vardır bunu aklına getir hep gönlünü ferah tut en doğru zamanda alırız kucağımıza inşallah Allah isteyen hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın evet istediğimiz için her ay stres yaşıyoruz heleki yumurtlamadan sonra batı beklediğimiz tarihte kafayıda yiyoruz bazenama alnımıza ne zaman yazıldıysa o zaman olacak yani beklemekten başka çaremiz yok malesef
İnşallah canım benim bu arada bat ne zaman seninEvet doğru söylüyosun Allahım inşallah sana da nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?