Ovülasyon testi

Bende ilk çocuğunu 2.5 yıllık evliyken düşünmeye başladım. 29 yaşımda ilk dogumumu yaptım.

Geç kaldık biye dusunmeyin, herşeyin bir zamanı var, inşallah en doğru zamanda bizi bulur bebekler.

Bende bu sürede 2. Çocuk baskısı çok yaşadım, konu komşu herkes sordu 7 senedir. Bıktım artık bu soruyu duymaktan.

Bu sürede hep bir sınav hazırlığı yaşadığım için istememiştik, sınavlar da olmadı, bebekte olmadı derken bugüne geldik. Şimdi tekrar hem de sınava hazırlanıyorum, sınava da az kaldı onun stresini yaşarken üstüne bir de bebek stresi eklendi.

Ama dediğiniz gibi çok şükür bir tane var. Bir tane daha olur inşallah.

Dogru söylüyosunuz bi zamani vardir beklicez mecbur millette ne diye baski yapiyosa banada basladilar insani strese sokuyolar bos yere. Ne sinavi kpss falan mi?

Dogru söylüyosunuz bi zamani vardir beklicez mecbur millette ne diye baski yapiyosa banada basladilar insani strese sokuyolar bos yere. Ne sinavi kpss falan mi?
Evet kpss.
1. Olsa 2.yi soruyorlar. Milletin soruları hiç bitmiyor
Benim bugün ovulasyon baya tertemiz çıktı. 2. Çizgi çok zor goruluyor.

Seninki bugün nasıldı ?

Evet kpss.
1. Olsa 2.yi soruyorlar. Milletin soruları hiç bitmiyor Eki Görüntüle 3089191
Benim bugün ovulasyon baya tertemiz çıktı. 2. Çizgi çok zor goruluyor.

Seninki bugün nasıldı ?
Benim 15. Gun ile ayni cikti evde degilim cekmedim bugunu ama 15. Gunun aynisi. Dun cekmistim. Ogretmen misiniz bende ögretmenim

Eklentiler

• 20220624_161013.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 69
Benim 15. Gun ile ayni cikti evde degilim cekmedim bugunu ama 15. Gunun aynisi. Dun cekmistim. Ogretmen misiniz bende ögretmenim
Öğretmen değilim.
Onlinans gıda teknolojisi mezunuydum 87 puan ile atanamayinca lisans işletme bitirdim. Şimdi lisanstan hazırlanıyorum.

Ne güzel mesleginiz var, bir bayan fıtratına çok uygun buluyorum öğretmenliği.

Insallah kazanirsiniz sizin bolumunuzde cok guzelmis puan cok iyi ama torpilsiz bi ise yaramiyor malesef bu zamanda zor. meslegim iyidir evet kadin icin ideal mesleklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…