Ovülasyon testi

kumsalll123

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
81
29
8
31
Ben üc gündür ovülasyon testi yapiyorum üc gündür t cizgisi silikti yok gibiydi. Bugun yaptigimda cift cizgi cikti c cizgisi ile ayniydi rengi aradan bir iki saat gecti baktim ayni testte t cizgisi siliklesmis. Kafam karisti yumurtlama günüm mü degil mi

Test kuruyunca silikleşebiliyor. Bugün yumurtlama gününüz olabilir değerlendirin. Yarın yine testi tekrarlarsınız

Aniden yumurtlayabilirsiniz, bu normal bişey Değerlendirin yinede..

Test kuruyunca silikleşebiliyor. Bugün yumurtlama gününüz olabilir değerlendirin. Yarın yine testi tekrarlarsınız
Bugun testi tekrarladim silik cizgi cikti kafam cok karisti. Dun iki cizgi birbiriyle ayni kirmizi cikmisti sonradan t cizgisi siliklesti beklerken. Yani dun mu yumurtlamis oluyorum yoksa daha catlama gerceklesmemis mi oluyor?internetteki takvime gore catlama günü yarin olcak

Canim benimki de siliklesti. Bak dünkü 14. Gün testim daha kırmızıydı bugün kurumuş daha silik.
Bugün yaptığım 15. Günkü testin de yeni hali böyle silik. Sanırım yumurtlama olmuş.

Ben 2 aydır yapiyorum ve seninki kadar koyu kırmızı görmedim daha. Çatlama mi olmuyor bende emin değilim.

Eklentiler

• IMG_20220624_132000.webp
    15 KB · Görüntüleme: 251
  • IMG_20220623_121303.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 200
Evet renkleri hemen hemen ayni olmus ikimizinde. Demekki 14.gun yumurtlamamiz olmus dünü degerlendirdik bugunude degerlendircez o zaman seninkinide gorunce icim rahatladi internette baktiklarim hep koyu kirmiziydi benimde ilk oyleydi sonra kuruyup rengi siliklesince supheye dusmustum

Evet bugün ve yarını da değerlendirmemiz gerek
Ben geçen ay sadece yumurtlama yunlerini değerlendirdik ve hamilelik olmadı.
Bu ay yumurtlama günleri bittikten sonra da 2 güne bir ilişkiye devam edeceğim.

Beklenen adet tarihiniz hangi gün ?

Ben ilk defa bu ay kullanmaya basladim cift cizgi gormeden once iliskiye girmemistim forumda okumustum spermi dolsun o gune kadar diye yazmislar bende bunu yaparak hata yaptim galiba siz de mi oyle yaptiniz yoksa oncesindede iliskiye girdinizmi? Bat 8 temmuz sizin ne zaman?

Benimki de 7 si
Öncesinde ilişkiye girmemek gerek diye birşey yok. Sperm bayat oluyirmus hatta, eğer esinizde sperm sorunu yoksa, günlük sağlıklı bir şekilde üretebilir. Ama 2 güne bir de ideal.
Benim gecen ay öyle denk geldi diye sadece çatlama günleri ilişki yaşadık. Bu ay öncesinde de yaşadık.

Bu ay 2 güne bir ilişki planladık, çatlama günü de 3 gün üst üste.

Benim 7 yaşında kızım var. Ona 2 güne bir ilişki ile hamile kalmıştım. O zaman ovulasyon felan bilmiyordum.

Tabi şimdi yaş geçti 36 yaşındayım. Yumurtalarım o kadar sağlıklı mı bilmiyorum. Biraz ihtimali de artırmak için ovulasyon kullanmaya başladım.

Aa Bilmiyodum keske oncesindede degerlendirseymisim uzuldum simdi. Benim ilk olcak 6 aydir deniyoruz burdan okudugum internette gorduklerime gore biseyler deniyorum doktora gittim bende bi sorun gorunmedi ovulasyon testi deniyim bari dedim belki gunleri tutturamiyorumdur diye ama yanlis uygulamisim sanirim tabi yine allah bilir tek iliskide hamile kalanlari bile duyuyoruz ama hayirlisi artik bi sonraki ay bende sizin gibi kullanirim en azindan ogrenmis oldum

Evet canim, Rabbim kısmet ettiği bir vakitte tek ilişkiyle bile ediyor. Bize ne zaman kısmet olacak bakalım. İnşallah o ay bu aydır.

Bende geçen sene rutin kontrole gitmiştim, birşey görünmüyordu, o zaman bebek istemiyorduk öylesine gitmiştim.

9. Aya kadar deneyip, eğer olmazsa doktora gideceğim bende.

Sen yarın da ovulasyon testi yapmaya devam edecek misin ?

Yarin ve pazarda yapcam testi ondan sonraki gunlerde iki gunde bir iliskiye devam. Ilk cocugnuz kacinci ay olmustu?

Yarin ve pazarda yapcam testi ondan sonraki gunlerde iki gunde bir iliskiye devam. Ilk cocugnuz kacinci ay olmustu?
2. Ay olmuştu.
2 güne bir düzenli ilişki yaşamıştık.

Ben yarın da test yapıp başka yapmayacağım. 2. Yumurtlama olur mu bilmiyorum, olsa da artık 2 güne bir de denk gelip tutarsa.

Bugün de o kadar başım ağrıyor ki, 2 kez ilaç içmek zorunda kaldım

Aa gecmis olsunn ilki hemen olmus ikincide bekletmez insallah

İnşallah
Ama hem yaş faktörü var, hem pko var. Bunlar gözümü korkutmuyor değil.
Siz ne kadarlık evlisiniz ?
2.5 yillik evliyiz. Iki yil cocuk dusunmedik 27 yasindayim bende ama simdi pismanim daha once baslasaymisiz keske diyorum :) daha yeni sizin yasinizda tanidigim biri hamile kaldi ikinci cocuguna ikinci aydan. Yani belli olmuyor gercekten bu isler hic oyle dusunmeyin yasim gecti diye. Pko olup hamile olanida cok duydum gercekten nasip bu isler. Bide allah bagislasin bi tane cocugnuz var o yuzden kendinizi hic strese sokmayin oda etkiliyomus cunku. Benim ilk olcagi icin ben stres yapiyorum kafamdan atamiyorum cocuk dusuncesini ama siz rahat olmaya calisin olmasa nolur bi tane var zaten diye dusunmeye calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…