- 15 Nisan 2021
- 2.921
- 1.400
- 83
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
Canım ya yumurtan çatlayamamıstır yada hamilesindir varmı bi gelişme?Ovulasyon testime bakar misinz yumurtlama var mi
Canım sende varmı bi gelişmeCaniim bugün test yaptım reglim gelmeyince erken gebelik testinde böyle çıktı normal testte hiç bişey çıkmadı bakarmisin
Canım ya yumurtan çatlayamamıstır yada hamilesindir varmı bi gelişme?
Ovulasyon testim ve erkn gebelik testi yaptım bu sekil ciktiCanım ya yumurtan çatlayamamıstır yada hamilesindir varmı bi gelişme?
Canım ben pek seçemedim gözükmüyor ama ovülasyon silikse yoktur gebelik büyük ihtimalle ozaman çatlayamamıs yumurtan ozamanlarda bol bol havuç yiyin diyorlarOvulasyon testim ve erkn gebelik testi yaptım bu sekil cikti
Canim erkn gebelik testinde çok hafif var yarın tekrar deneyeceğim adete altı gün var pik oldu çatlama oldu değerlendirdim o gunuCanım ben pek seçemedim gözükmüyor ama ovülasyon silikse yoktur gebelik büyük ihtimalle ozaman çatlayamamıs yumurtan ozamanlarda bol bol havuç yiyin diyorlar
Canım ben pek seçemedim gözükmüyor ama ovülasyon silikse yoktur gebelik büyük ihtimalle ozaman çatlayamamıs yumurtan ozamanlarda bol bol havuç yiyin diyorlar
Gebelik var mı acabaKızlar merhaba reglime 1 hafta kala bu şekilde çıktı ovulasyon testi ne anlama geliyor
Yaptın mı testi canımGebelik var mı acaba
Yaptım ama yok gibiNe oldu canım yaptın mı testi
Yaptın mı testi canım
Yaptım ama yok gibi
Maalesef yok kan verdim bugün negatifGebelik var mı acaba
Olsun üzülme bidahaki ay denersin inşallah bugün kandil bol bol dua edelim inşallah:)Maalesef yok kan verdim bugün negatif
İnşallah cnmOlsun üzülme bidahaki ay denersin inşallah bugün kandil bol bol dua edelim inşallah:)
Canm biraz koyu evet adete kadar umarım daha da koyulaşırKızlar adetime 4 gun var ovulasyon testim vardı elimde deniyim dedm normalde adete yakın çok silik olur bu marka testim görünmeycek şekilde nerdeyse. Kaset testlerde yaptıgımda bu şekil görüyordum ama bunda değil sizce umutlanmalı mıyımEki Görüntüle 3029296
İnşallah canım ya şaşırdım bi an bu marka testte adete yakın hiç böyle görmedim diğer testlerde görüyordum. Genelde takip ediyorum sürekli kullanıyorum ovulasyon testini umarım bu sefer olur. İnsallah senin de olurCanm biraz koyu evet adete kadar umarım daha da koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?