Yaptığınız LH testi ise yumurtlama yokMerhaba arkadaşlar adetime iki gün kaldı bazen adet düzensizliğim oluyor pco hastasıyım. Daha önceki gebeliğimde ovulasyon testi yaptım çok koyu çıktı t çizgisi gebelik testi yaptım pozitif ama çok silik. Adetime 5 gün kala kasık bel ağrılarım başladı bu sefer bende ovulasyon testi yaptım çok silik çıktı ve akıntım vardı baya gebelik testi negatif. Bende yok diye boşverdim ama bugün adetime iki gün kala akıntı ve ağrım var diye tekrar yaptım daha belirgin çıktı ovulasyon testi geç döllenmedir diye gebelik testi yapmadım bu sefer fikirlerinize ihtiyacım var adete iki gün kala yumurtlama mümkün mü resim attım bugünkü ovulasyon testinin
Bugün de yaptın mı cnm test ikisi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor 15. Gün dünü degerlendirseydin bide bugün yap köyü çıkarsa bugün çatlar demektir yarın silik çıkarsa o zmn çatlamış olur inşallah değerlendir 3 gün ard ardaMerhaba benim testime de bakar mısınız sizce yumurtlama olmuş mu. Bugün 16. Günüm. 28 günde bir regl olurum hep düzenlidir
Adetime iki gün kaldı diye beklemeye karar verdim çünkü adet ağrım var yumurtlama olduğunu sanmıyorum. Gebelikten şüpheleniyorumBugün de yaptın mı cnm test ikisi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor 15. Gün dünü degerlendirseydin bide bugün yap köyü çıkarsa bugün çatlar demektir yarın silik çıkarsa o zmn çatlamış olur inşallah değerlendir 3 gün ard arda
12 ve 14 ü değerlendirdik. 13 ve 15 ara verdik . Bir saat sonra yapıcam test tekrar paylaşırım :) inşallah tutmuşturBugün de yaptın mı cnm test ikisi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor 15. Gün dünü degerlendirseydin bide bugün yap köyü çıkarsa bugün çatlar demektir yarın silik çıkarsa o zmn çatlamış olur inşallah değerlendir 3 gün ard arda
İnşallah canım12 ve 14 ü değerlendirdik. 13 ve 15 ara verdik . Bir saat sonra yapıcam test tekrar paylaşırım :) inşallah tutmuştur
İnşallah canım güzel haberler verirsinAdetime iki gün kaldı diye beklemeye karar verdim çünkü adet ağrım var yumurtlama olduğunu sanmıyorum. Gebelikten şüpheleniyorum
Olmuş mu acaba çatlamaİnşallah canım
İnşallah canımİnşallah canım güzel haberler verirsin
Henüz yumurtlama olmamış . T cizgisi daha koyu yada ikiside aynı renk olmalıArkadaşlar merhaba buralarda yeniyim. Bizde 6 aylık evliyiz cocuk düşünüyoruz. 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ama bi türlü anlayamadım bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
Evet canım bugün kan verdim hamileyimİnşallah canım güzel haberler verirsin
Cevabın için teşekkür ederim canım saatlere dikkat etmeye çalıştım ama bir türlü denk getiremedim uyamadım ondan dolayı böyle oldu. Adetten sonra iki güne bir ilişkiyi denedik ama olmadı canım birde ovülasyon testlerini denemek istedim. Psikoloji konusunda haklısın canım ama işte insan denemek istiyor çünkü ovülasyon testinin ilk denemesinde hamile kalanları çok duydum bakalım nasip kısmet inşallah hepimiz güzel haberler alırız en hayırlı zamandaTestleri hep ayni zamanda yapman gerekiyor. Yoksa net olarak anlayamasın ne zaman diye
Bana sorarsan daha hiç biri pozitif değil.
Ama 10.gün başka saatte yaptığın için bana pozitif gibi geldi .
Benden sana tavsiye ben iki ay kullandım . Ve bunlar tamamen pskolojiye yansıyor.
Ben bu testleri bir psikoloji bölümünde çalışmış biri olarak bırak derim . Yoksa bunlar sayesinde cinsel hayatın çalar saate döner .
En iyisi benim şuan uyguladığım teknikle.
Adetten sonra her 2 gün ilişkiye girmek daha mantıklı .
Yinede karar senin
Umarım kısa zamanda güzel haberi alırsın
Bende henüz kalamadim. Suan adetimi bekliyorum bende Ama bu ay hislerim daha iyi geçen aya göre . Bu 2. Deneme bu aradaCevabın için teşekkür ederim canım saatlere dikkat etmeye çalıştım ama bir türlü denk getiremedim uyamadım ondan dolayı böyle oldu. Adetten sonra iki güne bir ilişkiyi denedik ama olmadı canım birde ovülasyon testlerini denemek istedim. Psikoloji konusunda haklısın canım ama işte insan denemek istiyor çünkü ovülasyon testinin ilk denemesinde hamile kalanları çok duydum bakalım nasip kısmet inşallah hepimiz güzel haberler alırız en hayırlı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?