Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korunmayı bırakıp ilk aydan kalan çok insan var çevremde ilk bıraktığım zaman derlerdi 7 8 ay olmuyo ama benim Mart'ta artık bir sene olucak o yüzden her aydan umut ediyorum bakalım inşallah bu ay olur

Korunmayı bırakıp ilk aydan kalan çok insan var çevremde ilk bıraktığım zaman derlerdi 7 8 ay olmuyo ama benim Mart'ta artık bir sene olucak o yüzden her aydan umut ediyorum bakalım inşallah bu ay olur
Hiç belli olmuyo ya bazen ilk aydan bazen yıllarca olmuyo biz malesef ilk aydan hamile kalan şanslı insanlardan değiliz ama bunada şükürki bi sağlık problemimiz yok

Canım

Canım bak bunlarda benim testler bende 3 gün pik gördüm 22sinde çatlama gördüm bekledikçe bozuldu testler belli olmuyo ama hepside en alttaki gibi pikti

Canım
Eki Görüntüle 3013031
Canım bak bunlarda benim testler bende 3 gün pik gördüm 22sinde çatlama gördüm bekledikçe bozuldu testler belli olmuyo ama hepside en alttaki gibi pikti
Ben acaba benim yumurtam catlamadigi için mi acaba gebelik elde edemiyorum diye düşünmeye başladım normal mi 3 4 gün yumurtlama görmek

Yok canım 3 güne kadar normal yarın çatlama görürsün muhtemelen ben 2 kez farklı doktorlarda muayene gördüm yumurtlamamda veya çatlamada herhangi bi problem olmadığını söylediler normal yani

5 dakikadan sonra çok dikkate alınmamalı deniyo ama sen bence bu gece yada yarın çatlamayı görürsün
O kadar çok istiyorum ki gebelik elde etmeyi arkadaş çevrem çatır çatır kaliyo hamile bizimde zamanımız geldi artık eşim hele çok istiyo bebeği olan arkadaşlarının bebeğini sevmeye gitmek istiyo o zaman çok üzülüyorum

İnşallah bu ay Allah nasip eder kuzum herşeyde bi hayır vardır bunu aklına getir hep gönlünü ferah tut en doğru zamanda alırız kucağımıza inşallah Allah isteyen hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasın evet istediğimiz için her ay stres yaşıyoruz heleki yumurtlamadan sonra batı beklediğimiz tarihte kafayıda yiyoruz bazen ama alnımıza ne zaman yazıldıysa o zaman olacak yani beklemekten başka çaremiz yok malesef

Evet doğru söylüyosun Allahım inşallah sana da nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…