Benimde dün ağrılarım vardı bugün daha çoğaldı ve akıntım fazlalaştı canım yumurtlama belirtileri büyük ihtimal seninde belirtilerin yumurtlama belirtileri bugün yarın çatlar canım seninki de benimkideMaşallah canım yumurtan büyümüşama birazda koyu olmalı bence, bende bu günki testimi atacam bakarsın, seninkiyle aynı renk sanki. Dün gece kramp girdi kasıklarıma sanki çatladımı anlayamadım, testim sanki çatlamış diyor ama
Bence çatlamak üzere canım hafif koyu hafifte silikleşmeye başlamış gibi yarın çatlayabilir belki biz bugünlerimizi değerlendirelim çatladığı gün ve sonraki 2 günü de değerlendirin diyorlar canım aklında bulunsun eşinde problem yoksa her günü değerlendirelim
Şimdide aynı ağrım var, çatlıyor her halde ama bitmiyor süresiBence çatlamak üzere canım hafif koyu hafifte silikleşmeye başlamış gibi yarın çatlayabilir belki biz bugünlerimizi değerlendirelim çatladığı gün ve sonraki 2 günü de değerlendirin diyorlar canım aklında bulunsun eşinde problem yoksa her günü değerlendirelim
İnşallah çatlar canım yarın, yarın test yapınca haber bekliyorum canım sendenŞimdide aynı ağrım var, çatlıyor her halde ama bitmiyor süresiyarın belki daha silik olur sende yarın daha koyu olacak inşallah Haydi hayırlısı, Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin
Bende senden haber bekiyorum yarınİnşallah çatlar canım yarın, yarın test yapınca haber bekliyorum canım sendenamiiinnn canım inşallah inşallah
Adet günüm geçti zaten hep düzensiz bilmiyorum o yüzden. Yumurtlama gününü gördüm negatife dönmüştü çok tedirginim hormonlarım mı bozuldu iyice diyeAdetine kac gün var canm. Bide yumurtlama gününü gördün mü öncesinde
Canım merhaba ben yine testimi yaptım, ama çatlamış mı yoksa çatlamamış mı anlayamadım tam, sende ne haberler var yaptın mı testiniBende senden haber bekiyorum yarın
Bence çatlamış canım yinede sen değerlendir, boş geçmeCanım merhaba ben yine testimi yaptım, ama çatlamış mı yoksa çatlamamış mı anlayamadım tam, sende ne haberler var yaptın mı testini Eki Görüntüle 3104779
aaaa evet canım çok belli çatlamış seninki hadi hayırlısı olsun inşallahBence çatlamış canım yinede sen değerlendir, boş geçmebende bugün yapdım bu gün kesinlikle çatlamış diye biliriz ikimiz içinde hayırlısı olsun aynı günde çatladı bakalım 12-14güne belli olur, ben testi bırakmayı düşünüyorum, ne dersin bıraksam mı acaba?
Evet canım yarın sendekide açılır rengi, biraz ara yapıp ovulasyon testi yapacam bakalım koyulaşıyormuaaaa evet canım çok belli çatlamış seninki hadi hayırlısı olsun inşallahBenim yumurtlama günüm 1 gün sürdü sadece çok kısa hemen çatladı ay evet aynı gün çatladı ikimizinkide bakalım beraber mutlu haberi alırız inşallah canım bence bırakabilirsin bende yarın son kez yapacağım canım
Evet canım bende çok okudum adete yakın tekrar yumurtlama olmuş gibi koyulaşıyormuş inşallah o zamanda koyuluğu görürüzEvet canım yarın sendekide açılır rengi, biraz ara yapıp ovulasyon testi yapacam bakalım koyulaşıyormugebeliği bu testle erken öğrenenler var
Tamam canım öyle yaparımEvet canım bende çok okudum adete yakın tekrar yumurtlama olmuş gibi koyulaşıyormuş inşallah o zamanda koyuluğu görürüzbugünden itibaren bence test yapma canım 10 gün sonra tekrar yapmaya başlayabilirsin bende öyle yapacağım
Ya bende seni çok sevdim canımmmTamam canım öyle yaparımara sıra haberleşelim çok sevdim ben seni Allah tez zamanda bizede hayırlı evlat nasip etsin
Canım merhaba, ben bugün yaptım testimi benim bugün çatlamış çok belli, gönderiyorum resminiTamam canım öyle yaparımara sıra haberleşelim çok sevdim ben seni Allah tez zamanda bizede hayırlı evlat nasip etsin
Olmuş yumurtlamanız değerlendirseydinizMerhaba kızlar bugün ovülasyon testim de t çizgisi diğer günlere nazaran koyu ama hala C çizgisi kadar koyu değil yumurtlama olmuş mu yoksa olacak gibi mi yani yarın daha koyu çıkar mı? Eki Görüntüle 3104112
Bu dünden önceki günki testim kızlarDünde aşırı yoğun bir karın ağrım oldu
Değerlendirdim canım bundan sonra beklemedeyimOlmuş yumurtlamanız değerlendirseydiniz
Yok canım daha yumurtlama olmamış ama yakın gibi duruyor karın ağrısı başladıysa bir kaç güne yumurtlama olur benim karın ağrımın başladığı günün ertesi yumurtlama olmuştuBu dünden önceki günki testim kızlar
Of inşallah tam koyulaşmadan silinir diye ödüm kopuyorYok canım daha yumurtlama olmamış ama yakın gibi duruyor karın ağrısı başladıysa bir kaç güne yumurtlama olur benim karın ağrımın başladığı günün ertesi yumurtlama olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?