Yok canım korkma bende korkuyordum yumurtladığımı anlayamam anlamadan silinir diye ama çok belirgin çıkıyor çizgi stres yapma sen yeter kiOf inşallah tam koyulaşmadan silinir diye ödüm kopuyor
Canım silindi tamamen acaba neden erkenden böyle olduYok canım korkma bende korkuyordum yumurtladığımı anlayamam anlamadan silinir diye ama çok belirgin çıkıyor çizgi stres yapma sen yeter ki
Adet düzenin nasıl canım ve bugün kaçıncı günün adetten sonra
Yumurtlamadım mı ben şimdi ama testlerde yinede belirgin aslındaYok canım korkma bende korkuyordum yumurtladığımı anlayamam anlamadan silinir diye ama çok belirgin çıkıyor çizgi stres yapma sen yeter ki
Adet düzenin nasıl canım ve bugün kaçıncı günün adetten sonra
Canım tekrar baktım testlerine yine inceledim bence yumurtlama yok olduğunda gerçekten aşırı koyu çıkıyor. Kadınlar her ay yumurtlamayabiliyormuş canım belki bu ay yumurtlama olmamıştır diğer ay tekrar denersin canım birde ben innovita test kullanıyorum öneririm çok belirgin ve hassasCanım silindi tamamen acaba neden erkenden böyle oldu
Canım tekrar baktım testlerine yine inceledim bence yumurtlama yok olduğunda gerçekten aşırı koyu çıkıyor. Kadınlar her ay yumurtlamayabiliyormuş canım belki bu ay yumurtlama olmamıştır diğer ay tekrar denersin canım birde ben innovita test kullanıyorum öneririm çok belirgin ve hassas
Bak mesela benim testimi atayım sana inanılmaz koyu çıkıyor böyle olması lazım Eki Görüntüle 3106055
Canım kaçırmamak için sabah akşam yaptım acaba saat 9 gibi yapmıştım yükselip gece 12 1 civarı pik yapmış olamazmı aklıma başka bişi gelmiyorCanım tekrar baktım testlerine yine inceledim bence yumurtlama yok olduğunda gerçekten aşırı koyu çıkıyor. Kadınlar her ay yumurtlamayabiliyormuş canım belki bu ay yumurtlama olmamıştır diğer ay tekrar denersin canım birde ben innovita test kullanıyorum öneririm çok belirgin ve hassas
Bak mesela benim testimi atayım sana inanılmaz koyu çıkıyor böyle olması lazım Eki Görüntüle 3106055
Oy canım benim, ben çok kötüyüm kocamı trafik kazasında kayb etdimCanım merhaba, ben bugün yaptım testimi benim bugün çatlamış çok belli, gönderiyorum resminibende yarında itibaren bırakıyorum testi inşallah bir sonraki testimiz gebelik testi olur bu şekilde çift çizgili görürüz Eki Görüntüle 3105139
Allahım mekanını cennet eylesin inşallah İnan hala mesajına inanamıyorum ya bir sessizlik oldu senden mesaj gelmedi herhalde yoğun dedim ama keşke yoğun olsaydınOy canım benim, ben çok kötüyüm kocamı trafik kazasında kayb etdim31 temmuz oldu, bilmiyorum napıcam, çok kötüyüm
Hepimiz Allahtan geldik Allah’a gideceğiz kuzum hepimiz bir gün ölümü tadacağız bazımız erken bazımız geç çok zor biliyorum çok üzülüyorsun kalbin yanıyordur ama zamanla güzel anılarınızı hatırlayacaksın hep , zamanla acın dinecekOy canım benim, ben çok kötüyüm kocamı trafik kazasında kayb etdim31 temmuz oldu, bilmiyorum napıcam, çok kötüyüm
O kadar kötüyüm ki, doğrudur Allahtan gelen Allah’a dönecek fakat böyle beklemiyordum, içim parçalanıyorHepimiz Allahtan geldik Allah’a gideceğiz kuzum hepimiz bir gün ölümü tadacağız bazımız erken bazımız geç çok zor biliyorum çok üzülüyorsun kalbin yanıyordur ama zamanla güzel anılarınızı hatırlayacaksın hep , zamanla acın dinecekeşin senin üzülmeni istemezdi yanında olsa, seni üzülürken görmeyi de o şekilde gösterme kendini eşine bebeğim o şimdi seni görüyordur o her zaman senin yanında olacak
Mesajı yazdığın günden beri aklım hep sende canım benim öyle etkilendim öyle üzüldüm ki senin içinO kadar kötüyüm ki, doğrudur Allahtan gelen Allah’a dönecek fakat böyle beklemiyordum, içim parçalanıyor8ay çok kısa oldu, ne hayallerimiz yarım kaldı, beni yarım bıraktı Allah razı olsun, desteğin için
Hep duamdadırMesajı yazdığın günden beri aklım hep sende canım benim öyle etkilendim öyle üzüldüm ki senin içino seni yarım bırakmak ister miydi kuzum benim öyle düşünme şimdi eşin hayallerinizi gerçekleştirmek için seni orda bekliyordur Evet üzüleceksin için parçalanacak ağlayacaksın uzun bir süre acın dinmeyecek diye düşüneceksin ama hepsi geçecek hep güzel hatırlayacaksın arkasından bol bol dua oku canım
Belli olmaz kuzum belki de vardır adet tarihini beklemen en doğrusu belki de sana hediyesi olacakHep duamdadırHer dakika aklımda, keşke bir bebeğim olsaydı diye onun hatırası benimle olsa, belki biraz rahatlarım amma test yapdım bir şey yok, belkide Allah böyle buyurmuştur
Malesef adet oldumBelli olmaz kuzum belki de vardır adet tarihini beklemen en doğrusu belki de sana hediyesi olacakHerşeyin hayırlısı canım beniiimmm Rabbim en güzelini bilir
Üzülme canım Rabbim en hayırlısını biliyordurMalesef adet oldumson umudumu kayb etdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?