Ovulasyon testi

Gulay966

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
21
8
1
28
Merhaba kizlar ilk defa ovulasyon testi deniyorum lutfen bilgisi olanlar yaza bilirmiyim butun adetim 10 gunu ve ovulasyon testi yaptim boyle cikti bu ne demek oluyor bilgisi olanlar yaza bilirmi

Benimde öyle oldu 10. Günden başladım 11 12 gittikçe koyulaşıyordu paylaştım görmüşsünüzdür
Evet gordum benimde yaklaşıyodur umarım düzensiz olduğum için acaba kaçırdım mı diye düşündüm de inşallah koyu çizgiyi görürüm İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız

Arkadaşlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben en son 25 haziranda adet oldum ovülasyon testinde 4 temmuzda pik gördüm. Bugün 8 temmuzda kanamam oldu adet olalı daha 14 gün oldu, yumurtlama göreli de 5 gün oldu. Doktoruma yazdım adet dedi ama Normalde hiç erken adet olmam kafam çok karıştı karnımda ağrı var ve kanamam da devam ediyor fikri olan var mı acaba

Eki Görüntüle 3095711
Yorumlayabilir misiniz biraz geç başladım yapmaya geçti mi çatlama şüpheliyim
Sanki 4 te pik devam ediyor gibi bir sonraki testiniz silikleşecektir benim öğrendiğim kadarıyla bu pik günlerini de değerlendirmek önemli çünkü sperm 72 saat yaşayabildiği için çatladığında orada sperm bulunması ihtimali arttırır

3 gündür pik devam ediyor çatlama süresi o kadar sürer mi sizce

Foto atarsanız beraber yorumlarız adet başlangıcından itibaren kaçıncu gün olduğuyla beraber ve adet düzeniniz nasıl bilgisiyle
3 gündür bu şekilde. Adetlerim düzenli değildir bu ay soğan kürü yaptım o beni düzene sokuyor bu ay ne olacak bakalım:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…