Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzenlimi canım adetlerin

kızlar merhabalr bende bir soru sormak istiyorum yumurtlamadan sonra 5. gün lh tekrar belirmeye basladı nedenini bilen yada bu durumla karsılasan varmı
İkisi esit koyulukta olursa eğer gebelikten dolayı olabilirmiş ama senin t c kadar koyu değil devam et bakalım yapmaya koyulasicakmi c kadar

İkisi esit koyulukta olursa eğer gebelikten dolayı olabilirmiş ama senin t c kadar koyu değil devam et bakalım yapmaya koyulasicakmi c kadar
en sondaki bugun yaptıgım test ve siliklesti sanki yumurta olustuda catladı gıbı

Eklentiler

• 63DDF395-26BB-4115-BC46-39FE909088FE.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 33
26 sında oldu evet 2-3 marttada oldu gibi geliyor ama tabikide tesler ne kadar oğrudur bilmemem ve 4 martta catlama gibi geldi bana

Bana rengi daha açık gibi grldi kuzum çünkü yumurtlaman olmuş zaten
26 sında oldu evet 2-3 marttada oldu gibi geliyor ama tabikide tesler ne kadar oğrudur bilmemem ve 4 martta catlama gibi geldi bana ve gercekten kasıklarımda agrılar bunaltı beni bir gebelik daha gecirdim ama böyle olmamıstı yani hissetmemiştim hiç yolunda gitmeyen birseyler var galiba anlam veremiyorım

Sabret canım herşey gönlünce olsun..

Beklemedeyim adetim 9 Mart ama sanmıyorum ben bu ay olduğunu hiç bir belirtim yok tek taraflı bel ağrım var oda benim bı adet belirtim yani regl olucam kesin
Kötü düşünme olumlu düşün ümitsizlik şeytandandır inşallah olacak diye düşün üzme kendini olmazsa bidahaki ay denersin..

Bilmiyorum bir ay da iki kez yumurtlama olurmu ama içini ferah tut regl ne zaman

Ovulasyon testime bakar misinz yumurtlama var mi

Eklentiler

• IMG20220305120807.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20220305120740.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…