Merhaba canım, adet bittikden hemen sonra her gün aynı saate başlamalısın teste, T ve C cizgisi aynı renk aldığında yumurtan olgunlaşmış, ovulyasyonun pik hali ondan bir gün önce, hemen gün ve yarını değerlendir. Testi T cizgi silik olana kadar devam et, inşallah hayırlı haber duyarsınMerhaba kizlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum lutfen bilgisi olanlar yaza bilirmiyim butun adetim 10 gunu ve ovulasyon testi yaptim boyle cikti bu ne demek oluyor bilgisi olanlar yaza bilirmi
Eki Görüntüle 3093592
Ben saniyordum adetin 10 gunu falan basliyorlar yapmaya bende bugun basladim silik cikti devam edicem yapmaya bakalim insallah hayirlisi olsun cevapladigin icin tesekkur ederim canimMerhaba canım, adet bittikden hemen sonra her gün aynı saate başlamalısın teste, T ve C cizgisi aynı renk aldığında yumurtan olgunlaşmış, ovulyasyonun pik hali ondan bir gün önce, hemen gün ve yarını değerlendir. Testi T cizgi silik olana kadar devam et, inşallah hayırlı haber duyarsın
Siz yine yapın deneyin, ben uygulamaya göre ovülasyon günüm geçmesine rağmen bi umut dedim ovülasyon testi yaptım ve uygulamanın gösterdiği tarihten bir hafta sonra yumurtladım. Yine de yakalama ihtimaliniz var gününüzü. Her gün testinizi yapın iki çok belirgin çift çizgi gördüğünüz gün yumurta oluşmuş, çizgilerden biri silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış demek. Çok belirgin çift çizgi yi gördüğünüz günden itibaren de değerlendirin. İnşallah gebe kalırsınız.
Siz yine yapın deneyin, ben uygulamaya göre ovülasyon günüm geçmesine rağmen bi umut dedim ovülasyon testi yaptım ve uygulamanın gösterdiği tarihten bir hafta sonra yumurtladım. Yine de yakalama ihtimaliniz var gününüzü. Her gün testinizi yapın iki çok belirgin çift çizgi gördüğünüz gün yumurta oluşmuş, çizgilerden biri silikleşmeye başlayınca yumurta çatlamış demek. Çok belirgin çift çizgi yi gördüğünüz günden itibaren de değerlendirin. İnşallah gebe kalırsınız.
Ovülasyon testleri konusunda çok bilgili değilim ben ama bahsettiğiniz olay mantıklı geldi. Gerçi Doktorlar yumurtlamayı takip ederken çatlamış yumurtayı da gözlemleyemiyor mu hiç bilmiyorum ama siz her ihtimale karşı bu günü değerlendirin, yarın ovülasyon testini tekrarlayın bakalım çizginin durumu ne olacak ?Kızlar acil bir konuda yardım istiyorum ben bugüb doktor kontrolüne gittm ultrasonda yumurtlama gibi bi şey görmedi daha küçük küçük yumurtalar var dedi ama içlerinden biri diğerlerinden daha çok büyümemiş dedi adetimin 10. Günü daha vakit de var dedi gönderdi ama eve gelince ovülasyon testi yaptım ve böyle çıktı sonuçlar bir bilgisi olan var mı bu konuda? Bugün yumurtladıysam ondan ultrasonda gözükmemiş olabilir mi ?? İki farklı testle takil yapıyordum ne olur ne olmaz diye ikisini de yükledim yorum bekliyorum
Ovülasyon testleri konusunda çok bilgili değilim ben ama bahsettiğiniz olay mantıklı geldi. Gerçi Doktorlar yumurtlamayı takip ederken çatlamış yumurtayı da gözlemleyemiyor mu hiç bilmiyorum ama siz her ihtimale karşı bu günü değerlendirin, yarın ovülasyon testini tekrarlayın bakalım çizginin durumu ne olacak ?
Yumurtlamanız 12.gun ise 11. Günü değerlendirmeniz bile kâfi. Bende aynı konudan muzdarip idim ama araştırmalar gostermis ki yumurtlamadan öncesi ilişki olanların hamile kalması yumurtlama günü veya sonrasında ilişki olanlardan daha fazla imiş. Dilerim gönlümüze göre olurMerhaba benimde 10. Günden beri ovulasyon testlerim böyle 11. Günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmem gerekir mi kafam çok karışık nolur akıl verin
Kan testi yada kaset test yapmanı öneririm hamilelik olabilirMerhaba kızlar bi sorum olucak benim bugün adet günüm ama adet olmadım ovulasyon testi yaptım böyle çıktı hamile olabilrmiyim test yapmaya korkuyorum
Bugün pik gününüz bugünü değerlendirin ve 3 günü havuçta yiyim çatlamaya yardımcı oluyorBunu da bu sabah yaptım herhalde hala çatlama olmamış oluyor değil mi
Burda daha pik görmemişsiniz bu sabah yaptığın asıl pik bugün ve sonrası önemli kaçırmayın değerlendirinMerhaba benimde 10. Günden beri ovulasyon testlerim böyle 11. Günü değerlendirdik bugünü de değerlendirmem gerekir mi kafam çok karışık nolur akıl verin
Ovülasyon testi yumurta takibi olduğu için silik çizgi çıkması normal hergün aynı saatte 2 saat önce sıvı alımını bırakıp test yapmanız gerekli bu çizgi koyu kırmızı olduğunda yumurtanız olgunlaşmış ve Ogünü değerlendirmeniz gerektiğini söyler ve 3 günü yumurta çatlayana kadarMerhaba kizlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum lutfen bilgisi olanlar yaza bilirmiyim butun adetim 10 gunu ve ovulasyon testi yaptim boyle cikti bu ne demek oluyor bilgisi olanlar yaza bilirmi
Eki Görüntüle 3093592
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?