Ovulasyon testi

Of inşallah tam koyulaşmadan silinir diye ödüm kopuyor
Yok canım korkma bende korkuyordum yumurtladığımı anlayamam anlamadan silinir diye ama çok belirgin çıkıyor çizgi stres yapma sen yeter ki
Adet düzenin nasıl canım ve bugün kaçıncı günün adetten sonra

Canım silindi tamamen acaba neden erkenden böyle oldu

Yumurtlamadım mı ben şimdi ama testlerde yinede belirgin aslında

Canım silindi tamamen acaba neden erkenden böyle oldu
Canım tekrar baktım testlerine yine inceledim bence yumurtlama yok olduğunda gerçekten aşırı koyu çıkıyor. Kadınlar her ay yumurtlamayabiliyormuş canım belki bu ay yumurtlama olmamıştır diğer ay tekrar denersin canım birde ben innovita test kullanıyorum öneririm çok belirgin ve hassas
Bak mesela benim testimi atayım sana inanılmaz koyu çıkıyor böyle olması lazım

gördüm canım valla yoruldum ya çünkü önceki ay hiç belirginleşmemişti ondan önceki ay yumurtlamıştım mesela

Canım kaçırmamak için sabah akşam yaptım acaba saat 9 gibi yapmıştım yükselip gece 12 1 civarı pik yapmış olamazmı aklıma başka bişi gelmiyor

Olabilir canım ama genellikle öğlen 12 akşam 6 arası test yapılması öneriliyor
Ben her gün öğlen saat 4:00’te yaptım o şekilde çıktı çok geçte yapmamak lazım erkende aslında
Canım valla kesin birşey söyleyemiyorum sana çok bilgili olduğum şeyler değil sadece dediğim gibi belki yumurtlama olmadı yada yumurtan çok büyümedi ondan çıkmadı bilemedim ki vallahi

Oy canım benim, ben çok kötüyüm kocamı trafik kazasında kayb etdim31 temmuz oldu, bilmiyorum napıcam, çok kötüyüm

Ayyy gerçekten mi canım ya şuan tüylerim diken diken başın sağolsun kuzummm çok çok üzüldüm İnan şuan yanına gelip destek olmayı çok istiyorum Rabbim sevdiği kullarını erken yanına alırmış kendini üzme bol bol dua et Rabbim hepinize bol bol sabır versin

Oy canım benim, ben çok kötüyüm kocamı trafik kazasında kayb etdim31 temmuz oldu, bilmiyorum napıcam, çok kötüyüm
Allahım mekanını cennet eylesin inşallah İnan hala mesajına inanamıyorum ya bir sessizlik oldu senden mesaj gelmedi herhalde yoğun dedim ama keşke yoğun olsaydın kendini çok yıpratma kuzum bol bol dua et namaz kıl kuran oku Rabbim gönlüne ferahlık verir inşallah

Hepimiz Allahtan geldik Allah’a gideceğiz kuzum hepimiz bir gün ölümü tadacağız bazımız erken bazımız geç çok zor biliyorum çok üzülüyorsun kalbin yanıyordur ama zamanla güzel anılarınızı hatırlayacaksın hep , zamanla acın dinecek eşin senin üzülmeni istemezdi yanında olsa, seni üzülürken görmeyi de o şekilde gösterme kendini eşine bebeğim o şimdi seni görüyordur o her zaman senin yanında olacak

O kadar kötüyüm ki, doğrudur Allahtan gelen Allah’a dönecek fakat böyle beklemiyordum, içim parçalanıyor8ay çok kısa oldu, ne hayallerimiz yarım kaldı, beni yarım bıraktıAllah razı olsun, desteğin için

Mesajı yazdığın günden beri aklım hep sende canım benim öyle etkilendim öyle üzüldüm ki senin için o seni yarım bırakmak ister miydi kuzum benim öyle düşünme şimdi eşin hayallerinizi gerçekleştirmek için seni orda bekliyordur Evet üzüleceksin için parçalanacak ağlayacaksın uzun bir süre acın dinmeyecek diye düşüneceksin ama hepsi geçecek hep güzel hatırlayacaksın arkasından bol bol dua oku canım

Hep duamdadırHer dakika aklımda, keşke bir bebeğim olsaydı diye onun hatırası benimle olsa, belki biraz rahatlarım amma test yapdım bir şey yok, belkide Allah böyle buyurmuştur

Hep duamdadırHer dakika aklımda, keşke bir bebeğim olsaydı diye onun hatırası benimle olsa, belki biraz rahatlarım amma test yapdım bir şey yok, belkide Allah böyle buyurmuştur
Belli olmaz kuzum belki de vardır adet tarihini beklemen en doğrusu belki de sana hediyesi olacak Herşeyin hayırlısı canım beniiimmm Rabbim en güzelini bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…