- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
Düzenlimi canım adetlerinRabbim tez zamanda çocuk sahibi olmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dostlar.. bizde istiyoruz 1 senedir daha nasip olmadı olacak inşallah eğer olmayacak olsa Rabbim istettirmez imişş :))))) kızlar benim de ovülasyon testim 25 gündür böyle normal mi bu sizce??Eki Görüntüle 3019492
İnşallah canım hepimize nasip etsin Allahİnşallah ilaçlar değildir de yerleşme kanaması falandır
Amiiinnn inşallah en kısa zamandaİnşallah canım hepimize nasip etsin Allah
Beklemedeyim adetim 9 Mart ama sanmıyorum ben bu ay olduğunu hiç bir belirtim yok tek taraflı bel ağrım var oda benim bı adet belirtim yani regl olucam kesinSenin sonuç ne oldu canım var mı bir gelişme
İkisi esit koyulukta olursa eğer gebelikten dolayı olabilirmiş ama senin t c kadar koyu değil devam et bakalım yapmaya koyulasicakmi c kadarkızlar merhabalr bende bir soru sormak istiyorum yumurtlamadan sonra 5. gün lh tekrar belirmeye basladı nedenini bilen yada bu durumla karsılasan varmı
en sondaki bugun yaptıgım test ve siliklesti sanki yumurta olustuda catladı gıbıİkisi esit koyulukta olursa eğer gebelikten dolayı olabilirmiş ama senin t c kadar koyu değil devam et bakalım yapmaya koyulasicakmi c kadar
Bana rengi daha açık gibi grldi kuzum çünkü yumurtlaman olmuş zatenen sondaki bugun yaptıgım test ve siliklesti sanki yumurta olustuda catladı gıbı
26 sında oldu evet 2-3 marttada oldu gibi geliyor ama tabikide tesler ne kadar oğrudur bilmemem ve 4 martta catlama gibi geldi bana ve gercekten kasıklarımda agrılar bunaltı beni bir gebelik daha gecirdim ama böyle olmamıstı yani hissetmemiştim hiç yolunda gitmeyen birseyler var galiba anlam veremiyorımBana rengi daha açık gibi grldi kuzum çünkü yumurtlaman olmuş zaten
Sabret canım herşey gönlünce olsun..26 sında oldu evet 2-3 marttada oldu gibi geliyor ama tabikide tesler ne kadar oğrudur bilmemem ve 4 martta catlama gibi geldi bana ve gercekten kasıklarımda agrılar bunaltı beni bir gebelik daha gecirdim ama böyle olmamıstı yani hissetmemiştim hiç yolunda gitmeyen birseyler var galiba anlam veremiyorım
Kötü düşünme olumlu düşün ümitsizlik şeytandandır inşallah olacak diye düşün üzme kendini olmazsa bidahaki ay denersin..Beklemedeyim adetim 9 Mart ama sanmıyorum ben bu ay olduğunu hiç bir belirtim yok tek taraflı bel ağrım var oda benim bı adet belirtim yani regl olucam kesin
Bakalım 1 senedir bekliyoruz zaten inşallah birgün şuraya gebelik belirtilerimi gebe oldugumu da yazarım Allah büyükKötü düşünme olumlu düşün ümitsizlik şeytandandır inşallah olacak diye düşün üzme kendini olmazsa bidahaki ay denersin..
Bilmiyorum bir ay da iki kez yumurtlama olurmu ama içini ferah tut regl ne zaman26 sında oldu evet 2-3 marttada oldu gibi geliyor ama tabikide tesler ne kadar oğrudur bilmemem ve 4 martta catlama gibi geldi bana ve gercekten kasıklarımda agrılar bunaltı beni bir gebelik daha gecirdim ama böyle olmamıstı yani hissetmemiştim hiç yolunda gitmeyen birseyler var galiba anlam veremiyorım
İnşallah hepimiz en kısa zamanda yazarızBakalım 1 senedir bekliyoruz zaten inşallah birgün şuraya gebelik belirtilerimi gebe oldugumu da yazarım Allah büyük
Amin kuzucummm insallahhİnşallah hepimiz en kısa zamanda yazarız
Yumurtlama canımOvulasyon testime bakar misinz yumurtlama var mi
Ovulasyon testime bakar misinz yumurtlama var mi
Teşekkür ederimYumurtlama canım
Caniimmm oldunmu adetCanım silikleşmeye başlamış çatlama oluyo akşama kadar silikleşir iyice muhtemelen
Yok kuzum olmadım ama olurum bugün ağrılarım var. Sen?Caniimmm oldunmu adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?