- 11 Şubat 2018
- 273
- 57
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
Olmadım hala daha bir ağrım yok sadece göğüslerim çok hassas dokunamiyorum bile bide dün ilişkiden sonra akıntının içinde ip gibi kan geldi sanırım adet öncesi lekelenmem yani bugün yarın olurum adetYok kuzum olmadım ama olurum bugün ağrılarım var. Sen?
Ben olcam kesin dün muayene oldum zaten bişey demedi doktor inşallah sen olmazsın canım benimOlmadım hala daha bir ağrım yok sadece göğüslerim çok hassas dokunamiyorum bile bide dün ilişkiden sonra akıntının içinde ip gibi kan geldi sanırım adet öncesi lekelenmem yani bugün yarın olurum adet
İnşallah ama sanmıyorum bakalım gorucezBen olcam kesin dün muayene oldum zaten bişey demedi doktor inşallah sen olmazsın canım benim
Atarmisin canım testlerinin resminiArkadaşlar bnm testlerim hep pik çıkıyor neden olabilir ovulasyon testi
Atarmisin canım testlerinin resmini
Caniim bugün test yaptım reglim gelmeyince erken gebelik testinde böyle çıktı normal testte hiç bişey çıkmadı bakarmisinBen olcam kesin dün muayene oldum zaten bişey demedi doktor inşallah sen olmazsın canım benim
Canım silik var gibi ama karanlık bi yere geçip arkadan ışık tutsana biCaniim bugün test yaptım reglim gelmeyince erken gebelik testinde böyle çıktı normal testte hiç bişey çıkmadı bakarmisin
Öyle de yaptım kuzum var gibi bak flaşla da cektimCanım silik var gibi ama karanlık bi yere geçip arkadan ışık tutsana bi
Ayy var gibi ya hadi inşallah canım istersen bi kan ver emin olÖyle de yaptım kuzum var gibi bak flaşla da cektim
Pikten sonraki testlerde t çizgisi daha silikleşirse çatlama olmuştur diye biliyorum ben. Çatladığı gün de pik günü de önemli.Size birsey sorcam 3 marttan bu yana her gün test yaptım 7 martta pik gibi gördüm bugün tekrar yaptım 9 mart artık negatif gözüküyor ondan öncesini degerldirdik ama ondan sonra 8 martı değerlendiremedik bir var bir yok olarak gittik size olmuş mudur ovulasyon testini atayım siz bakın bi insallah yumurtalama olmuştur ve bende hamile kalayım istiyorumAllah isteyene insallah nasip eder
Size birsey sorcam 3 marttan bu yana her gün test yaptım 7 martta pik gibi gördüm bugün tekrar yaptım 9 mart artık negatif gözüküyor ondan öncesini degerldirdik ama ondan sonra 8 martı değerlendiremedik bir var bir yok olarak gittik size olmuş mudur ovulasyon testini atayım siz bakın bi insallah yumurtalama olmuştur ve bende hamile kalayım istiyorumAllah isteyene insallah nasip ed
Bende öyle biliyorum canım da endişe ettim olmaz mı diye de insallah olmuşturPikten sonraki testlerde t çizgisi daha silikleşirse çatlama olmuştur diye biliyorum ben. Çatladığı gün de pik günü de önemli.
İnşallah canım. Güzel haberleri bekliyoruzBende öyle biliyorum canım da endişe ettim olmaz mı diye de insallah olmuştur❤
Olursa haber ederimK
İnşallah canım. Güzel haberleri bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?