- 11 Şubat 2018
- 273
- 57
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
9 Mart da olucam regl senin ne zamanİnşallah canım benim bu arada bat ne zaman senin
Benimde 8 mart güzel haberler veririz birbirimize inşallah9 Mart da olucam regl senin ne zaman
Hadi inşallah buraya yazalım olurmu iyi veya kötüBenimde 8 mart güzel haberler veririz birbirimize inşallah
Tabi canım dayanamayıp battan önce test yaparsakta atarızHadi inşallah buraya yazalım olurmu iyi veya kötü
Anlaştık birbirimizi aydinlatiriz o zamanTabi canım dayanamayıp battan önce test yaparsakta atarız
Hahah aynenAnlaştık birbirimizi aydinlatiriz o zaman
kızlar merhabalr bende bir soru sormak istiyorum yumurtlamadan sonra 5. gün lh tekrar belirmeye basladı nedenini bilen yada bu durumla karsılasan varmıTabi canım dayanamayıp battan önce test yaparsakta atarız
Canım nadirde olsa bazı kadınlar bazı aylarda 2 defa yumurtlama görebiliyomuş yarın piki görürsen değerlendirkızlar merhabalr bende bir soru sormak istiyorum yumurtlamadan sonra 5. gün lh tekrar belirmeye basladı nedenini bilen yada bu durumla karsılasan varmı
en son yaptıgımda bugune ait galiba yumurtlama olucakCanım nadirde olsa bazı kadınlar bazı aylarda 2 defa yumurtlama görebiliyomuş yarın piki görürsen değerlendir
Evet yumurtlama olacak gibi görünüyoen son yaptıgımda bugune ait galiba yumurtlama olucak
Canım sen gebe kaldın mıÇatlama olmazsa peki adet goruluyo mu havuç yedim bakalım çatlamasına yardımcı olsun diye
Adetimi bekliyorum 5 gün var adetime ama göğüs hassasiyeti ve sırt ağrısı dışında hiç bir belirtim yok sanırım bu ay da olmadiCanım sen gebe kaldın mı
Bir belirtin varmiii merak ettimmmEvet yumurtlama olacak gibi görünüyo
Kuzum ben covid geçirdim geçen batımda o yüzden antibiyotik falan çok fazla ilaç kullandım ilaçlarında çok fazla yan etkisini yaşıyorum bu ay hemde covid etkileri hala devam ediyo yorgunluk kas ağrıları vs yani gebeliğe yoramıyorum belirtileri o yüzden batı bekliyorum. Sende varmı belirtiBir belirtin varmiii merak ettimmm
Benim göğüslerim sis dokununca aciyo ama zaten adete yakın hep olur o yüzden belirti saymıyorum catlamadan sonra kasık ağrım ve bel ağrım olmuştu ama oda geçti hiç bir şeyim yok göğüs hassasiyeti dışındaKuzum ben covid geçirdim geçen batımda o yüzden antibiyotik falan çok fazla ilaç kullandım ilaçlarında çok fazla yan etkisini yaşıyorum bu ay hemde covid etkileri hala devam ediyo yorgunluk kas ağrıları vs yani gebeliğe yoramıyorum belirtileri o yüzden batı bekliyorum. Sende varmı belirti
Benim dün ve bugün pembe akıntım oldu ama ilaçlardan olabilir diye heveslenmek istemiyorumBenim göğüslerim sis dokununca aciyo ama zaten adete yakın hep olur o yüzden belirti saymıyorum catlamadan sonra kasık ağrım ve bel ağrım olmuştu ama oda geçti hiç bir şeyim yok göğüs hassasiyeti dışında
İnşallah ilaçlar değildir de yerleşme kanaması falandırBenim dün ve bugün pembe akıntım oldu ama ilaçlardan olabilir diye heveslenmek istemiyorum
Normal kuzum bazı aylar yumurtlama bile olmayabiliyo henüz yumurtlama gorememissinRabbim tez zamanda çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dostlar.. bizde istiyoruz 1 senedir daha nasip olmadı olacak inşallah eğer olmayacak olsa Rabbim istettirmez imişş :))))) kızlar benim de ovülasyon testim 25 gündür böyle normal mi bu sizce??Eki Görüntüle 3019492
Senin sonuç ne oldu canım var mı bir gelişmeNormal kuzum bazı aylar yumurtlama bile olmayabiliyo henüz yumurtlama gorememissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?