Ovulasyon testi

Benimde dün ağrılarım vardı bugün daha çoğaldı ve akıntım fazlalaştı canım yumurtlama belirtileri büyük ihtimal seninde belirtilerin yumurtlama belirtileri bugün yarın çatlar canım seninki de benimkide

Şimdide aynı ağrım var, çatlıyor her halde ama bitmiyor süresiyarın belki daha silik olursende yarın daha koyu olacak inşallahHaydi hayırlısı, Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin

Şimdide aynı ağrım var, çatlıyor her halde ama bitmiyor süresiyarın belki daha silik olursende yarın daha koyu olacak inşallahHaydi hayırlısı, Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin
İnşallah çatlar canım yarın, yarın test yapınca haber bekliyorum canım senden amiiinnn canım inşallah inşallah

Adetine kac gün var canm. Bide yumurtlama gününü gördün mü öncesinde
Adet günüm geçti zaten hep düzensiz bilmiyorum o yüzden. Yumurtlama gününü gördüm negatife dönmüştü çok tedirginim hormonlarım mı bozuldu iyice diye

Canım merhaba ben yine testimi yaptım, ama çatlamış mı yoksa çatlamamış mı anlayamadım tam, sende ne haberler var yaptın mı testini Eki Görüntüle 3104779
Bence çatlamış canım yinede sen değerlendir, boş geçmebende bugün yapdım bu gün kesinlikle çatlamış diye bilirizikimiz içinde hayırlısı olsun aynı günde çatladıbakalım 12-14güne belli olur, ben testi bırakmayı düşünüyorum, ne dersin bıraksam mı acaba?

Eklentiler

• 3BBE51C7-5D83-4898-B530-4C6125E1B0AC.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 82
aaaa evet canım çok belli çatlamış seninki hadi hayırlısı olsun inşallah Benim yumurtlama günüm 1 gün sürdü sadece çok kısa hemen çatladı ay evet aynı gün çatladı ikimizinkide bakalım beraber mutlu haberi alırız inşallah canım bence bırakabilirsin bende yarın son kez yapacağım canım

Evet canım yarın sendekide açılır rengi, biraz ara yapıp ovulasyon testi yapacam bakalım koyulaşıyormugebeliği bu testle erken öğrenenler var

Evet canım yarın sendekide açılır rengi, biraz ara yapıp ovulasyon testi yapacam bakalım koyulaşıyormugebeliği bu testle erken öğrenenler var
Evet canım bende çok okudum adete yakın tekrar yumurtlama olmuş gibi koyulaşıyormuş inşallah o zamanda koyuluğu görürüz bugünden itibaren bence test yapma canım 10 gün sonra tekrar yapmaya başlayabilirsin bende öyle yapacağım

Tamam canım öyle yaparımara sıra haberleşelimçok sevdim ben seniAllah tez zamanda bizede hayırlı evlat nasip etsin

Tamam canım öyle yaparımara sıra haberleşelimçok sevdim ben seniAllah tez zamanda bizede hayırlı evlat nasip etsin
Canım merhaba, ben bugün yaptım testimi benim bugün çatlamış çok belli, gönderiyorum resmini bende yarında itibaren bırakıyorum testi inşallah bir sonraki testimiz gebelik testi olur bu şekilde çift çizgili görürüz

Ya kızlar banada bi el atın ben şaştım kaldım yani yumurtladım mı noluyor anlamadım iki gündür böyle çıkıyor testim ikisi farklı günlerde

Eklentiler

• 6BBB50C4-6E15-43D2-AB8C-950BF132E3C4.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 87775CF8-E4B7-4B35-B112-A5D7DE3321FC.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu dünden önceki günki testim kızlar
Yok canım daha yumurtlama olmamış ama yakın gibi duruyor karın ağrısı başladıysa bir kaç güne yumurtlama olur benim karın ağrımın başladığı günün ertesi yumurtlama olmuştu

Yok canım daha yumurtlama olmamış ama yakın gibi duruyor karın ağrısı başladıysa bir kaç güne yumurtlama olur benim karın ağrımın başladığı günün ertesi yumurtlama olmuştu
Of inşallah tam koyulaşmadan silinir diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…