Adetine kac gün var canm. Bide yumurtlama gününü gördün mü öncesindeKızlar merhaba,ovulasyon testim sürekli pozitif çıkıyor ama ne hamilelik var ne de kist nedenini anlayamıyorum bilen var mı
Merhaba canım, benimde böyle oldu sonrakı gün T cizgi koyu oldu C cizgiyle kıyasıda. Bence yarın pik olacakMerhaba kızlar bugün ovülasyon testim de t çizgisi diğer günlere nazaran koyu ama hala C çizgisi kadar koyu değil yumurtlama olmuş mu yoksa olacak gibi mi yani yarın daha koyu çıkar mı? Eki Görüntüle 3104112
Bu mesajınız içimi rahatlattı ya teşekkür ederimMerhaba canım, benimde böyle oldu sonrakı gün T cizgi koyu oldu C cizgiyle kıyasıda. Bence yarın pik olacak
Bende eşimi işten dolayı yumurtalama günleri görmediğimde, önceden haberdar ediyorum bu günlerde hiç bir yere gitme diyeBu mesajınız içimi rahatlattı ya teşekkür ederimeşim bugün yok o yüzden değerlendiremeyeceğim diye üzülüyordum bu yorum sevindirdi beni
Ah ahBende eşimi işten dolayı yumurtalama günleri görmediğimde, önceden haberdar ediyorum bu günlerde hiç bir yere gitme diye
Amin canım, inşallah böyle bekleyen her kese Allah tez bir zamanda nasip etsinAh ahbende aynı şekilde adamı kaç gündür yanımdan ayırmıyorum ne olur ne olmaz diye işinden dolayı şehir dışına gitmek zorunda kaldı işlerini bitiremedi o yüzden dönemedi benimde tam pik yapacak günlerime denk geldi hayırlısı bakalım biz yine değerlendirebileceğimiz günleri değerlendircez Rabbim nasip eder inşallah siz ne zamandır istiyorsunuz? Ve bu testlerle hayırlı haber aldınız mı
İnstagramdan birgebeningünlüğü sayfasını takip ediyorum, bizim gibi olanlar çok varAh ahbende aynı şekilde adamı kaç gündür yanımdan ayırmıyorum ne olur ne olmaz diye işinden dolayı şehir dışına gitmek zorunda kaldı işlerini bitiremedi o yüzden dönemedi benimde tam pik yapacak günlerime denk geldi hayırlısı bakalım biz yine değerlendirebileceğimiz günleri değerlendircez Rabbim nasip eder inşallah siz ne zamandır istiyorsunuz? Ve bu testlerle hayırlı haber aldınız mı
Yaaa aynı zamanda başlamışız testlere bende bu ay ilk defa yaptım o yüzden testte koyuluk olduğunda tecrübeli kişi arıyor insan hemen buraya koşuyorumAmin canım, inşallah böyle bekleyen her kese Allah tez bir zamanda nasip etsinBende ovulasyon testlerine ilk kez bu aydan başladım bu gün pik günüm, fotoğrafı koyuyorum bende adet düzensizliği var 32-35günler oluyor bazen 40-45falanda oluyor (prolaktinim yüksekti) ilacla dahada düştü bıraktım ilacı ovulasyon testine başladım bu gün 10.testimi yapdım adetin 19.günü, fakat 4.testimi yapanda pik sandım burdada kızlar pik olmuş dedi ama bu günde böyle pik gördüm, yarın bakacam artık çatlamış mı diye sen ne zaman başladın testlere?
Onları takip ediyorum canım minnakkurabiyeler sayfasını da takip ediyorum hatta her gün testlerimi sayfaya atıyorum bir bayan var çok yardımcı oluyorİnstagramdan birgebeningünlüğü sayfasını takip ediyorum, bizim gibi olanlar çok varovulasyon testiyle ilgili bilgiler veriyorlar
Yaaa aynı zamanda başlamışız testlere bende bu ay ilk defa yaptım o yüzden testte koyuluk olduğunda tecrübeli kişi arıyor insan hemen buraya koşuyorumvalla canım fotoğrafa baktığımda son testi görmesem araştırdığım ve anladığım kadarıyla 9.testine pik derdim ama bence bugün yani son yaptığın test pik olmuş büyük ihtimal yarın yada sonraki gün çatlar 24-36 saat içinde çatlıyormuş benimde yarın pik olacak galiba sonraki günde çatlayacak bütün günleri değerlendirmeye çalışalım inşallah canım bence 4.cü testte pik yok benim bugün ki testim gibi koyu ama C kadar değil. İnşallah hayırlı haberler alırız bu ay inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı haberleri en kısa zamanda versin Bir gelişme olursa haberdar et merak ederim canım neredeyse aynı günler pik günlerimiz
Ya çok sevindim aynı durumda olduğumuzaOnları takip ediyorum canım minnakkurabiyeler sayfasını da takip ediyorum hatta her gün testlerimi sayfaya atıyorum bir bayan var çok yardımcı oluyor
Valla bende çok sevindim canımYa çok sevindim aynı durumda olduğumuzainşAllah aynı anda güzel haberler alırız Galiba yumurtam çatladı, ağrım var biraz yarın bilirim zaten senden haber bekliyor olucam canım, inşAllah Allah bizi bu ay sevindirsin
Tamam canım, yarım testimi yapım atarım burayaValla bende çok sevindim canımyarın erkenden test yap istersen canım bir sabah bir akşam yap büyük ihtimal yarın çatlar o ağrı yumurtlama ağrısıdır diye tahmin ediyorum çünkü şuan bende de olmaya başladı. Amin canım amiiinnn bende senden haber bekliyorum gelişmeleri ben ara ara yazarım senden de bekliyorum
Bende yapınca atarım canım haberleşelim inşallahTamam canım, yarım testimi yapım atarım burayahaberleşiriz
Canım ben yaptım bugün testimi dediğin gibi bugün çok daha koyu çıktı ve t çizgisi c çizgisinden daha önce belirdi ve kopkoyu çıktı ekliyorum resmîTamam canım, yarım testimi yapım atarım burayahaberleşiriz
Maşallah canım yumurtan büyümüşCanım ben yaptım bugün testimi dediğin gibi bugün çok daha koyu çıktı ve t çizgisi c çizgisinden daha önce belirdi ve kopkoyu çıktı ekliyorum resmîdün ki testin rengi daha çok açılmış bugün pik oldu benim ki galiba sen de neler var çatlama olmuş mu Eki Görüntüle 3104399 Eki Görüntüle 3104401
Bak canım böyle olmuşCanım ben yaptım bugün testimi dediğin gibi bugün çok daha koyu çıktı ve t çizgisi c çizgisinden daha önce belirdi ve kopkoyu çıktı ekliyorum resmîdün ki testin rengi daha çok açılmış bugün pik oldu benim ki galiba sen de neler var çatlama olmuş mu Eki Görüntüle 3104399 Eki Görüntüle 3104401
Bence çatlamak üzere canım hafif koyu hafifte silikleşmeye başlamış gibi yarın çatlayabilir belki biz bugünlerimizi değerlendirelim çatladığı gün ve sonraki 2 günü de değerlendirin diyorlar canım aklında bulunsun eşinde problem yoksa her günü değerlendirelimBak canım böyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?