Evet gordum benimde yaklaşıyodur umarım düzensiz olduğum için acaba kaçırdım mı diye düşündüm de inşallah koyu çizgiyi görürümBenimde öyle oldu 10. Günden başladım 11 12 gittikçe koyulaşıyordu paylaştım görmüşsünüzdür
Sanki 4 te pik devam ediyor gibi bir sonraki testiniz silikleşecektir benim öğrendiğim kadarıyla bu pik günlerini de değerlendirmek önemli çünkü sperm 72 saat yaşayabildiği için çatladığında orada sperm bulunması ihtimali arttırırEki Görüntüle 3095711
Yorumlayabilir misiniz biraz geç başladım yapmaya geçti mi çatlama şüpheliyim
Burda yumurtlama günün çıkmışBunu da bu sabah yaptım herhalde hala çatlama olmamış oluyor değil mi
3 gündür pik devam ediyor çatlama süresi o kadar sürer mi sizceSanki 4 te pik devam ediyor gibi bir sonraki testiniz silikleşecektir benim öğrendiğim kadarıyla bu pik günlerini de değerlendirmek önemli çünkü sperm 72 saat yaşayabildiği için çatladığında orada sperm bulunması ihtimali arttırır
Sürebiliyormuş okuduğum kadarıyla havuç çatlamasına yardımcı oluyor günde 4-5 tane yemelisiniz3 gündür pik devam ediyor çatlama süresi o kadar sürer mi sizce
Foto atarsanız beraber yorumlarız adet başlangıcından itibaren kaçıncu gün olduğuyla beraber ve adet düzeniniz nasıl bilgisiyle3 gündür pik devam ediyor çatlama süresi o kadar sürer mi sizce
Foto atarsanız beraber yorumlarız adet başlangıcından itibaren kaçıncu gün olduğuyla beraber ve adet düzeniniz nasıl bilgisiyle
3 gündür bu şekilde. Adetlerim düzenli değildir bu ay soğan kürü yaptım o beni düzene sokuyor bu ay ne olacak bakalım:/Foto atarsanız beraber yorumlarız adet başlangıcından itibaren kaçıncu gün olduğuyla beraber ve adet düzeniniz nasıl bilgisiyle
Evet daha çatlamamış devam teste bakalım3 gündür bu şekilde. Adetlerim düzenli değildir bu ay soğan kürü yaptım o beni düzene sokuyor bu ay ne olacak bakalım:/
Bugun yaptığımda iki çizgi birden yoktu sizce çatlamış mıdır emin olmak için 2 test yaptım ikisinde de çizgi belirmedi. C çizgisinin her halukarda çıkması gerekmez miydiEvet daha çatlamamış devam teste bakalım
Evet o kontrol çizgisi testlerde bir bozukluk olabileceğini gösterirBugun yaptığımda iki çizgi birden yoktu sizce çatlamış mıdır emin olmak için 2 test yaptım ikisinde de çizgi belirmedi. C çizgisinin her halukarda çıkması gerekmez miydi
Tesekkürler cevaplarınız içinEvet o kontrol çizgisi testlerde bir bozukluk olabileceğini gösterir
Yaptınız mı birtane dahaTesekkürler cevaplarınız için
Yaptım iki tane ayrı paketliden çıkardım ikiside aynı sonuç verdi c çizgisinin çıkmaması şaşırtıcı:) 3 gündür pozitifti anlayamadımYaptınız mı birtane daha
O zaman değerlendirirsiniz bu iki günü belki bıgün ogündürYaptım iki tane ayrı paketliden çıkardım ikiside aynı sonuç verdi c çizgisinin çıkmaması şaşırtıcı:) 3 gündür pozitifti anlayamadım
Dün değerlendirdik bakalımO zaman değerlendirirsiniz bu iki günü belki bıgün ogündürİnşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?